Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Facet rok bez sexu

Polecane posty

Gość 38latka z dolnego slaska
no wlasnie... boje sie wyniszczenia emocjonalnego. a na pobudzenie on nie chce brac. strach przed skutkami ubocznymi. poza tym uwazam, ze wpierw powinien zrobic pod tym katem badania. przeciez sa specjalisci, ktorzy sie tym zajmuja, ale nie, bo po co. lepiej isc na latwizne. bylo ciezko , to szmat czasu. myslalam, ze dam rade dochowac wiernosci, jednak mylilam sie. moze gdyby on chociaz sie staral, szukal pomocy u lekarzy to bym dalej byla wierna,, a tak to mam zielone swiatlo. tak to teraz to odbieram, byc moze to egoizm z mojej strony, nie wiem.

Gość stary gość
to trudny wybór dla kobiety. Najczęściej dotyczy znudzonych życiem mężatek lub - jak u ciebie - zaniedbywanych. Czy mam rozumieć, że już zaszalałaś na boku i masz ochotę na więcej?

nie, jeszcze nie zaszalalam. dopiero ta mysl dojrzala we mnie. doroslam do zdrady. doslownie.

Gość gość
doskonale znam to uczucie i konsekwencje

konsekwencji nie przewiduje, sekret zatrzymam dla siebie. a jesli nawet zdrada sie wyda to mysle, ze jestem gotowa do poniesienia konsekwencji. a stracilabym duzo mimo wszystko.

Stary gosciu, milo mi sie z Toba klikalo. widac, ze potrafisz sluchac, a to rzadka zaleta. teraz juz musze konczyc , ale zajrze jutro. bedzie mi milo, jesli znajdziesz dla mnie czas. na rozmowe tylko ;)

Gość stary gość
zajrzę - słucham bo lubię :) dobranoc

dzien dobry :) Stary gosciu- skad ten nick? jestes sporo starszy ode mnie, czy tez nick wymyslony na szybko i z przymruzeniem oka? ;)

Gość stary gość
dzień dobry - zdecydowanie z przymrużeniem oka :) jesteśmy niemal w tym samym wieku

i bardzo tajemniczy... a mnie zaciekawila Twoja osoba. rzadko spotyka sie tu na kafe faceta, ktory gada z sensem. zdradz cos o sobie :)

Gość stary gość
taki sobie facet :) krótko i węzłowato. Na kafe za duża publika bym się obnażał - ja wstydliwy jestem :P

Gość gość
Nie masz sie czego wstydzic z reguly jest tu 6 osob piszacych pod roznymi nikami .

taki sobie facet- to sie dowiedzialam :p ok, nie pytam ;). ale dodam od siebie, ze publika moze i duza... ale i tak jestes bezpieczny . nie sadze bys podal info o sobie i ktokolwiek Cie rozpoznal . szanuje Twoja tajemniczosc, moja ciekawosc zakopuje ;)

Gość stary gość
ale są też zjeby, które archiwizują wszystkie wpisy :) i znający życiorysy każdego forumowicza - a to już jakaś niezdrowa obsesja

Gość warisss
a nie pomyśleliście że nie pociągacie fizycznie swoich partnerów? albo że kochają was i owszem tyle że bardziej miłością przyjacielską no ale z przyjacielem seks to już nie to samo co taki prawdziwy pociąg seksualny do partnera na którego widok dosłownie nam wszystkie staje ;) mam koleżankę która ma podobny problem ewidentnie facet traktuje ją jak kogoś w rodzaju dobrego kumpla kogoś kto zawsze jest z kim można planować życie spełniać cele ale ...nie ma tam pociągu do tej osoby nie ma tej iskry nie ma potrzeby dotyku bliskości Kobiety w takich sytuacjach nie chcą być obiektywne tylko szukają po swojemu wytłumaczenia dla zachowań partnera pytanie tylko po kiego się oszukiwać ???

Gość hakuna matata123
Moj facet w momencie, gdy sie poznalismy nie uprawial seksu przez 3 lata, nie rozumiem czemu mialabys mu nie wierzyc. Ludzie to nie zwierzeta maja rozum

Seksu może i nie uprawiać przez całe życie - jak ma ozięłbłą partnerkę/żonę albo wcale nie ma a do burdelu boi się/wstydzi/brzydzi iść... ale jak Ci powie, że przez rok nie miał orgazmu, nie masturbował się to sorki... ZDROWY i NORMALNY facet nie da rady! Musi w takim przypadku być coś z nim nie tak!

Gość stary gość
38latka z dolnego slaska - fajnie się z Tobą rozmawia - ale już bardziej prywatne rozmowy - wolę na @. Jeśli masz ochotę i czas - zapraszam: stary.gosc@o2.pl

nie obiecuje, ze napisze. przemysle to. teraz wracam do pracy, szef przyjechal :p

Gość stary gość
adres znasz - miłego dnia

Gość gość
U mnie jest tak jak u gościa zdrajcy.... Nawet jeśli to chwilowe,to warto... Zaryzykuję emocjonalne wyniszczenie dla.... genialnego seksu z Onb....

Gość gość
A co to za problem rok bez sexu Mam 38 lat 14 lat po slubie Nie jestem psem ze tygodnia nie Wyczymam

Gość gość
No to gratuluję wytrwałości ,gościu wyżej.... Ja 1,5 roku abstynencji ledwo przeżyłam... Wszystko zależy od temperamentu... Onbeznicku,usycham tu bez Ciebie !

Tobie rowniez zycze milego dnia :)

Gość stary gość
jest miły ale i pracowity :)

Mężczyzna po 40ce może się chyba coraz dłużej obywać bez seksu. Oczywiście wszystko zależy też od wielu zmiennych, diety, stanu zdrowotnego, trybu życia, osób z którymi się styka. Jeśli mężczyzna ma w miarę wysokie libido, a mimo to przez długi czas nie uprawia seksu ani masturbacji, to zapewne będą mu się przytrafiać tzw. zmazy nocne, być może połączone z erotycznymi snami.

Gość gość
ja mam 30 lat i 30 lat bez seksu, da się? da

Gość gość
masturbacja to też seks, nie wierzę że nie walił nawet konia przez cały rok, sperma by już mu się uszami wylewała

Gość oksy101
do 38-latki z dolego, takie podejście do sprawy przez twojego całkowicie usprawiedliwia skok w bok lub rozwód, nie masz na co czekać, szkoda życia i zdrowia (również psychicznego), jest mnóstwo facetów, równiż po przejściach z którymi zbudujesz relacje, trzeba tylko troszkę poszukać, no i pospiesz się , bo uschniesz za zycia