Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalamanaKobieta27

ciaza z facetem z jednej nocy czy mu powiedziec

Polecane posty

Gość nina13
nie oceniajcie dziewczyny. Czasem życie pisze różne scenariusze. Moim zdaniem to nie możesz mówić, że to Ty nie chcesz marnować mu życia bo równie dobrze ja bym powiedziała że to on Tobie życie zmarnował. Więc wiesz różnie to można to interpretować kto komu. Nikt nie chciał stało się. Będziesz myśleć jak się dowiesz czy jesteś czy nie. Moim zdaniem jeśli naprawdę wzięłaś tabletkę po wcześnie po stosunku to powinno być ok. Przecież po to one są ich skuteczność jest naprawdę stosunkowo wysoko wiadomo że działanie maleje z godziny na godzinę ale bez przesady. Będziesz miała najwyżej nauczkę, że może warto poczekać na kogoś bardziej ważnego w Twoim życiu. Bo na pewno jeszcze kogoś takiego spotkasz.

Gość nina13
a to że się nie odzywa to o niczym nie świadczy. Faceci przeżywają to wszystko inaczej. Ich życie będzie praktycznie takie samo. Wiadomo że nawet nie jeden zakochany potrafił dziewczynę zostawić jak się dowiedział, że jest w ciąży. A czasem przypadkowy partner potrafi bardziej ponieść konsekwencje swoich czynów, niż nie jeden "stały" partner.

Gość zalamanaKobieta27
nina dobrze. jak juz bede wiedziala czy jestem to sie zastanowie co dalej (czy go poinformowac czy nie) 14 dni ? mija 7 dzien a mega mam dol psychiczny, jeszcze tydzien w niepewnosci..to straszne!! co do niego, to wizualnie moj ideal, pod wzgl zachowania tez (ale co to jest kilkanascie godzin?! ehh)

Gość nina13
czasem żeby się nie okazało że los tak chciał :) naprawdę czasem życie piszę nieprzewidziane scenariusze :) bądź dobrej myśli. Ja wiem że każdemu łatwo się mówi jak nie jest w danej sytuacji i potrafi tylko krytykować. Ale myślę że będzie ok i jeśli już to tabletka po dała radę

Gość gość
Odrazu po 2 tygodniach od zapdnienia za szybko na objawy ciazy. Pojawiaja sie na gdzies po 1,5 miesiąca. Wiem to bo sama jestem w ciąży. Na moje nie jestes w ciazy. Ale jutro daj znac co z tego testu wyszlo.

Gość zalamanaKobieta27
dziekuje za wszystko! jutro napisze co dalej. pozdrawiam

Gość nina13
powodzenia 3maj się bedzie dobrze

Gość gość
powiedzieć mu musisz bo moze miec do Ciebie ogromny zal, moze chce miec kontakt z dzieckiem, a dziecko ze chce miec kontakt z ojcem nie masz prawa decydowac za nich, on musi wiedziec i sam zdecyduje co chce... zrozum. powiedzieć musisz nawet nie ma co sie zastanawiac. po drugie moze wam sie udac czasem zycie takie figle plata. ;) mój kuzyn wpadł z dziewczyną po 2 tygodniach znajomosci! chajtneli sie, dziś mała ma prawie 10 lat. są ze sobą nadal, i zadnego rozwodu w perspektywie nie mają :P

Gość zalamanaKobieta27
3.08 tabletka dzis 10.08 test --negatywny w nocy z 9 na 10 dostalam rozowego plamienia, wszystko mnie boli. ktos pisal ze test jest wiarygodny po 14dniach..za tydz zrobie ponownie. Nie wiem czy mu napisac, ze na chwile obecna jest negatyw? A co jesli pomysli, ze nie jestesm a potembede? i powie, ze to nie jego?! ze raz nie jestem a potem jestem???

Gość nina13
ja bym nic nie pisała bo żeby nie wyszło tak jak mówisz raczej tak nie powinno być ale.... jak by się odezwał to mu możesz napisać a tak to się nic nie odzywaj takie moje zdanie

Gość gość
Żaden test na tym etapie nie wykaże ciąży. We wtorek możesz zrobić test z krwi.

Gość gość
jakoś kupy się ta cała historia nie trzyma okresy masz nieregularne, co 25-35 dni 8 sierpnia był co najmniej 40 dc i 6 dzień po stosunku = czyli zakładając, że ten cykl był tym dłuższym - stosunek odbyłaś na sam koniec cyklu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Zdarza się tak - ze względu na spadek ilości progesteronu - ujawnia się wpływ estrogenu (jako, że w tym momencie estrogen ilościowo przeważa nad progesteronem), że przed wystąpieniem okresu śluz jest łudząco podobny do śluzu około owulacyjnego. Wzięłaś tabletki z hormonami i zaburzyłaś całkiem cykl. Jak dla mnie to ciąży nie było i nie ma. Mogło się oczywiście zdarzyć, że ten cykl miał mieć około 50 dni, ale przy tak długim cyklu z jednej strony do owulacji mogłoby wcale nie dojść a z drugiej strony - biorąc tak szybko tabletki zapewne zapobiegałabyś ciąży. Poza tym - piszesz, że koleś pomyślał PO FAKCIE - skoro używał gumek to co on jeszcze miał zrobić PRZED FAKTEM???? Od miesiąca podawać Ci po 1 tabletce anty??? Ty nie przewidziałaś pęknięcia i on też nie. REMIS. Współczuję śmierci narzeczonego.

Gość zalamanaKobieta27
z krwi nie wiem czy zrobie, gdyz musialabym jechac 25 km dalej do innej miejscowosci..a moze pojade? to jest w sumie 100% pewnosc.. ale test i tak powtorze za tydz. Caly dzien mam mdlosci (pewnie ze stresu) A on mowil, ze w sobote z rana sie odezwie zeby dowiedziec sie nt testu..i nic..cisza..

Gość zalamanaKobieta27
rozowe plamienie zamienilo sie w czerwone.. juz przed 19 a on milczy. .

Gość gość
Przestań, jak wzięłaś tabletkę PO to w ciąży nie będziesz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość zalamanaKobieta27
wlasnie ZADZWONIL!!! pytal sie jak sie czuje ..sama od siebie powiedzialam, ze wyszedl negatyw, ale zeby bylo wiarygodnie to powtorze za tydzien (czyli po 14 dniach) a potem sie udam na badanie krwi zeby byc pewnym w 100%. powiedzial, ze cieszy sie, iz jest negatyw. Ze PRZEPRASZA, ze sie nie odzywa, ale zgubil niemiecki nr tel, ale poprosi kogos z domu w pl zeby mu doladowali niemiecki nr tel. Powiedzialam zeby jak bedzie chcial zadzwonil jak bedzie w polsce, powiedzial, ze gdy wroci to zadzwoni albo przyjedzie do mnie ;)))))))) Jakos mi tak lepiej z tym wszystkim..

Gość zalamanaKobieta27
poprawaka--polski numer telefonu, z ktorego korzysta w niemczech. bo niemiecka karte zgubil,.

Gość gość
no widzisz :) jeszcze z tego cos może będzie, a o tą ciąże to się nie martw, nie jesteś

Gość zalamanaKobieta27
watpie..choc nie ukrywam, ze bym chciala..

Gość gość
zdawaj relacje, jestem ciekawa jak Ci się to poskłada :)

Gość zalamanaKobieta27
ja rowniez. Watpie zeby cos nam wyszlo, gdyz mieszkamy na dwoch krancach polski. On pracuje za granica ja w kraju... On ciacho ja przecietna (ladna etc ale przytylo mi sie 17 kg ;/ po smierci narzeczonego zajadalam smutki ;/) za tydzien wraca..ciekawe czy przyjedzie do mnie? Sama mieszkam, mam urlop ..

Gość gość
to trzeba się wziąźć za siebie :) jest dla kogo, nie bądź taką pesymistką. Ja swojego faceta nie widziałam 4 miesiące. Pracuje za granicą.

Gość zalamanaKobieta27
a ile macie lat? ile jestescie razem? i jak daleko w pl od siebie mieszkacie? powiem ci, ze rzucilabym tu prace i pojechala sie dorobic za granice....juz od lutego np? bo w styczniu koncze podyplomowke, a on do tego czasu by sie tam ustawil i mi naszykowal robote tam..w pl nie ma przyszlosci...albo chociaz sobie sporo dorobic tak na 6 mc jechac

Gość gość
:D :D :D :D :D :D :D 🖐️

Gość gość
ja 20, on 25. razem rok

Gość zalamanaKobieta27
mlodzi jestescie ;) wiec wierze, ze wam sie uda. My juz "wiekowi" nie wiem czy bedzie mu tak zalezalo (jesli w ogole choc troche zalezy)

Gość gość
wy też macie szanse, jakby miał Cie gdzieś to by wgl się Toba nie interesował. Bierz się za siebie. Więcej optymizmu, oczywiście zdrowego optymizmu :P Ja Ci kibicuję !

Gość zalamanaKobieta27
mam juz prawie dobe plamienie, wyczytalam ze powyzej 48 godzin to mozna to liczyc jako okres...oby nie bylo ciazy! Sama jestem ciekawa czy to sie rozwinie czy skonczy tylko na wakacyjnej znajomosci..

Gość gość
Widac ze autorka to fajna dziewczyna.Zycze jej z całego serca zeby ułozyło jej sie z nowopoznanym facetem,chyba jednak nie jest jakims draniem ,jak na razie stanał na wysokosci zadania.Mozna wiedziec na co zmarł Twój narzeczony? Przykra sprawa.

Gość zalamanaKobieta27
pijany kierowca go smiertelnie potracil...kilka dni przed weselem..