Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kobiety dlaczego nie tolerujecie związków facetów po 30 z nastolatkami

Polecane posty

Gość gość
prawda jest taka, ze starsze kobiety nie moga zaakceptowac faktu, ze taka malolata jest 5x bardziej atrakcyjna od nich - mlodziutka, nie pomarszczona, jedrna...

Gość gość
mam corke nastolatke, jak jakis 30 letni dziad zacznie do niej startowac to straci przyrodzenie, w garazu mam imadlo i kajdanki, bedzie piszczal jak piesek, wiec uwazajcie, zeby rodzice tych nastolatek was nie dopadli...

Gość gość
ja sama majac nascie bylam w zwiazku z 30parolatkiem i wiem ze to zwykle poruchiwanie ......ja ze starym nie wytrzymalam a on mial d*pczenie

Gość nnestka
Znam taką parę, ona 19, on 31. Już zaręczeni, a facet (znam go dość dobrze) dość dzieciny.. Ona z resztą też. Mi nic do tego kto się z kim wiąże, jeśli dla nich to spoko to ok, ale mimo wszystko nie chciałabym, żeby moja córka miała 10 czy 12 lat starszego faceta

Gość gość
ale co macie na mysli mowiac nastolatki? 19-20 lat tez wliczacie, czy macie na mysli przedzial 15-18 lat?

Gość gtrfdes
Ja nie rozumiem takich dziewczyn. Pamiętam jak na początku liceum dziwiłam się jak to dziewczyny mogą mieć chłopaków w wieku 24 lata, przecież to staruchy :D

Gość gość
nawet jak bedzie miala 19 lat i jakis 30 letni staruch sie do niej bedzie zalecal, to wkrece jaja w imadlo, ze zapomni do czego fiut mu sluzyl poza sikaniem...wiec lepiej uwazajcie, moja corka to moja corka a nie wasza d**a...

Gość gość
twoja corka i tak bedzie ostro dymana przez swoich kolegow, wiec co to zmienia czy bedzie to robila z 30 latkiem czy z kolega z klasy?

Gość gość
to co robi a kolegami z klasy mnie nie interesuje, moga ja dymac jej wlasni rowiesnicy ile ona chce, ale staruch 30 letni bedzie mial jajca w imadle jak tylko dotknie moja corke, paniemaju, zboczusiu?...

Gość gość
dziwne myslenie. wlasnie dlatego nigdy bym nie chcial miec corki, bo nie zniosl bym mysli, ze ktos ja r***a, komus bierze do ust, albo ktos wali jej spusty na twarz :(

Gość gość
30 latek to juz ma stare, zdegenerowane geny, co mi taki bedzie robil mojej corce dziecko? Przeciez ty juz jestes przepity, przecpany, z roznymi chorobami, moze i wenerycznymi i ja mam ci moja corke podlozyc, zebys jakiegos downa jej zrobil? Mlody chlopak ma mlode geny, nawet jak zrobi wnusia, to bedzie zdrowy, bo z mlodych genow, a ty to juz powoli sie sypiesz, rownia pochyla, do tego zboczek, z takimi skrzywionymi genami, mam wpuscic do rodziny? Zboczencow kiedys wieszano, teraz nie mozna, ale moze im jajaca przestawic z ostrzezeniem, ze kolejny raz bedzie kastracja, paniemaju, zboczusiu?... moje corka to nie twoja d**a zapamietaj to sobie pedofilu... inaczej bedziesz mial ze mna doczynienia...

Gość gość
mam 19lat i nie wyobrażam sobie z tak starym facetem być razem to jest chore obrzydliwe nie normalne

albo facet jest wyrachowany i wykorzystuje młodą dziewczynę, albo upośledzony bo nadal jest na etapie bycia nastolatkiem. Poza tym 30letnia kobieta i 17letni chłopak to też nieciekawa mieszanka.

no nie, z biologicznego punktu widzenia najzdrowszym się jest między 20-15 rokiem życia :)

Gość gość
w sumie 19 i 30 lat to tylko 11 lat roznicy...

Gość gość
facet, o tym, ze jakosc nasienia faceta jest swietna do starosci to mit, 30 letni facet juz ma pewna degeneracje nasienia, szczegolnie jak o siebie nie dbal, a zboczusie najczesciej nie dbaja, wiec skonczcie o tych zdrowych dzieciach z nastolatkami, raz, ze taka nastolatka jest za mloda na posiadanie dziecka, bo sama jest jeszcze dzieckiem i potrzebuje paru lat na rynku pracy, zeby byc samodzielna, a wy juz dziadziejecie...

Gość gość
my z mezem, jakby taki 30 latek dobieral sie do naszej corki, to polamalibysmy mu nogi to na ostrzezenie...

Gość Heniuś
Znowu te idiotyczne tematy o różnicach wieku, znakach zodiaku itp. a większość postów w takich tematach zalatuje głębokim zaściankiem z zatęchłej prowincji :) Wpiszcie sobie w guglu "10 najdziwniejszych związków świata" - to jest coś a nie tam 15latka z 40latkiem, od ponad 10 lat takie związki widuje i nikt się nawet nie ogląda za nimi. Ale ja wiem dlaczego tak jest - w polskiej, zakłamanej do potęgi i poprawnej do bólu politycznie telewizji nie zobaczycie tematów kontrowersyjnych w tych telenowelach które oglądacie na tych wioskach waszych :) Dlatego na forum taki temat jest co kilka godzin i można sobie napisać, że ja wolę młodszego, ja starszego, ja rówieśnika a ja będę dymał mój materac rocznik 99 bo on jest najlepszy do dmuchania :) Przecież to głupie i śmiertelnie nudne, wymyślcie w końcu coś innego. To co jest w tym temacie było już x razy w ciągu ostatniego miesiąca.

Gość gość
jak bylam nastolatka spotykalam sie z chlopakiem 3lata starszym i juz wydawal mi sie duzo starszy, tacy po 30tce to wydawali sie juz starsi panowie.

Gość gość
A co myślicie o związku typu ona po 30-ce, on 23 lata?

Gość gość
spyerdalaj pedofilu zyebany - to do tego wyżej

mowa jest o związkach, 30latek musi być bardzo niedojrzały żeby chcieć związku z dziewczyną która ledwo co mleko spod nosa wytarła.

Gość gość
Ale o jakim przedziale wiekowym wy mowicie w sensie nastolatki? Miedzy mna a moim facetem jest 15lat roznicy, mialam 20lat jak.sie poznalismy i gdyby chcialntylko p******c mlode cialo to mysle, ze mnie by sobie odpuscil bo czekal na to ponad rok. Czy jestem z patoligi? Mam pelna rodzine,nikt w kryminale nie siedzial :D ja pracuje i koncze studia, on tez po studiach, pracowity, ambitny, z pasjami i opiekunczy - prawdziwy facet. Moi wiesnicy na tyn etapie beda dopiero za jakies 7-8 lat, po co mam czekac :D

mowa jest o związkach, 30latek musi być bardzo niedojrzały żeby chcieć związku z dziewczyną która ledwo co mleko spod nosa wytarła.

Gość gość
no wlasnie o jakim przedziale w sensie nastolatki mowicie? bo 16 lat to chyba nie to samo co 19?

Gość gość
sluchaj pedo, ja swoja corke rodzilam 40 godzin, ktora zakonczyla sie cesarskim cieciem i do dzisiaj mam brzydka blizne po niej, tak wiec jakbym sie dowiedziala, ze dobiera sie do mojej nastoletniej corki jakis facet po 30tce to dalabym pare flaszek paru panom co robia za wodke wszystko i troche by go sponiewierali, albo poprostu pogadalabym z kolegami od mojej corki. Wiesz co dzisiaj potrafia zrobic 17-18 letnie chlopaki po silce, takiemu cwelowi jak ty, to sprobuj tego miodu, to zobaczysz...bedziesz cierpial tyle samo godzin, co ja cierpialam wydajac jak na ten swiat...

Gość gość
jak byłam nastolatką podobali mi się 10-15 lat starsi, teraz mam 23 i tak samo. raczej rówieśnicy nie podobali mi sie nigdy, poza jednym przyjacielem jak miałam 13 lat;) nie wiem, czemu robicie halo z preferencji seksualnych

Gość gość
up up

Gość Zm0ra
Nie znam żadnego takiego związku. Facetów 30 - 40 też nie, chyba, że w rodzinie, ale oni mają żony też 30 - 40. Ja mam 23 i raczej preferuję przedział 20 - 30, niż 30 - 40, a co dopiero 5 lat temu - nie wyobrażam sobie wtedy chodzić z facetem przed 40 - chą , czyli niewiele młodszym od ojca.