Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Z moją koleżanką źle się dzieje

Polecane posty

Gość gość

Z moją koleżanką stało się coś złego. Na początku zrobiła się nagle bardzo nieufna. Gdy ktoś z naszego towarzystwa zapytał ją chociażby co robiła w weekend odpowiadała, że to jej prywatna sprawa, a gdy ktoś bardziej dociekał robiła się po prostu agresywna i tyle. Wcześniej była bardzo rozmowna i otwarta. Powoli zaczęła całkowicie odcinać się od otoczenia i ostatecznie zerwała wszystkie kontakty. Skasowała facebook'a, pocztę, usunęła mnie i znajomych z listy na gg, przestała odpisywać na SMS'y i odbierać telefony, nie ma jej w domu często, a gdy ewidentnie wiadomo, że jest w mieszkaniu to nie otwiera drzwi. W ostatnim czasie jej wygląd uległ bardzo radykalnej zmianie. Nie chodzi o to, że jakoś wyjątkowo o siebie zadbała, bo zawsze była ładną, zadbaną dziewczyną ale zawsze była bardzo szczupła, a ostatnio jeszcze bardziej schudła, przefarbowała włosy z bardzo ciemnych na bardzo jasne i ogólnie wygląda dziwnie. Kilka dni temu widziałam ją wieczorem w obecności jakiegoś faceta, wyglądał tak maksymalnie na 10 lat starszego. Byli w tesco i szli razem do samochodu. Martwi mnie jej zachowanie, nie mam jak do niej dotrzeć. Nie wiem co się z nią dzieje.

Gość Ulegalka__
nie ma rodzicow? niech sie o nia zatroszcza :classic_cool:

Gość kutong nastroszony
Znudziło ją wasze towarzystwo :classic_cool:

Gość gość
Ma rodziców ale to jest jakaś patologia, ona mieszka sama w małej kawalerce.

Gość gość
opis nawet do mnie pasuje, no poza tym facetem . i nic zlego mi sie nie dzieje ;) moze zmienila styl ;p

Gość gość oo
poznała sponsora, ma kase to i styl zmienia :D

Gość gość
to na cholere sie interesujesz? wkurzaj mnie takie wscibskie kolezanki załoze sie ze nie chodzi ci o jej dobro tylko chcesz wyweszyc afere

Gość też baba
schizofrenia prosta lub chad

Gość gość
Może złe towarzystwo i narkotyki?

Gość gość
może być że ktoś nią manewruje być może nawet sam ten gościu

Gość gość
też pomyślałem o schizofrenii na początku tylko ten facet zastanawia

Gość gość
Sekta :)

Gość gość
do gościa który uwaza ze autorka jest wscibska... chciałabym w moim zyciu miec takie przyjaciólki które byłyby tak "wscibskie", sa to czesto jedyne osoby które zauwazaja ze cos sie złego dzieje;/

Gość gość
moze sekta sie do niej dobrala?

Gość gościówa___
Może po prostu stała się utrzymanką nadzianych gości, utrzymuje się ze sponsoringu i nie w smak jej kontakt z wami.

Gość też baba
każdy sądzi według siebie prawda ? to do tych wpisów o sponsoringu. Przyjaciel to taki ktoś kto zauważa że zle się dzieje i mimo wściekłego "spierd....j" nadal drąży Oby nie skończyło się tak : linku nie wstawie ,ale youtube "aleja 6 ,grób 4 " "chcieliśmy z nim pogadać to kazał nam spier...

Gość gościówa___
Wcale nie napisałam tego złośliwie. Tyle się teraz mówi o tym jak to dziewczyny wybierają sponsoring, po prostu napisałam, że tak może być, ale nie musi.

Gość też baba
ok :) , niemniej jednak polecam autorce czujność , sponsoring to też taniec po śliskim życiowym parkiecie !

Gość gość
Może ona ćpa?

Gość mata Hariiii29
a z jakiej niby racji wspominacie o schizofrenii??? :O dziewczyna: A- albo poporstu zmienila towarzystwo -czasami ludzie tak robią z dnia na dzien zmieniają prace otoczenie....(moze wydoroslala,moze was nigdy nie lubila,moze ktoś z waszej paczki ją wkurzał czy czyms urazil).... B-moze faktycznie jest pod "opieką " sponsora (wpsoninalas ze mieszka w kawalerce i sie jej nie przelewa?)....bardzo sie tego wstydzi i dlatego zerwala kontakt C-moze to tylko przyjaciel...a ona ma jakis wewnetrzny kryzys ktory sie pietrzyl od kilku lat.... D-moze z jakiegos powodu ma depresję (ale to by chyba nie farbowala wlosow) E-zmadrzala ,usunela FB,gg i inne komunkatory....moze z jakis powodow chce zamknąc pewien etap... Nie doszukiwalabym sie tutaj schozofreni....Napisz ile ona ma lat....co robi na codzien....? czy wypadla calkiekiem z zycia,czy tylko zmienila znajomych??? jezeli wogole wychodzi z domu i nawet ma jakiegos faceta to nie szukalabym tutaj u niej DIAGNOZY...ALE U WASZEJ paczki:)

Gość też baba
napisałam z własnego zawodowego doświadczenia , bardzo częsty początek nie tylko schiopfreni ,a także cyklofreni ( farbowanie włosów =mania w chad , unikanie kontaktu = depresja w przebiegu chad)

Gość gość
Poznała kogoś i ma was w doooopie.

wygląda mi to na sektę albo np. Świadków Jehowy ewentualnie miłość do tego faceta jej rozum odebrała, co i tak byloby najmniejszym złem, bo skończy się to, jak on ją w d... kopnie, co stanie się pewnie całkiem niedługo gorzej z sektą albo świadkami

Gość gość
Do autorki, albo masz takie malinowe życie i z nudów wpierdalasz się w czyjeś albo twoje własne problemy cie przerastają i łatwiej zająć się cudzymi, nie jestem wróżbita maciej ale jesteś typowym przykładem wścibskiej baby która za lat wiele będzie wiedziała więcej niż google;-)

Gość gość
Może właśnie to jej sponsor?

Gość gość
Może jest w ciąży? O.o

Gość gość
Pewnie znalazła faceta i ma was gdzieś!

Gość gość
to prawie jak ja poza tymi blond wlosami;)

Gość gość
Może dawno jej nikt do majtek nie zaglądał ?

Gość gość
i w związku że nikt jej dawno nie zaglądał do majtek to co?