Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy 45 latek może założyć szczęśliwą rodzinę z 28 latką

Polecane posty

Gość gość
Mój mąż ma 58 lat i nie ma problemów ze wzwodem ;)

Gość gość
Wolałabym zadbanego i mądrego 50 latka ( a zapewniam ,ze jest ich masa niż ) durnego, puszczalskiego smarkacza . 20 lat to dobra różnica, ale więcej to juz przesada z wielu powodów

Gość gość
dzieki niebieskim tabsom :D

Gość a tak a propos
gość I to nie jest żadne tłumaczenie. Kobiety szybciej się "starzeją" wizualnie, a to dlatego, że natura w ten sposób chce zniechęcić mężczyzn do wiązania się z taką kobietą i płodzenia dzieci, dlatego, że grozi to powikłaniami genetycznymi, dziecko o wiele prawdopodobniej, może urodzić się chore. U mężczyzn, jakość "nasienia" znacznie później ulega pogorszeniu, dlatego też "wizualne" starzenie się mężczyzn przebiega wolniej. Poczytajcie sobie na ten temat. nxxxxx no i ok nawet mogę sie z TOBA zgodzic tylko co z tego , nie zmienia to faktu ze 40 latek to juz nie jest mlody i na co ma plodzic te dzieci , zeby do niego dziadku mowily?? tak patrząc na wypowiedzi, to widze , ze facetom tez jest ciezko pogodzic sie z wiekiem niestety, choc nie rozumiem dlaczego.Zycie ma swoje prawa i jest nieuchronne w sensie uplywajacego czasu. TO co , ze 70 latek moze zadawalac kobietę , moze i tak , ale przeciez nie 20-30 latkę. Trochę obiektywizmu nie szkodzi nikomu.

Gość gość
20 lat to dobra różnica," vvvvvvvvvvv mow za siebie taki 20 latek moglby juz byc ojcem:o

Gość gość
A kto tu pisał o chęci posiadania potomstwa? Autor pisze o szczęśliwej rodzinie, nic nie wspomina o dzieciach.

Gość gość
wszystkich zainteresowanych urozmaiceniem swojego zycia erotycznego zapraszam na www.intymnosc.pl/aff/7733

Gość gość
moglby juz byc ojcem swojej partnerki, kretynko :o

Gość gość
Tak, jakby w wieku 17 lat miał dziecko. Na pewno to odpowiedzialne by było. Tak jak ktoś napisał, do 20 lat różnicy może jeszcze związek się udać. Wystarczy spojrzeć na 30-35 latków którzy nie raz wiążą się na stałe z nastolatkami i tworzą szczęśliwe małżeństwa. Co do problemów mężczyzn z potencją w dojrzałym wieku to w dużej mierze mit, bo prawda jest taka, że ten problem dotyczy wąskiej grupy starszych panów.

Gość gość
Mam 28 lat i nigdy nie zwiazalabym sie z 45latkiem mimo iz wole starszych od siebie mezczyzn. Sa jednak pewne granice. Moze mi sie taki 45latek bardzo podobac wizualnie, ale to wszystko

Gość gość
tia i szerokiej grupy mlodszych panow:D c piertolisz i tyle i nie wypowiadaj sie za wszystkich panow cccc przeprowadzasz statyski czy co?:D

Gość gość
dobre bzykanie dla gościa w tym wieku to można stworzyć :D ale związku na całe życie z tego nie będzie bo jak się gościu zestarzejesz to daję rękę że Kobieta z Tobą być NIE BEDZIE !!! mózgiem ruszajcie ludzie mózgiem a nie penisami i waginami !!

Gość kocham ramola
pewno że tak ,ja miałam 23 lata gdy wyszłam za 46 letniego K , mamy cudownego 13 l;etniego syna , był biedny ,razem założyliśmy firme ,było bogato , firma padła ,jest biednie a my nadal się kochamy :)

Gość gość
gratulacje, oby za 10 lat było dalej tak samo, ale bardzo watpię

Gość kocham ramola
jeśli kochasz człowieka a nie jego ciało i portfel ,to zawsze będzie dobrze , mnie wyjątkowo u faceta podnieca mózg ,a gdy ten odmówi posłuszeństwa na stare lata dochowam z godnością wierności ,za te wszystkie szczęśliwe lata razem . W zdrowiu i w chorobie ,w biedzie i dostatku jak ślubowałam 16 lat temu :) ps : nie chodzę do koscioła

Gość gość
roznica dopuszczalna, to maks 5-10 lat, plus czy minus, ale nie wiecej 30latka, dla ktorej 45letni facet jest zdecydowanie za stary, chce cieszyc sie czasem z rowniesniakami, a nie z podstarzalym tatusiem, bleee:o

Bez przesady zeby 45letni facet byl stary..... Dla mnie max roznica to 15 lat dla innych 10 wiec wszytko jest jest wkestia gustu.

Gość gość
niektore kobiety widocznie lubia stare obwisle jaja:O

Gość StaraMauuupa
co wy tak pierniczycie z tym seksem? znam 50 latka co może nawet 4 godziny :( jak z nim się spotykałąm to po randce 3 dni mnie kości bolały... :P

Gość kocham ramola
pokolenie last minut , wszystko już teraz natychmiast , bo pózniej po promocji , tymczasem młodość nie trwa wiecznie ,namiętność wygasa ,związek się rozpada ,tymczasem przyjazń i miłość nie zagląda w akt urodzenia.

Gość Jakamosik
Kolesiu, dam Ci radę. Miałem kiedyś tak, jak Ty... Poznałem fajną, ale to na prawdę fajną, atrakcyjną zgrabną brunetkę, wydawało się, że bardzo inteligentna i że kochała mnie na zabój, miała 26 lat, zostawiła dla mnie swojego męża, miała dziecko. Nie należę do łatwowiernych - dałbym za nią głowę. Było to około 6 lat temu. 2 lata po moim rozwodzie. Teraz mam 49 lat, żona 46 i powiem Ci kolego tak - nigdy więcej dużej różnicy wieku. Ona zaczęła mnie zdradzać z... młodszymi, później powiedziała mi, że bardzo żałuje ze mną związku i że żałuję, że rozbiłem jej małżeństwo (wcześniej cały czas utrzymywała, że to małżeństwo, w którym była, to jakieś bagno). Powiem Ci tak - nie wiąż się z tak młodą kobietą - nie warto - chociażby ze względu na zdrowie. Co najwyżej krótki romansik i cheja, a kasę trzymaj cały czas "pod sobą". To, co się wydaje podczas zauroczenia, później pryska, wredność nieokiełznana. Powiesz, że ja tylko na taką trafiłem... Podaj mi przykład szczęśliwego związku z różnicą lat 20... To patologia!!! Wiem, co mówię.

Gość gość
przeciez 45 latek -Polak to kazdy z nich wyglada jak Walesa, jak mozna na takich dziadow patrzec, a co dopiero uprawiac seks...a na seksie to sie tez nie zna...

Gość Jandzia90
o qqq....a... 20 lat różnicy... tego to jeszcze chyba nie grali nawet na kafe... życze wam DLUGIEGO związku...

Gość gość
wystarczy poczytac sobie topic staraczek od wielu lat i zobaczycie ilu z ich mezow ma problem ze swoim nasieniem i z tego powodu te kobiety nie moga zajsc w ciaze albo ja donosic... tak wiec co do tej jakosc nasienia u facetow do pozniej starosci to tez jest mit, proces degeneracji orhganizmu zaczyna sie od 30, wiec roznie moze byc juz w wieku 45 lat...

Gość gość
hahahah 28latka do najmłodszych nie należy :D tak, dla rówieśników może być starawa, ale dla takiego zgreda to dalej młoda kobieta i co ma ją niby pociągać w gościu 45letnim, poza kasą? mam 29 lat i na takiego nawet nie spojrzę, ohyda

Gość gość
Między mną a moim mężem jest prawie 21 lat różnicy i nigdy nie zamieniłabym go na innego. Jesteśmy 10 lat po ślubie,mamy 6 letniego syna. Sex jest wspaniały.

Gość gość
Fajny miałaś sen. :D:D:D

Gość gość
gość Akurat z tymi sprawami to żadnych problemów nie mam oczko.gif Facet jak dba o zdrowie i o siebie to i jako 70 latek może zadowolić kobietę. _______ Pod warunkiem, że ma czym zadowolić. :D

Gość gość
oby jak to nazwałeś "sen" trwał jak najdłużej ;-) Każdemu życzę