Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćććć

Czy mogę sama przebić ropniaka na podniebieniu

Polecane posty

Gość gośćććć

Mam po lewej stronie na podniebieniu ropniaka,zrobił mi się on od zęba, który mnie boli. Pytam się czy mogę go sama przebić - sterylną igłą z apteki, bo mnie boli i denerwuje?

Gość gość
proponuję odwiedzić dentystę :-O przebicie ropniaka nic nie da, jak masz tam taki syf, to ropa dalej będzie się zbierać

Gość gośćććć
No właśnie 3 dzień już biorę antybiotyk Dalacin C, boli mnie prawda, tyle, że doszło do tego ból prawie całej lewej strony twarzy (ucho, katar i zapchana jdna dziurka, polik, powiększone węzły chłonne). Przeraża mnie to trochę, bo Dalacin C to ponoć silny antybiotyk i już nie wiem co trzeba będzie ze mną zrobić po weekendzie - wtedy kończy mi się antyb.

Gość gość
Przebij , to co jest w środku zatruwa organizm dlatego antybiotyk nie radzi sobie z tym . Lub też jest dawka źle dobrana.

Gość gośćććć
Chyba zaraz skoczę do apteki po igłę. Tylko trochę się boję, nie bólu (bo tak mnie cholerstwo bolało pare dni temu, że przekłułabym to teraz z przyjemnością) tylko tego, że może to coś innego jest skoro mnie wszystko po lewej stronie boli..Mogłabym poprosić narzeczonego aby mnie zawiózł jak wróci do dentysty nocnego..Nie wiem co robić :(

Gość gość
Zrobisz co zechcesz , ale ból w takich przypadkach jest tak ogromny że ciężko wytrzymać, gdy ujdzie z ropnia zawartość ,będziesz jak nowo narodzona.