Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gdySkonczeTechnikumjezeliwogul

Do studentów pytanie o rekrutację na uczelnie prywatna

Polecane posty

na wstępie: mam 17 lat i chodzę jeszcze do technikum, wypadałoby się już zacząć orientować na jakie studia pójść i tak przeglądam te strony uczelni i czegoś nie rozumiem. Może ktoś mądry mnie oświeci. Jak to jest że na stronach uczelni niepublicznych (np. WWSZIP) nie ma wymagań co do tego ile mam mieć % na maturze z tego przedmiotu a ile z tego (próg żeby się dostać). są tylko info o "papierach" jakie trzeba dostarczyć itp ale o wymaganiach ani słowa. To znaczy ze nawet jak będę mieć minimum z obowiązkowych przedmiotów to mnie przyjmą? Niby jest tam jakiś dział rekrutacji ale nie będę przecież tam specjalnie jechać żeby się dowiedzieć ile mam mieć %. Nie wiem nawet czy warto jest próbować się dostać bo przykładowo trzeba będzie mieć 80% matmy PP a ja już wiem teraz ze tyle nie będę mieć na pewno. Proszę mi wyjaśnić jak to jest z tymi uczelniami prywatnymi... i tak wiem ze jestem tępa dzida i się nie znam, ale dlatego pytam

niby tak duzo studentow w tym pieknym kraju i nikt nic nie wie o uczelniach prywatnych....

up