Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

AltGr

a ja sie pytam gdzie sie podzial okres

Polecane posty

Pstatni raz okres mialam 7 lipca a termin kolejnej przypadl na 6 sierpnia czyli na ten wtorek (najpozniej) a ja nadal zadnych objawow zblizajacej sie miesiaczki nie mam O_o Zawsze przed okresem standardowo - silne bole piersi, bole brzucha, biegunka, bole plecow, ciagle oslabienie, a teraz co ? Kompletne nic, ani mnie piersi nie bola, ani brzuch, nic... ciaze wykluczam bo mimo ze z chlopakiem uprawiamy seks z prezerwatywa to nigdy nie konczy we mnie - dla bezpieczenstwa - i nigdy zadna nam nie pekla podczas seksu Nie mam problemow zadnych zeby sie denerwowac, choc ostatnio malo spie - pewnie przez te upaly Czy miala ktoras z was taka sytuacje? :(

Gość gość
Było prącie w c*pce,bedzie i dzidzie

Gość gość
No bez przesady, okres spóźnia Ci się dopiero 2 dni. To zupełnie normalne :)

ale nie czuje zadnych objaw zeby w najblizszym czasie mial sie pojawic i po prostu chcialam sie spytac czy ktoras z Panienek tak miala : )

Gość gość
świrujesz. To że zawsze było tak to nie znaczy że nie moze być inaczej teraz.

Gość gość
Żadna ze mnie "Panienka" - ale tak, miałam tak nie raz. Organizm to nie szwajcarski zegarek.

A czy istnieje jakas mozliwosc ze jest ciaza mimo ze nie konczyl we mnie a kochalismy sie w gumce ? w przyszlym tygodniu jak sie nie pojawi to ide po test ciazowy ale w tej chwili denerwuje sie ze tej miesiaczki kurde nie ma

Gość gość
Jeśli wam prezerwatywa nie pękła ani nie zsunęła się, to NIE jesteś w ciąży. Dziewczyno, okres spóźnia Ci się DOPIERO 2 dni, nie świruj. Jeśli przy każdym przesunięciu okresu masz mieć takie schizy, to pomyśl może lepiej o zmianie zabezpieczenia na pigułki.

no wlasnie nie mialam takiego schiza wczesniej xD i mysle ze chyba czas bedzie jednak zmienic metode na pigulki, choc niedawno pojawilo mi sie bardzo duzo objawow niedoczynnosci tarczycy, mam je od okolo 2 miesiecy i coraz bardziej sie nasilaja ale sie boje pojsc na badania heh... jeszcze poczekam, ciepla kąpiel, winko, sen... musze sie uspokoic :) dziekuje za odpowiedzi :)

Gość truskavvka
AltGr - jeśli masz takie objawy jak przy niedoczynności to nie przedłużaj tylko uciekaj jak najszybciej do lekarza, podstawowe wyniki czyli TSH ft3 i ft4 porób i lepiej zrób to jak najszybciej, bo nawet jeśli okres dostaniesz to później możesz mieć z nim problemy tak jak ja teraz, moje jajniki już nie pracują wcale, nie tylko zasługa anty ale też tarczycy którą powinnam leczyć, ale właśnie przez strach przed wynikami olałam to totalnie. Śmigaj do lekarza, dobrze Ci radzę, a pobranie krwi to nic strasznego ;)

no wlasnie nie wiem teraz co mam myslec bo ostatnio nie spie po nocach (dopadla mnie bezsennosc na ktora sie leczylam jakis czas temu) ale chudne i chudne w oczach co przytyje to chudne, sine paznokcie, blada skora, wypadajace wlosy itd itp to u mnie standard a utrata wagi coraz bardziej mnie irytuje. Badalam krew na anemie, nie mam anemii, powiedziano mi ze bede musiala sie przebadac na tarczyce ale zabraklo mi odwagi, teraz nie wiem czy okres sie spoznia bo mam problemy z tarczyca, czy to bezsennosc, czy faktycznie jestem za duza panikara i to z nerwow i ze statnio czesciej kloce sie z chlopakiem

Gość truskavvka
AltGr - skąd ja to znam, z jednej strony chudniesz bo się denerwujesz a jak wiadomo złość piękności szkodzi więc unikaj albo chłopaka albo kłótni :P a z drugiej, tarczyca może wpłynąć na nerwowość tak samo jak na senność i bezsenność. Wiesz, te wyniki to nic strasznego, da się leczyć a jak się zacznie to i lepiej człowiek zaczyna się czuć bo i spokojniejszy i organizm tak nie szaleje.

dzisiaj zaczal mnie troszke pobolewac brzuch w dolnych okolicach, troche jajniki i jakos wiecej sluzu rano na bieliznie, ogolnie miesza mnie czasem w brzuchu jakby ten okires mial sie pojawic - ale sie nie pojawia, a piersi nie bola :P zupelnie tak jakby chcial a nie mogl hehe no ciezko bedzie unikac chlopaka bo mieszkam z nim a jest uparty i ja jestem uparta wiec czasem jak sie pogryziemy to szkoda gadac a potem idziemy na obiad do jego rodzicow i jedno na drugiego gada a rodzice sie smieja hehe kupilam herbate na uspokojenie pomagajaca w zasypianiu i tabletki ale i jedno i drugie nie pomaga... nadal nie spie w nocy, i chc czuje ogromne zmeczenie - nie moge zasnac nawet w dzien :( wtedy zmeczona denerwuje mnie wszystko na okolo i mam ochote zamknac sie w ciasnym pomieszczeniu i nie wychodzic :D kiedys leczylam bezsennosc tabletkami silence sen ale w niemczech ich nie ma i tu jest problem bo nie mam tutaj ubezpieczenia i nawet do lekarza nie moge isc :(

Gość truskavvka
No to dziś doskonale wiem co czujesz, ja mam z moim to samo i dziś mało co się nie pozabijaliśmy. Sama z doświadczenia wiem, że tabletki i herbatki nasenne nie działają, może po prostu potrzebujesz naprawdę porządnego zmęczenia żeby paść i nawet nie będziesz wiedziała kiedy aż w końcu się wyśpisz :) Okres może się zbliża tylko nie bardzo chce dać Ci o tym znać, na dniach pewnie się pokaże ;) też bym tak chciała, choć u mnie to nie możliwe a już za nim zaczynam tęsknić powoli :< w Niemczech tylko na wakacje czy mieszkasz tam? bo wiesz, ze snem jakoś sobie poradzisz, ale pilnuj swoich wyników lepiej.

Moj chlopak tutaj mieszka i pracuje a ja sie ucze w polsce wiec narazie wakacje ale nawet w roku szkolnym czesto do niego jezdze - przeciez on zginąłby beze mnie ! :D a jak napisze maturke i zdam egzamin zawodowy wjezdzam tu na stale :) Lekarz mozliwy dopiero we wrzesniu... jutro z rana strzele sobie goraca kapiel przy winku i muzyce zeby sie odprezyc i uspokoic - KTO MI ZABRONI W WAKACJE SIE POLENIC ? :D jutro zajme sie glownie odpoczynkiem, nawet za obiad sie chyba nie zabiore :D nie zasluzyl sobie na obiad za to ze dzisiaj mnie znowu wkurzyl, jutro on gotuje xD Ale ze mnie zla kobieta, z taka to tylko do piachu hehe

Gość truskavvka
Masz rację! Leń się kobieto do woli, sprawiaj sobie tyle radości ile tylko możesz, tego nikt Ci nie zabroni a może chociaż poczujesz się lepiej. Tego Ci życzę :) A Twój chłopak, niech odpracuje co złego narobił :P Ja chyba tez mam jakiś problem ze spaniem, kolejną noc zarywam na Kafe :D

To forum uzaleznia - chyba musze sobie dac na nie szlaban :D oczywiscie zaraz godzina 1 a ja nie spie ;_; chyba jednak sie poloze i sprobuje zasnac, chociaz na godzinke... Dobrej nocy :)

Gość truskavvka
Ja czuję, że mam dziś jeszcze masę do zrobienia po całym dniu lenistwa :D A Ty śpij dobrze :)

Gość gość
"Ale ze mnie zla kobieta" Ty jesteś dzieckiem, a nie kobietą. :o O ekuzie nigdy nie słyszałaś?

slyszalam, dowiedzialam sie o niej na krotko przed wyjazdem i kiedy chcialam ja zalatwic powiedzieli mi ze musze miec papiery ubezpieczenia z firmy mojego ojca a on dopiero musial je odebrac, problem polegal na tym ze moj ojciec byl za granica i papiery rowniez w firmie za granica. widzialam sie z moim tata ostatni raz na poczatku czerwca, wyjzézdzalam 26 czerwca a on wrocil do domu dopiero w zeszlym tygodniu. teraz nmusialabym wypelnic dokumenty i je odeslac do polski a on by je musial zaniesc i odeslac mi karte, to sa koszta a ostatecznie trwaloby to duzo czasu i pewnke karta by doszla do mnie na jakies 2 tygodnie przed moim powrotem - nie oplacalo mi sie juz tego zalatwiac

i nie jestem dzieckiem, to ze sie ucze nie znaczy ze jeszcze sie bawie lalkami - mam 20 lat i jestem w ostatniej klasie technikum.

Gość gość
Jak się potkniesz i złamiesz nogę to dopiero będą koszta. 🖐️

to bedzie powrot do domu z bolem nogi a poki co - czekam na okres bo spoznia sie dopiero od kilku dni

Gość truskavvka
Cześć Kobieto, i jak, dostałaś w końcu ten okres ?

Gość gość
kilka dni ? mi sie raz spoznil 3 tygodnie.. boze przestancie dramatyzowac są upaly , a jak masz problem to zrob test a nie zasmiecaj tu bo nikt ginekologiem nie jest i ci nie powie czy zes w ciaze zaszla

Gość gość
kilka dni ? mi sie raz spoznil 3 tygodnie.. boze przestancie dramatyzowac są upaly , a jak masz problem to zrob test a nie zasmiecaj tu bo nikt ginekologiem nie jest i ci nie powie czy zes w ciaze zaszla

Wczoraj kupilam test i dzisiaj rano mialam go zrobic, dla pewnosci - oczywiscie nim go zrobilam, okres sie pojawil mimo ze wczesniej zadnych objawow nie mialam. Tak jak ktos napisal wyzej - moj organizm to nie szwajcarski zegarek wiec to ze zawsze mialam objawy nie oznaczalo ze teraz tez musza byc, teraz bede wiedziala ;)

truskavvka, ciepla kapiel i jack daniel's na wieczorek to jednak dobre rozluznienie :D