Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalamanaKobieta27

ciaza z facetem z jednej nocy czy mu powiedziec

Polecane posty

Gość zalamanaKobieta27
a jak sie dowiedziec czy ma sie cyste? usg? gin z nfz tez robi usg czy trzeba dodatkowo zaplacic?? jutro robie test..to bedzie po 2 tyg, okresu nadal brak. On jutro wraca do kraju...ciekawe czy sie odezwie...

Gość gość
tylko mu nie opwiadaj o swojej panice

Gość zalamanaKobieta27
On wie tylko o jednym tescie, jutro robie drugi (nie wie o pozostalych!). jak zadzwoni to mu powiem ze zrobilam drugi...albo moze sama napisze do niego esa pierwsza jak zrobie test? W sumie to on zawsze pierwszy pisze, dzwoni - ja nigdy... sama juz nie wiem ps nie powiem mu o moich stresach etc bo by sie mnie wystraszyl! dlatego wszystkieobawy pisalam tutaj

Gość gość
no napisać pierwsza możesz

Gość zalamanaKobieta27
to napisze mu rano o wyniku testu plus ze zycze spokojnego powrotu do kraju?

Gość gość
no może być

Gość gość
mi escapelle pomogła, a już prawie mijało 72 h, myślę że nie jesteś w ciąży, ale życzę żeby się wam ułożyło, a te kilometry to pikuś :)

Gość zalamanaKobieta27
dziekuje za te slowa!! bede informowac na biezaco;)

Gość gość
27-letnia kobieta, niby dorosła, a dylematy ma jak nastolatka. Może jeszcze ludzie na forum mają Ci napisać w co się ubrać i co zjeść na śniadanie.

Gość gość
o jezu zamiast komentować idź spać, trudno stało się i już, a teraz dziewczyna potrzebuje wsparcia i jakiejś sensownej rozmowy, najlepiej tylko stanąć z boku i krytykować.

Gość zalamanaKobieta27
mozesz napisac co mam zjesc;p a wiecie, ze od tego czasu sie zdrowo odzywiam, piwka i papierosow zero!!! jutro robie test-mam nadzieje ze negatywny bedzie:) napisze do niego pierwsza. Dam wam znac:) dobranoc;) :* ;* <3

Gość gość
dobranoc:)

Gość gość
Pytania typu "czy mam do niego napisać?","co mam mu napisać?", "czy mam mu napisać, że się zesrałam?" to jest sensowna rozmowa? :o To są pytania na poziomie szkoły podstawowej, góra gimnazjum. :o

Gość zalamanaKobieta27
cala noc nie spalam...poszlam spac po 24 a teraz zrobilam test negatywny :))) Tylko, zeby okres sie pojawil i bede happy!!!

Gość gość
no widzisz, będzie dobrze :)

Gość marryjuana
Totalnie nie rozumiem całej tej dyskusji, ani tak wielkiego zaangażowania w ten temat. Piszesz w temacie o ciąży, jakby była faktem, gdzie w rezultacie szanse na ciążę są tak naprawdę nikłe. Tabletka PO działa tak, aby tej ciąży nie było, a cały temat jest w zasadzie napędzany Twoją paranoją... Oczywiście, że spóźnia Ci się okres, jest to wynik rewolucji, jaką w Twoim organizmie urządziła tabletka po, tymczasem rozkminiasz szóstą stronę, jak poradzisz sobie z dzieckiem i czy facet się sprawdzi w tej sytuacji, gdy tak naprawdę nie ma żadnej ciąży... PARANOJA, że też nikt Ci tego do tej pory nie przetłumaczył. Idź się zrelaksować, zamiast tutaj siedzieć.

Gość gość
napisałaś do niego?

Gość Pobudki autorki są aż nadto
oczywiste i dziwię się, że jeszcze nikt na to nie wapdł :) To jasne, że w głebi duszy chciałaby być w ciązy i chciałaby żeby jednonocny kochanek pokochał z punktu ja i dziecko. To bije z każdej jej wypowiedzi. Myślę, że w głębi duszy jest rozczarowana negatywnym testem, ale nadal pozostaje w niej nadzieja, że cała sytuacja zbliży ją z 'ojcem' i będą żyli długo i szczęsliwie. Czego w sumie jej zyczę, skoro taka jej wola :)

Gość zalamanaKobieta27
jeszcze nie napisalam. Chyba dostalam jakiejs infekcji bo "jestem"cala czerwona, piecze i boli;/

Gość zalamanaKobieta27
napisalam mu, ze zrobilam test i wyszedl negatywny. jeszcze tylko zeby dostac okres i 100% pewnosci bedziemy miec;) i ze zdycze mu szbkiego` powrotu do kraju;p

Gość zalamanaKobieta27
odpisal, ze to fajnie i jutro wieczorem wraca i do mnie zadzwoni

Gość gość
no to spoko ;) nie denerwuj się już

Gość gość
Autorko ty psychiczna jesteś.

Gość gość
mam pomysł. Powiedz mu, że jesteś w ciązy. zaplanujcie ślub. Wycygań od niego kasę i ucieknij do Australii.

Gość gość
no tak dobry pomysl:)

Gość gość
o ile ma jakas kase:)

Gość zalamanaKobieta27
z tego co wiem to ma kase bo sporo zarabia za granica. Tak naklamie, ze w ciazy i pewnie od razu zaproponuje slub i wybuduje nam dom:D zabawne;D haha

Gość gość
niektóre komentarze powalają

Gość zalamanaKobieta27
jutro bedzie w pl, bedzie dzwoni...nie wiem czy mu wspomniec, ze mam tydzien urlopu ?

Gość gość
nie wspominaj ! wystraszysz go. Spokojnie może to wyjdzie samo w rozmowie, sama z siebie nie wylatuj z tym