Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalamanaKobieta27

ciaza z facetem z jednej nocy czy mu powiedziec

Polecane posty

Gość zalamanaKobieta27
to mnie lekarz gin i internista z pogotowia oklamali mowiac, ze tylko gin moze przepisac i ze bez rumuy mnie nie przyjma!! Dlatego prywatnie poszlismy..Dobrze, ze on wszystko zaplacil (taxxi 70 zl, wizyta 150 zl, tabsy ok 100zl ?) ja tylko dolozylam 50 zl bo mi glupio bylo, a nie mialam wiecej...nie chcial tej kasy, ale jakos tak sie zlozylo ze z 200 zl nie mieli wydac wiec dalam50 zl ...

Kobieto nie panikuj, na pewno nie jesteśw ciąży, tabletki po są właśnie dla kobiet, które miały dni płodne i np. pękła gumka.Wzięłaś ją szybko i 100%, że nie będzie dziecka. A- lekarze Cię w bambuko zrobili- wyatarczy dowód osobisty, bo jest teraz EWUŚ- nawet jak nie działa to podpisujesz oświadczenie, że jesteś ubezpieczona i weryfikują poźniej. Po prostu nie chcieli Ci wypisać tej tabletki i tyle. Ale w Polsce to norma- tacy pożądni i poprawni politycznie i kościółkowo lekarze, a na boku to wiadomo....

Gość gość
Nie panikuj.Miałaś przygodę to i następstwa.Po to masz c*pkę aby ją od czasu do czasu przepchać.Nie uzywany organ zanika.

Gość zalamanaKobieta27
nie pomyslalam wtedy, ze przeciez nie trzeba ech stres jednak ryje psyche;/ mialam plamienia, ktore po czasie przypominaly okres..ale minely mi w nocy;// najgorsze ze po tej tabletce mam ciagle mdlosci;/ /

Gość zalamanaKobieta27
mialam nadzieje, ze to okres, ale jednak to bylo krotkotrwale plamienie;/ w dodatku cos mi sie z okiem dzieje;/ jakby dziurka, tyle ze wklesla;/

Gość zalamanaKobieta27
cala noc mialam mdlosci, mam do teraz;/ powieka mi spuchla o_0 z okiem juz lepiej

Gość gość
Nie panikuj .Kazda ciąża dla kobiety jest dobra.Co to za kobieta jak nie była w ciąży.Takie są prawidła natury.

Gość zalamanaKobieta27
ale nie chce byc w ciazy,nie teraz i nie z kims kogo nie kocham, kto mnie i dziecka nie kocha...to nie tak mialo byc :(

Gość gość
Dziewczyno ile ty masz lat co tak rozpaczasz

Gość zalamanaKobieta27
a kto by nie rozpaczal w takiej sytuacji?!

Gość gość
już za pozno na rozpaczanie i uzalanie się nad sobą. teraz czas wziac się w garść! będzie dobrze! nie będziesz w ciąży . bagatelizuj te wszystkie objawy. mów sobie że jest dobrze i będzie dobrze . ! na przyszłość uważaj. jeśli wynikłaby z tego ciąża -to nie koniec świata. zobaczysz:-) poza tym szanse masz znikome:-)

Gość zalamanaKobieta27
3.08. byla wpadka dzis zrobilam kolejny test..negatywny!! ale nadal mam mdlosci!! to juz 10 dni mldosci o_0

Gość gość
z nerwów masz te mdłości weż coś na uspokojenie ! kiedy ten facet będzie w pl ?

Gość zalamanaKobieta27
w sobote wraca. Tyle, ze mieszkamy 600 km od siebie (czy jakos tak) Chcialabym zeby do mnie przyjechal na pare dni bo mam jeszcze tydz urlopu, mieszkam sama etc...ale nie bede go naciskac..

Gość gość
właśnie stres potrafi takiego bałaganu narobić że szkoda gadać pewnie przez to te wymioty a może i po tabletce coś tam

Gość zalamanaKobieta27
pewnie tak. A orientuje sie ktos escapelle wplywa na wyniki badania tarczycy? Bo mam skierowanie na badanie krwi i nie wiem czy nie beda zaklamane?

Gość gość
jak będzie chciał to 600 km mu w tym nie przeszkodzi

Gość zalamanaKobieta27
masz racje!! mowil, ze jak wroci do kraju to do mnie zadzwoni....z niecierpliwoscia czekam na sobote..

Gość nina13
a w końcu powiedziałaś mu że robiłaś test?

Gość Joko890
Najprawdopodobniej nie jesteś w ciąży, ale jeśli jesteś powiedz facetowi. Koniecznie. 1. Niezależnie od tego w jakich to się stało okolicznościach, jest ojcem i ma prawo wiedzieć. Nie decyduj za niego w takiej kwestii. Ma prawo sam podjąć decyzję jak się zachowa. Możesz mu ewentualnie powiedzieć, że niczego od niego nie oczekujesz. Chociaż z kolei Ty i ewentualne dziecko macie prawo oczekiwać. 2. Jak twoje dziecko dorośnie i zapyta czemu nie ma Taty to co mu powiesz? Że nie wie o jego istnieniu, bo "nie chciałaś psuć mu życia?" Dlaczego zakładasz, że Twoje dziecko będzie "popsuciem komuś życia"? A może będzie najlepszym co się w jego życiu zdażyło, choć tego nie planował?

Gość Joko890
P.S. A jeśli już masz komuś "popsuć życie" to chyba lepiej obcemu facetowi, niż własnemu dziecku, nie?

Gość zalamanaKobieta27
o tescie z zeszlej soboty wie, bo dzwonil to mu powiedzialam. O 2 pozostalych testach nie wie, bo sie umowilismy, ze kolejny test zrobie teraz w sobote..

Gość gość
to byle do soboty :)

Gość gość
Niech przyjedzie do ciebie .Znowu ci przeczyści komin i będziesz miała zajęcie. z testami.

Gość zalamanaKobieta27
mdlosci nadal sie utrzymuja a rano wymiotowalam;//

Gość gość
a może się czymś zatrułaś ?

Gość gość
wiesz co autorko, ty jestes nienormalna i tyle, a na objawy ciąży w postaci wymiotów byłoby w twoim przypadku zdecydowanie za wczesnie, zalecam wizyte u psychiatry, bo ty jestes w ciązy ale urojonej, a to trzeba leczyc

Gość gość
Zgadzam się z przedmowca...psychiatra :O

Gość gość
Najlepiej idz do psychologa od dolnej głowy .

Gość gość
Ja miałam mdłości od cysty na jajniku. Ty nie możesz być w ciąży po tej tabletce, przestań głupoty tu wypisywać.