Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy ktoś dostał takiego maila Akcja Piękna Polska Lato 2013

Polecane posty

Gość gość

Akcja „Piękna Polska – Lato 2013” Szanowna Pani, z informacji jakie posiadamy wynika, że: Jest Pani uprawniona do uzyskania 179,00 zł bezzwrotnego wsparcia finansowego na przetestowanie 28-dniowej kuracji wyszczuplającej "Zielona Kawa 400mg". Otrzymuje Pani – z uwagi na wymagania formalne organizatora akcji – możliwość zwrotu preparatu w każdej chwili, choćby nawet 60 dni po jego otrzymaniu. Szczególnie w przypadku jakichkolwiek zastrzeżeń czy braku osiągnięcia obiecanego rezultatu. Dlatego ze skorzystaniem z kuracji wyszczuplającej nie wiąże się żadne ryzyko, a jedynie możliwość „zrzucenia zbędnych kilogramów” w 28 dni. Proszę kliknąć tutaj i zapoznać się z kuracją oraz wypełnić krótki formularz Uwaga: Kwalifikuje się Pani do ogólnopolskiej akcji „Piękna Polka – Lato 2013”, ponieważ spełnia Pani warunek miejsca zamieszkania i wieku. Z udziałem w akcji nie są związane żadne formalności poza wypełnieniem krótkiego formularza. Jednocześnie zaznaczam, że w chwili obecnej jedno gospodarstwo domowe może zgłosić się wyłącznie po jeden preparat na opisanych warunkach. Z poważaniem,

Gość gość
Ja dostałam, nigdzie się nie zapisywałam, nie ma mnie nigdzie w żadnych bazach, a to, że zostałam wybrana, ponieważ spełniam wymagania miejsca zamieszkania i wieku, to jest już śmieszne ;P

Gość gość
czyżby wyłudzanie danych osobowych?

Gość gość
Z mojej dzisiejszej poczty... widać Akcja cięgle trwa... Szanowna Pani, z informacji w naszym systemie wynika, że: Jest Pani uprawniona do uzyskania 179,00 zł bezzwrotnego wsparcia finansowego na przetestowanie 28-dniowej kuracji wyszczuplającej „Zielona Kawa 400mg”. Otrzymuje Pani – z uwagi na wymagania formalne organizatora akcji – możliwość zwrotu preparatu w każdej chwili, choćby nawet 60 dni po jego otrzymaniu. Szczególnie w przypadku jakichkolwiek zastrzeżeń czy braku osiągnięcia obiecanego rezultatu. Dlatego ze skorzystaniem z kuracji wyszczuplającej nie wiąże się żadne ryzyko, a jedynie możliwość „zrzucenia zbędnych kilogramów” w 28 dni. Proszę kliknąć tutaj i zapoznać się z kuracją oraz wypełnić krótki formularz >>> Uwaga: Kwalifikuje się Pani do ogólnopolskiej akcji „Piękna Polka – 2014”, ponieważ spełnia Pani warunek miejsca zamieszkania i wieku. Z udziałem w akcji nie są związane żadne formalności poza wypełnieniem krótkiego formularza. Jednocześnie zaznaczam, że w chwili obecnej jedno gospodarstwo domowe może zgłosić się wyłącznie po jeden preparat na opisanych warunkach. Z poważaniem, Anna Nowacka specjalistka ds. obsługi klienta Akcja „Piękna Polka – 2014”

Witajcie, ja też dostałam takiego głupiego maila . Zażądałam od nich wyjaśnień skąd mają moje dane ;) ciekawe czy coś odpowiedzą...

Gość gość
akcja nadal trwa bo również ja dzisiaj dostałam tego maila

Gość gość
ja tez dostałam takiego e-maila wczoraj 04.10.2014r

Gość gość
Szanowna Pani, z informacji w naszym systemie wynika, że: Jest Pani uprawniona do uzyskania 160,00 zł obniżki na przetestowanie 28-dniowej kuracji przeciwzmarszczkowej „Prestige Hyaluronic Repair”. Otrzymuje Pani â z uwagi na wymagania formalne organizatora akcji â możliwość zwrotu preparatu w każdej chwili, choćby nawet 60 dni po jego otrzymaniu. Szczególnie w przypadku jakichkolwiek zastrzeżeń czy braku osiągnięcia obiecanego rezultatu. Dlatego ze skorzystaniem z kuracji odmładzającej nie wiąże się żadne ryzyko, a jedynie możliwość „pozbycia się zmarszczek” w 28 dni. Proszę kliknąć tutaj i zapoznać się z kuracją oraz wypełnić krótki formularz >>> Uwaga: Kwalifikuje się Pani do ogólnopolskiej akcji „Piękna Polka 2014”, ponieważ spełnia Pani warunek miejsca zamieszkania i wieku. Z udziałem w akcji nie są związane żadne formalności poza wypełnieniem krótkiego formularza. Jednocześnie zaznaczam, że w chwili obecnej jedno gospodarstwo domowe może zgłosić się wyłącznie po jeden preparat na opisanych warunkach. Z poważaniem, Anna Nowacka specjalistka ds. obsługi klienta Akcja „Piękna Polka 2014” nadal wysyła e-maile