Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dupa dupa

Jestem okropnym czlowiekiem

Polecane posty

Gość dupa dupa

Mam przyjaciolke- chociaz zaraz bedzie mialam juz 20lat. Ja spotykam sie z takim mezczyzna . Ona ze swoim facetem jest w zwiazku 2 lata. Nie raz jak sie spotkalismy wszystcy razem to on bral moje zdanie pod uwage, komplementowal ze jestem madra i wogole. Po pewnym czasie wyjechalam di innego kraju z chlopakiem - ale cos nam nie wychodzilo wiec Wrocila znow do PL - przyjaciolka zachowywala sie dziwnie do mnie i tak robila zebym tylko nie spotkala jej faceta... nie dziwie sie jak by moj tak do innej laski jak jej do mnie... No ale jak wracalam od siostry zapytal sie czy moze mnie podwiezc do mojego domu, mam mieszkanie po rodzicach w swoim miescie i tam sie zatrzymalam na miesiac . Zgodzilam sie. zapytal sie czy moze wejsc do toalety to sie zgodzilam. i od slowa do slowa jedno piwko drugie. Jej napisl ze bedzie pracowac cala noc. I sie oboje napislismy. Przespalam sie z nim- nie bede ukrywac bylo cudownie. Najgorsze jest to ze on mi wysnal milosc , ze mnie Kocha i ze nie moze przestac o mnie myslec. A ja nie moge ze soba teraz zyc ze to zrobilam. Wiem jak on go kocha i wiem ze ja strasznie zranilam. Nie wiem co mam robic.

Gość dupa dupa
Wiem ze mnie zwyzywacie od dziwek i k***w... Naprawde nie chcialam. A najgorsze jest to ze ja tez zaczynam cos do niego czuc- ale bronie sie od tego. - Oni przeszli troche juz razem, byli na wakacjach- naprawde jest dla niej dobry ( byl) ale powiedzial ze od kad spotkal mnie cos sie zmienilo.

Gość Doktor Mosley radzi
wysnał ci miłość jakie to romantysne !

Gość gość
Owca to ty?

Gość dupa dupa
Mialo byc wyznal --> szybko pisalam i zrobilam blad ! Nie to dla mnie nie jest romantyczne !

Gość gość
bierz się za niego i olej przyjaciółkę, bo i tak już jej nie masz, prędzej czy później się to wyda i ona cię znienawidzi. A tak teraz możesz mieć faceta, do którego coś już czujesz.

Gość dupa dupa
jaka Owca ? Zadna owca... x Prosze o rade co ja mam zrobic... Najchetniej bym cofnela czas, ale tak sie nie da. Jak jej powiem znienawidzi mnie.

Gość Doktor Mosley radzi
a duże ma jądra ? bo jak tak to może mieć tendencję do zdrady ! a jeśli jest blond i ma dużę jądra to zdradzi na pewno !

Gość dupa dupa
08.08.13 [zgłoś do usunięcia] gość bierz się za niego i olej przyjaciółkę, bo i tak już jej nie masz, prędzej czy później się to wyda i ona cię znienawidzi. A tak teraz możesz mieć faceta, do którego coś już czujesz. x Ale ja nie wiem czy chce. Nie chce wyjsc na dziewczyne ktore leci na pieniadze, bo tak nie jest. On ma 25 lat ja 23. On juz ma wlasne mieszkanie bo jest wspolwlascicielem firmy z ojcem. Nie chce z nim byc chociaz by dlatego. Pozniej bedzie gadac ze polecialam na jego pieniadze. On zawsze mowil, ze chcialby miec przy sobie kobiete z klasa... Jaka ja mam klase? ze zdradzilam przyjaciolke i swojego faceta ?? To dno nie klasa.

Gość dupa dupa
08.08.13 [zgłoś do usunięcia] Doktor Mosley radzi a duże ma jądra ? bo jak tak to może mieć tendencję do zdrady ! a jeśli jest blond i ma dużę jądra to zdradzi na pewno ! x Fajnie ze sobie z tego robisz zarty, ale mi akurat teraz za bardzo do smiechu nie jest.

Gość gość
powiem krótko: jestes zwykła szmata i to co zrobiłas wróci do ciebie i zobaczysz dopiero co teraz zrobiłas

Gość Doktor Mosley radzi
to trzeba było głową myśleć głupotę lepiej wyśmiać niż pobłażać jej czy aprobować

Gość Doktor Mosley radzi
jako lekarz muszę przyznać rację przedmówcy/przedmówczyni karma wraca czasem nawet ze zdwojoną siłą

Gość dupa dupa
08.08.13 [zgłoś do usunięcia] gość powiem krótko: jestes zwykła szmata i to co zrobiłas wróci do ciebie i zobaczysz dopiero co teraz zrobiłas x Zdaje sobie sprawe z tego , ze zle zrobilam. To juz do mnie wraca bo czuje sie tak jak bym ja zabila. Okropne uczucie i napewno nie chcialabym byc tak zraniona. Najgorsze jest to ze od tej nocy minelo juz pare dni. On do mnie pisze i smsuje. Pisze ze kocha i ze nie wie co ma teraz zrobic. Chce sie znow spotkac. Ja zabardzo tego spotkania nie chce. Wczoraj dostalam wielki bukiet roz. Po co???

Gość gość
zawiodłam się w życiu na ludziach, szczególnie mi bliskich dlatego nie mam żadnych już oporów i radze ci jeśli coś chcesz to bierz, nawet po trupach. Ich związek i tak się rozpadnie teraz czy później i prawda wyjdzie na jaw. Jak go chcesz to się decyduj. Ale widzę po wpisach, że sama nie wiesz co chcesz i tego nie rozumiem, bo gdybyś go kochała i uległa chwili to ok, a tak po co doprowadziłaś do takiej sytuacji?

Gość dupa dupa
Doktor Mosley radzi jako lekarz muszę przyznać rację przedmówcy/przedmówczyni karma wraca czasem nawet ze zdwojoną siłą x Tak wiem ze jest takie cos jak KARMA ale ja juz nie moge wytrzymac przez swoje wyrzuty sumienia. Ona dzisiaj dzwonila i chciala sie wygadac ,ze on sie do niej dziwnie ostatnio zachowuje. Co jej powiem ? Tak wiem kochana moja bo ja mu d**y dalam a on mi codziennie milosc wyznaje.

Gość dupa dupa
gość zawiodłam się w życiu na ludziach, szczególnie mi bliskich dlatego nie mam żadnych już oporów i radze ci jeśli coś chcesz to bierz, nawet po trupach. Ich związek i tak się rozpadnie teraz czy później i prawda wyjdzie na jaw. Jak go chcesz to się decyduj. Ale widzę po wpisach, że sama nie wiesz co chcesz i tego nie rozumiem, bo gdybyś go kochała i uległa chwili to ok, a tak po co doprowadziłaś do takiej sytuacji? x Za pierwszym razem jak przyjechalam do PL spotykalismy sie codziennie. Oczywiscie w towarzystwie przujaciolki. Jak jechalismy samochodem zawsze patrzyl w lustro i sie do mnie usmiechal. Udawalam ze nie widze. Ale juz wiedzialam wtedy ze cos zaiskrzylo, bronilam sie od tego bardzo. Znow zjechalam do Pl omijalam spotkania z nim... ale stalko sie jak sie stalo nie planowalam tego. Dobrze nam sie gadalo poszlo duzo alkocholu... i zaszlo dalej. Tak tez czuje cos do niego i mozna powiedziec ze brakuje mi jego. Ale co z tego jak stracilam przyjaciolke ktora traktowalam jak siostre! wiem ze ona by mi tego nie zrobila, Czlowiek powinien miec jakies zasady w zyciu a ja ja sie zachowalam jak szmata !!!! i co bede z nim bo tez go kocham ale zranie mi najblizsza osobe.

Gość Doktor Mosley radzi
powiedz prawde tylko wtedy zalagodzisz sumienie inaczej KARMA cię dopadnie prędzej czy póżniej

Gość dupa dupa
PRZYJACIOLKI * sory za blad

Gość gość
powinni razem powiedzieć to przyjaciółce, wina jest po połowie przecież.

Gość dupa dupa
Mysle ze z szacunku do przyjaciolki powinnismy oboje jej o tym powiedziec. Nie wiem czy dam rade ... na sama mysl mnie sciska w gardle.

Gość Doktor Mosley radzi
jak nie powiecie prawdy to na was obu się to odbije

Gość dupa dupa
Chyba jednak musze sie z nim spotkac. Albo wyjechac dzis wieczorem i juz nogdy tutaj nie wrocic

Gość Doktor Mosley radzi
spotkać się na kolejny seks, rozumiem

Gość dupa dupa
Spotkac sie aby porozmawiac o calym zdarzeniu i chce zeby mial ta swiadomosc ze chce jej to powiedziec i ze musimy to zrobic razem

Gość dupa dupa
Rozmawialam na ten temat z siostra- mowi ze zachowalam sie jak najgorsza kur... ale z drugiej strony jestem tylko czlowiekiem i jezeli cos do siebie czujemy oboje to powinnismy byc razem bo i tak im juz nie wyjdzie. Stwierdzila ze ona i tak mojej przyjaciolki nie lubiala. Taka rada. Zadna pomoc.

Gość Doktor Mosley radzi
a on będzie cię namawiał żeby tego nie robić

Gość gość
Po c**j będziesz zatruwać jej życie ? Powiedz fryzjerowi że masz żółtaczkę typu c . Może to pomoże mu wrócić do tamtej laski :) Jednocześnie zobaczysz co jest wart .

Gość dupa dupa
nie obchodzi mnie to ja decyzje podjelam a jak mnie kocha to zrobi to aby zaoszczedzic sobie problemu.

Gość Doktor Mosley radzi
zdradził swoją dziewczynę to znaczy żę jest frajerem i pajacem... o tobie się nie wypowiem bo moje zdanie jest oczywiste. Dąże do tego że i tak pewnie stchóży i nic nie powie ucieknie albo będzie cię za wszelką cene przekonywać by tego nie robić, frajerzy tak mają.