Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gosiek206

Po zmianie mleka jest nie spokojna i mniej zjada

Polecane posty

Gość gosiek206

0 co trzy a nawet co 4 godziny jedząc je raz je normalnie raz jest Moja córcia własnie skonczyla dwa miesiace na poczatku mielismy mleko nan 1 po ktorym mała dostała kolek pediatra kazała zmienić na bebiko comfort zmieniło się tyle,że kolki przeszły od razu ale miała zaparcia (a mleko niby też na zaparcia) wszelkie krople,debridat nie pomógł zaparcia nie ustąpiły tydzień temu poszliśli znowu do pediatry zaproponowała nam zmianę mleka na zwykłe mleko skoro są zaparcia,mała mleczko jadła przez pierwszy dzień normalnie nawet sama się załatwiła co nam ucieszło myślałam że już będzie wszystko ok ale od kilki dni nie bardzo coś je to mleko zjada po 70,80,90,10nie spokojna bo je sie czy sie najada czy może jej nie smakuje to mleczko. Wczesciej przy comfor zjadała juz nawet 120 bez problemu żadnego. Wieczorem po kapieli ok godz 20.00 zjadała 120 ml pózniej ok 23.00-23.30 zjadała znowu i wstawała dopiero 4.30 nie raz 5.30 i szła spać dalej teraz po kąpieli śpi tak samo z tym,że nie zjada juz 120ml tylko mniej.Doświadczone mamy czy to może być objaw tego że malutkiej nie smakuje mleczko??

Gość PO GARDZIE
przestan ja karmic modyfikowanym gownem to sie przekonasz

Gość gosiek206
coś na na mieszałam opisze jeszcze raz: Moja córcia własnie skonczyla dwa miesiace na poczatku mielismy mleko nan 1 po ktorym mała dostała kolek pediatra kazała zmienić na bebiko comfort zmieniło się tyle,że kolki przeszły od razu ale miała zaparcia (a mleko niby też na zaparcia) wszelkie krople,debridat nie pomógł zaparcia nie ustąpiły tydzień temu poszliśli znowu do pediatry zaproponowała nam zmianę mleka na zwykłe mleko skoro są zaparcia,mała mleczko jadła przez pierwszy dzień normalnie nawet sama się załatwiła co nam ucieszło myślałam że już będzie wszystko ok ale od kilki dni nie bardzo coś je to mleko zjada po 70,80,90,10nie spokojna bo je sie czy sie najada czy może jej nie smakuje to mleczko. Wczesciej przy comfor zjadała juz nawet 120 bez problemu żadnego. Wieczorem po kapieli ok godz 20.00 zjadała 120 ml pózniej ok 23.00-23.30 zjadała znowu i wstawała dopiero 4.30 nie raz 5.30 i szła spać dalej teraz po kąpieli śpi tak samo z tym,że nie zjada juz 120ml tylko mniej.Doświadczone mamy czy to może być objaw tego że malutkiej nie smakuje mleczko??

Gość gosiek206
Nie każdy ma możliwość karmienia piersią koleżanko więc proszę o zbędne komentarze!!!

Gość gosiek206
??

Gość gość
Moze skok rozwojowy, moze byc po prostu upal. Jesli wczesniej jadla to mleko to na pewno nie chodzi o smak. Moje ibie corki mialy fanaberie I kaprysy odnosnie mleka. Nie martw sie, dziecko sie nie zaglodzi.

Gość gość
Może tak być przez te upały. Nie ma apetytu i woli napić się. Poczekaj jeszcze kilka dni może jej się odmieni? Dziecko nie musi naraz zjadać 120ml może jeść to w "ratach" byle dobrze przybierała na wadze.Mój mały (2,5mies.) przez ostatnie dni też zjadał mniej dziś już wypija po 120ml.

Gość gosiek206
mam nadzieje ze tak bedzie jak piszecie.Pic faktycznie pije bardzo chetnie. Dziekuje :-)