Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wstydze sie powiedziec facetowi ile zarabiam

Polecane posty

Gość gość

kiedys mnie zapytal gdy rozmawialismy o mojej pracy, ale go zartobliwie zbylam. nie wiem ile on zarabia ale mysle ze niezle, a kiedys w rozmowie o jego poprzedniej pracy mowil ze tyral za marne 1400-1600 zl i ze ciezko za to wyzyc. a ja zarabiam troche ponad 1500 :/ ciesze sie ze w ogole mam prace i nie musze siedziec w domu, ale po jego slowach zrobilo mi sie przykro. nie wiem czy on mysli ze zarabiam wiecej czy palnal bez zastanowienia....:O

Gość dawny cream
facetom to ze mało zarabiasz nie powinno przeszkadzac , szkoda ze odwrotnie to nie działa :O

Gość gość
mam obawy ze jego ex, z ktora mieszkal pare lat, zarabiala wiecej i jest przyzwyczajony do wyzszego komfortu i odzywaja sie we mnie kompleksy

Gość gość
To Ty go utrzymywać zamierzasz ?

Skoro on się przyznal , że w poprzedniej pracy tyrał za tyle i jakoś tyrał i się nie wstydził , to myslę, że wyolbrzymiasz problem. Tym bardziej, że nie ma co się oszukiwać- kobiety z zasady zarabiają mniej. Możesz mu powiedzieć , że ty "tyrasz" za tyle ale masz nadzieję, że tak jak u niego może kiedyś to się zmieni. Tak naprawdę każdy wie, że z zarobkami jest generalnie bardzo ciężko.

Też zależy co robił, bo może bardziej mu chodziło o to, że ilość obowiązków jaka na nim ciążyła była zdecydowanie niewspółmierna do wynagrodzenia. ­ Dla pocieszenia ja pracuję za niecałe 1200 :P A moimi kolegami w większości są osoby dla których to naprawdę stała praca i jedyny dochód. I część naprawdę jest pracowita, wykształcona i doświadczona a pracują za tyle ile pracują bo taka jest szara rzeczywistość.

Pensji nie ma co się wstydzić. Autorko, Ty bardzo dużo zarabiasz. Ja ledwo ciągnę, raz dostaję 1000zł za miesiąc pracy, a raz 900zł.

Gość gość
Beruthiel Jakbyś na kafe tyle czasu nie spędzała to byś miała ponad 1000zł

Gość gość
za tyle to by mi sie wstac nie chcialo. Na buty za malo:D