Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kobiety dlaczego nie tolerujecie związków facetów po 30 z nastolatkami

Polecane posty

Gość gość

przecież nikomu krzywda się nie dzieje.

Gość gość
bo to nie jest związek tylko p.o.r.u.c.h.i.w.a.n.i.e

Gość trollolllollloo
facet po 30 z siksą? na pewno nieudacznik, niemogący znaleźć sobie kobiety w zbliżonym wieku, a taka małolata na wszystko leci.

Gość gość
bo to podpada pod pedofilię

Gość gość
trollollollo , heh dokładnie w samo sedno

Gość gość
szczególnie jak dostanie telefon albo dżinsy!

Gość gość
mnie to lata- możesz się spotykać, tylko że to jest żałosne, że dorosły mężczyzna wybiera towarzystwo dzieciaka jakby był jakiś niedorobiony i infantylny. a kpić będą osoby obojga płci, nie tylko kobiety. pamiętam jak kpili koledzy mojego faceta, że spotyka się ze mną, a nie jestem młodsza tylko mam taką beznadziejną dziecinną urodę, więc pierwsze wrażenie było takie niefortunne.

Gość gość
ja toleruję, sama żyję w takim związku, a smęcenie starych babsztyli w tym temacie mam w d*pce;)

Gość SBVSHKVBCDU
ja mam 18 lat i jestem zakochana w facecie 35 lat i co w tym złego, odkąd go zobaczyłam czyli ponad pół roku nie mogę przestać o nim myśleć chyba się w nim zakochałam nie wiem co robić bo on jest zajęty

Gość gość
wiedźma czarownica one nie tolerują

Gość gość
nic w tym złego, kafeterię zamieszkują zawistne kobiety w ..... zacnym wieku:-P

Bo taki 30-letni jełop już chce w pieluchy wpedzic dziecko które niedawno z nich wyrosło. Taka dziewczyna zmarnuje sie przy takim starym capie

Gość Jestem w
takim związku i nie mam nic przeciwko jestem szczęśliwa z nim i nigdy bym go nie zamieniła na młodszego

Gość gość
Akochan - bądź konsekwentny. albo uznaj, że nastolatka to dziecko i stwierdź pedofilię, albo uznaj ją za osobą dojrzałą seksualnie z samoświadomością - wtedy sobie nie pozwalaj na takie teksty.

Nastolatka to dziecko. Tacy kolesie wykorzystuja naiwnosc tych dziewczyn, ich mlody wiek i brak doswiadczenia zyciowego. Nie nazwalabym tego pedofilia ale czyms wlasciwym tez nie.

Gość gość
A ja inaczej zadam pytanie,ponieważ ja znam takie związki tylko jako dwoje osób ze środowisk patologicznych.Czy znacie takie związki gdzie ona jest inteligentna oczytana z dobrego domu a on wykształcony przystojny z pozycją?

Nie bo rodzice dziewczyny z dobrego domu na pewno by to ukrucili i wytlumaczyli dlaczego nie sa zachwyceni jej wyborem. Patologia ma gdzies z kim zadaje sie ich dziecko i gdzie chodzi. czesto w takie zwiazki wchodza dziewczyny ktore nie mialy pelnej rodziny (ojciec odszedl itd.)

Gość gość
A bierzcie sie nawet za 15 latki, tylko wara wam od mojego dziecka!!!

Gość gość
ukrócili?:D miłość jest silniejsza, poza tym nie można 15 letniej osobie zabronić uprawiać miłości,

Gość gość
Akochan - no tak, wszystko jasne stara sfrustrowana żona:D nie ma miłości, jest tylko dzieciorobne dawanie mężowi:D

Gość gość
Akochan, a co Ciebie obchodzi w jaki sposób dobierają się w pary?:O jakiś uraz? starszy Cię wykorzystał? nie każda nastolatka jest nieodpowiedzialna jak Ty w przeszłości:O

Od razu, że nie tolerujemy. Mnie to generalnie mało obchodzi - bo w końcu nie moje życie. Ale nie mam dobrego zdania o takich "panach" bo muszą być strasznie niedojrzali skoro zamiast dogadać się z kobietą mniej więcej w swoim wieku, dogadują się z bardzo młodą dziewczyną. Albo nie mają nic do zaoferowania dorosłym kobietom i bajerują nastki bo te mają inne, łatwiejsze do spełnienia wymagania albo po prostu próbują sobie "wychować" przyszłą partnerkę, albo po prostu łatwiej taką "przelecieć" nic w zamian nie oferując poza gruszkami na wierzbie ;) Ale - nie mój cyrk, nie moje małpy ;)

Gość gość
A może maja odruchy opiekuńcze ?

Gość gość
jesteś za młoda, by wyjść za mąż, a piszesz do 30 letniej kobiety "dziecko". jesteś chodzącą komedią:O

Gość gość
nastolatki,to juz stare d**y.prawda jest taka,ze faceci sie ogladaja za dzieczynkami ktorych zaczynaja posnac piersi.mi zaczely rosnac ja mialam 10 lat i nigdy nie zapomne jak sie na mnie gapili.a na plazy to juz byla masakra.suedzial sobie na kocu taki 30 latek z zona i sie gapil na mnie,wowczas na 10 letntnia dziewczynke.ja jeszcze myslalam o lalkach-jemu juz kutas na moj widok stal:Otacy sa mezcyzni i przestancie sobie dorabiac jakas ideologie.zaden facet sie wam do tego i tgak nie przyzna.

Gość Mira22
Tak to już niestety jest że mężczyźni patrzą wyłącznie przez pryzmat jednego narządu... Kiedyś był chyba nawet film zrobiony na ten dokładnie temat... ......... Najlepsze afrodyzjaki na podryw http://feromony-perfumy.pl/

Gość 17nastolatka
fuuuuuj faceci po 30 są obrzydliwi wole ładnego chłopaka w moim wieku niż takiego obrzydliwego piernika.

Gość gość
a co myslicie o zwiazku - ona 19 lat, on 31?