Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Wallll41I

Czterdziestojednoletni kawaler szuka żony i chce założyć rodzinę

Polecane posty

Witam. Jestem 41 letnim zadbanym, przystojnym mężczyzną, choć nie ukrywam, że spokojnym. Nie miałem nikogo na stałe bo poświęcałem się karierze naukowej, jeździłem zagranice na staże. Dlatego nie miałem czasu na trwały związek. Szukam kobiety, mojej przyszłej żony. Moje wymagania to: - wiek do 25 lat, bo starsze mnie nie podniecają; - dziewica; - chce mieć gromadkę dzieci; - inteligentna, koniecznie wykształcenie wyższe, znajomość co najmniej 3 języków obcych w stopniu biegłym; - szczupła, tak do 55kg, wzrost ok. 165-175cm; - biust D; - długie zgrabne nogi, ładna figura, talia; - białe zęby; - zadbana skóra bez pryszczy i śladów po trądziku; - komunikatywna, przebojowa; - lubiąca sport; - zmotoryzowana; - pracująca na etacie na umowę o pracę, nie lubię pasożytów. Zainteresowane panie proszę podawać maile. Miasto nie gra roli, mam duży ładny domek z ogródkiem, więc pani może się do mnie przeprowadzić.

Gość gość
To żeś doyebau... Śnij dalej.... Takie laski nie lecą na dziadów...

Gość finka1
Masz zdecydowanie za niskie wymagania...

Gość Pauliinka21
Mniej więcej odpowiadam Twoim wymaganiom oprócz wagi Mam 174 cm i 56 kg mam niedowagę ale dla Ciebie jestem za gruba :) Spod jakiego znaku zodiaku jesteś z Panny ?

Gość gość
Cool, alber zu alt... Nichts für mich..