Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lalosien

Jednodniowe krwawienie

Polecane posty

Jestem 10 dni przed miesiączką, wczoraj bolał mnie brzuch jak na miesiączkę i dostałam lekkiego krwawienia, trwało ono kilka godzin, dziś zmieniło się to w plamienie i ma kolor brązowy.. Kochałam się z chłopakiem jakiś miesiąc temu bez zabezpieczenia, ale uważaliśmy, wyciągał na czas zawsze. Po trzech tygodniach od tego stosunku normalnie dostałam miesiączkę i było wszystko w porządku. Co może oznaczać to krwawienie?? Czy może być to ciąża?? Kiedy najlepiej wykonać test ciążowy aby to sprawdzić?

Gość gość
Na 100 % nie jesteś w ciąży. Przejdź się do ginekologa,zbada Cię dokładnie,może być coś z jajnikami.

mi tez sie kiedys trafilo 10 dni przed miesiaczka dostac plamienia, z tym ze to plamienie trwalo az do okresu. plamienia rozpoczely sie w dniu w ktorym powinnam normalnie dostac okres, trwaly 10 dni i dopiero wtedy pojawila sie miesiaczka. Panikowalam ze moge byc w ciazy a przeciez mam dopiero 19 lat ale cale szczescie to nie bylo to - przejdz sie do ginekologa :) ja nie wiem co mi wtedy bylo bo bylam akurat w niemczech i nie moglam pojsc na badania a jak wrocilam do polski to kompletnie wylecialo mi to z glowy i nie wiem czemu tak mialam :)