Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

pilotlot

2M 1K PANIE I PANOWIE zbieram opinię pomożcie

Polecane posty

Hej... Temat coś ucichł... Czy ktoś sensownie wypowie się w tej rozmowie? Kto miał takie doświadczenia i wypowie się w tej kwestii? Ja właśnie wróciłem z urlopu i odświeżam temat :D

Gość milaona
i na urlopie było?

Gość milaona
trójkat :)

Nie, na razie jeszcze obydwoje się do tego przygotowujemy i dlatego tak potrzebne są nam opinię innych ludzi, którzy mają doświadczenie w stosunkach gdzie brali udział dwaj faceci i kobieta :D Milaona a czemu tak wypytujesz? Masz w tym doświadczenie? :D

Gość milaona
była pewna impreza..a ona proponowala czy Ty namowiles? wolicie z facetem czy kobieta?

Wszystko wytłumaczyłem we wcześniejszych wpisach. Oboje tego chcemy a wyszło to zdecydowanie ode mnie. Ma troszkę obawy, ale chce tego... I zdecydowanie trzecią osobą będzie to facet, który tylko zajmie się moją kobietą. Milaona opowiedz co nie co o tej imprezie...

Gość milaona
a co tu pisac..my dwie ich trzech..;)

Ponawiam swoją pierwszą wiadomość...Wraz z moją partnerką chcemy urozmaicić nasz związek i do naszego łóżka zaprosić mężczyznę. Oboje mamy z tym styczność pierwszy raz, mamy małe obawy, jesteśmy ciekawi jak to na nas wpłynie, lecz jesteśmy gotowi na tą chwilę. Czujemy się bezpiecznie ponieważ umiemy rozgraniczyć sprawy łóżkowe od uczuciowych. I tu pytanie dla chcących pomóc forumowiczów, którzy mieli już takie sytuację: 1. Jak to się zaczęło, od czego wynikło-z jakiej sytuacji? 2. Jak przebiegał taki stosunek i jaki był jego finał? 3. Jak ten stosunek wpłynął na relację w związku? 4. Czy kontujecie takie spotkania? 5. Rada dla początkujących... Piszcie proszę, na pewno pomoże nam to przełamać nam ostanie bariery. W zasadzie mamy już dobranego partnera, ale brakuje nam kropki nad i.... Wpisujcie się w sondę, każda uwaga i opinia jest cenna....

Dołączam dobrze wpisane do wypełnienia pytania...Metoda kopiuj wklej (no i wypełnij :D) 1. Jak to się zaczęło, od czego wynikło-z jakiej sytuacji? 2. Jak przebiegał taki stosunek i jaki był jego finał? 3. Jak ten stosunek wpłynął na relację w związku? 4. Czy kontujecie takie spotkania? 5. Rada dla początkujących...

Hm... Opowiedz proszę... Jeśli się krępujesz na forum podam Ci adres e-mail... Z czego to wynikło, jak się zaczęło. Jak przebiegało i skończyło?

Gość dojhhb
hmm jak namowiles swoja..bo moja waha sie, ale jest na nie

Gość kolokom
Moja też się waha. W czasie seksu fantazjujemy i gdy jest mocno podniecona to na pytanie: czy chciałaby teraz by drugi facet się do niej dobierał to mówi, że tak, że bardzo by chcała. Ale po wszystkim gdy opadną emocje to już nie jest taka pewna czy by się zdecydowała. Na początek w te wakacje odważyła się wybrać ze mną na plażę naturystów i nawet kochaliśmy się dwa razy za parawanem niezbyt dobrze zasłonięci i mówiła, że ją ta świadomość, że ktoś może patrzeć bardzo podniecała. Pomyślałem, że w takim razie zanim przełamie się do 2m+k to wcześniej spróbujemy seksu równoległego - tzn. z inną parą razem ale bez wymiany partnerów. Obecnie rozglądamy się za taką parą :)

Gość dojhhb
no dlatego opowiedz jak ją przekonałeś..czym

Oczekując na odpowiedź milaona odpowiem dojhhb... Nie było to łatwe ani trudne. Muszę powiedzieć, że na początku ja tego chciałem, teraz oboje. Znam swoją kobietę od podszewki i jak ona mi mówi stanowcze nie to wtedy wiem, że nie ma co próbować. Jeżeli pojawia się jakikolwiek cień nadziei w postaci nie wiem, może, hm, to wtedy atakuję... Najpierw rozmowa, rozmowa, rozmowa. Potem zabawy w łóżku z wibratorem i penisem. Koniecznie trzeba grać jak w filmie. Ja z moja nazwaliśmy imieniem wibrator w kształcie penisa i mówiłem np. Uwaga zaraz Tomek wejdzie Ci w pupę... Czy chcesz tego? Albo Tomek przybliża się do Twoich ust. Chce abyś mu o******eła... I jazda... Tylko zabawy zabawą, fikcja fikcją, a penis prawdziwy jest jeden... Powoli czas na drugi z tym, że musimy być przekonani do tego na 10000%. Po to właśnie ta ankieta...

Gość dojhhb
czyli "oswojona" z DP?

kolokom na pewno jest to jakieś rozwiązanie... Proponuję mimo wszystko mojego rozwiązania. Kup wibrator i zagraj taką rolę. Zobaczysz jak zareaguję. Moja po pierwszej rozmowie była mocno przeciwna, a w łóżku po kilku scenkach i rozmowach myślałem, że połknie wibrator, który jest gruby i ma 20 cm. Ja w tym czasie kochałem ją na pieska od tyłu w brzoskwinkę... Ona też już po wszystkim mówi, że chyba nie, ale gdy nie kochamy się z tydzień i ją trochę podniecam i zostawiam, tak po parę razy dziennie to pod koniec tygodnia, robi się z niej seksualna bogini i chciałaby wszystkiego i wszystko od już... Najwięcej wygadana jest jak jest wyposzczona, przyjdą znajomi i zejdziemy na te tematy. Wypije piwko i jak zacznie wypowiadać się w tych kwestiach to aż się dziwię skąd ona tyle wie i ile jej rzeczy po głowie chodzi..

Gość dojhhb
moze przekona ją definitywnie..oba w brzeskince? ponoc szybciej dochodza..

Gość dojhhb
dp=podwojna penetracja :)

Gość gość
dojhhb tak była już podwójna penetracja... W tyłek rozpocząłem kiedyś palcem, próbowałem penisem ale bolało. Potem po mało był też penis, ale zbyt szybko dochodziłem. Dwa razy zdecydowaliśmy się na wibrator i penis, moja mówi, że było bosko, ale dla mnie mało wygodnie, bo musiałem penis w tyłek, a wibrator od dołu trzymać w c*pce

Gość dojhhb
wsuń dwa do brzeskwinki tylko bedzie latwiej:)

Sorry... nie zuważyłem, że mnie wylogowało... dojhhb tak była już podwójna penetracja... W tyłek rozpocząłem kiedyś palcem, próbowałem penisem ale bolało. Potem po mało był też penis, ale zbyt szybko dochodziłem. Dwa razy zdecydowaliśmy się na wibrator i penis, moja mówi, że było bosko, ale dla mnie mało wygodnie, bo musiałem penis w tyłek, a wibrator od dołu trzymać w c*pce

Gość dojhhb
i zachwycona?

Gość dojhhb
pozazdroscic

Gość gość
A ja miałam tak mąż wrócił z pracy z niespodzianką z kolegą a zaplanowany był też sex zaraz po pracy sms .podniecaliśmy się cały dzień.Było cudownie razem w 3 .A tak na prawdę to są to moje marzenia ,fantazje jako kobiety ,mam tak głupiego męża że jak kupiłam wibrator aby urozmaicic nasze życie erotyczne to po pijaku mi to wypomina i pyta czy juz dzisiaj go używałamm .Pozdrawiam serdecznie i zazdroszczę ,takiej otwartości w związku;-((

Szczerze mówiąc coś z Twoim mężem jest coś nie tak... To są Twoje zachcianki i dla niego rzeczą one powinny być świętą jak jego. W naszym związku ja np lubię jak uprawiamy sex francuski i ona to w pełni akceptuje i nic nie mówi. Ona zaś lubi gdy robi się to nie raz na siłę, bardziej brutalnie i ostrzej. I ja to też akceptuję i nie nabijam się z tego... A czy nie lepiej było by podłączyć się Tobie do innej pary? Spróbować tego z pominięciem faceta? Nie wiem i nie znam Cię, ale od razu szkoda mi się Ciebie zrobiło. A jak do Ciebie przyszły takie myśli o dwóch męskich ciałach?