Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nataszkaaaaaa

Do wszystkich którzy wyjechali do Anglii

Polecane posty

Gość gość
zazdrościsz komuś zmywania garów za stawkę poniżej najniższej krajowej? nieźle upodlony człowiek z ciebie!

Gość nataszkaaaaaa
TY znajac zycie pewnie siedzisz na bezrobociu albo czyimś garnuszku i jeszcze śmiesz sie odzywać. Idz spac

Gość Martyska123
jest miejsce,tylko nie wiem czy jesteś dobrze rozciągnięta

Gość Martyska123m
Nie raczej nie, chociaz planuja otworzyc taki drugi bar ;). I co z tego, ze za najnizsza krajowa zmywam gary, zadna praca nie hanbi, a i tak stac mnie na wiecej niz w Pl niektore osoby po studiach. Niestety taka prawda... W Pl bedziesz magistrem z 1500 zl na reke, a tutaj sprzatasz za 1200 f miesiecznie, jest roznica i to spora.

Gość gość
martyska masz chłopaka?

Gość Martyska123m
Nie, od jakiegos czasu. A skad to pytanie? :D

Gość nataszkaaaaaa
Martyska masz racje. Ja obecnie zarbiam 1200 zł i pracuje na zmiane z dziewczyną, która ma magistra i zarabiamy tyle samo chociaz ja jestem dopiero po maturze. Wkurzyłabym sie na jej miejscu ;p no nic, mam nadzieje, ze i mi sie poszczesci tak jak i Tobie ;) widze, ze jestes dobrym człowiekiem dlatego Ci sie ułożyło. Tacy ludzie którzy mają dobre serce zawsze bedą mieli lepiej niz Ci zawistni z pogardą dla wszystkich. Spoko babka jestes ;-)

Gość gość
bo ja chcę nim zostać

Gość gość
ale karia kurczę jestem w szoku sprzątanie po 12 godzin ilt Ty masz lat dziewczyno

Gość Martyska123m
Dzeki, dzieki (kurde nigdy nie umialam przyjmowac komplementow :D). Wlasnie o to mi chodzi, bo co z tego, ze skonczylabym psychologie (moj wymarzony kierunek od dziecka) skoro i tak pracowalabym na kasie w supermarkecie i zmarnowalabym tylko 5 lat. Tutaj nie jest ciezko, jesli chcesz znalezc prace to znajdziesz.. ;)

Gość Martyska123m
Haha to dobrze ;) ale propozycji matrymonialnych na razie nie przyjmuje :P.

Gość gość
a moze nie skończyłabyś? może byłabyś bufetową w klubokawiarni,albo kokotą w nocnym klubie

Gość gość
to nie jest propozycja matrymonialna bo ja ci ślubu nie proponuje,chciałbym tylko z tobą chodzić

Gość nataszkaaaaaa
jedni mówią ze ciezko inni, ze nie.. ale wiekszość odradza. Krzyczą, że nie ma pracy, ze masakra bieda, brud syf juz nie wiadomo kogo słuchac i jak jest naprawde. Moze mówią tak przez zawiść.

Gość Martyska123m
Powiem tak, jakos nie zauwazylam zeby Polacy tak chetnie wracali do Polski, tutaj nie jest juz tak kolorowo jak bylo te 6 lat temu, ale nadal jest dobrze. Chociaz z tego co slyszalam teraz duzo lepiej w Niemczech jest, nawet bez jezyka ;)

Gość Martyska123m
No dobra, przejde sie z Toba do tego sklepu po bulki. Pasuje? ;)

Gość gość
pasuje,kazda chwila w twoim towarzystwie mi pasuje,ja się chyba zakochałem w tobie,albo mi się coś poyebało:-(

Gość nataszkaaaaaa
Masz racje, ale szukam ogłoszeń z Niemiec ale wszedzie wyagany jest wlasnie niemiecki z którym nie mam kompletnie nic wspolnego. Angielski rozumiem dogadalabym się ale niemiecki to dla mnie jakis koszmar.. Ty Martyśka dzieki mojemu topikowi meza znajdziesz :D

Gość Martyska123m
Haha zauwazylam wlasnie :D. Tutaj kolega sie we mnie zakochal ;) no coz, mi do zwiazku nie spieszno jak na razie. A co do tej pracy w Niemczech, to gdzies widzialam stronie gdzie poszukiwali ludzi bez jezyka, poszukam ;)

Gość gość
gratuluję dziewczyny może jak byś poszła na tą psychologię to byś zrozumiała kim jesteś tam na emigracji . Czy wy wszystkie pochodzicie z pgr-u .

Gość gość
uważaj bo może być za póżno,a ja czuje że jesteśmy stwrzeni dla siebie,mogę przyjechać do anglii,ty wziełabyś dodatkowy etat a ja bym się zajął domem

Gość Martyska123m
Jak bym poszla na psychologie to i tak bym wyjechala tylko nieco pozniej ;). Moje studia sytuacji w Pl nie zmienia, niestety ;)

Gość nataszkaaaaaa
Ja jestem ciekawa gdzie Ci wszyscy kafeterianie pracują, którzy tak krytykują pracujących za granicą a dokladniej sprzatajacych. Zaloze sie ze w zyciu im sie nie powiodlo a sami nie mają dośc odwagi by wyjechać i tak gęgają oby tylko pow******ć.

Gość gość
A taniec na rurze próbowałaś może tam zrobisz karierę

Gość Martyska123m
Heh no coz gdzie pracuja to niech pracuja, ale niech nie krytukuja innych, ktorych sytacja w Pl po prostu zmusila do wyjazdu. ;) Dobra ja zmykam, musze obiadek ugotowac i przejsc sie do tego sklepu. Dam Ci znac tak do 5/6 :D

Gość gość
dobra,będe czekał chociaz wiem,że to i tak nie do mnie:-D

Gość nataszkaaaaaa
dobrze dziekuje Ci bardzo :)

Gość Martyska123m
Ale nadzieje zawsze warto miec :D.

Gość autorko jelsi mam byc szczera
to bym bez zadnego punktu zaczepiania typu mieszkanie na poczatku u kogos czy jakas dorywcza praca na poczatek nie jechala. Zawsze mnie wlasnie mnie dziwily takie osoby jadace w ciemno i pisze to bez zlosliwosci a z ciekawosci: wyladujecie w UK i co dalej? Pokoju nikt wam od razu nie wynajmie, gdzie bedziecie spac? Ja nie odradzam wyjazdu nikomu, bo mozliwosci tutaj sa lepsze niz w Polsce, ale jakis punkt zaczepienia miec by wypadalo. Ja sama niedawno tu przyjechalam, ale prace, mieszkanie juz mialam zalatwione przed wyjazdem. Mialam tez mozliwosc jechania wczesniej w ciemno, a i to nie do konca, bo moglam z kolezanka zamieszkac, ale sie obawialam troche. Zycze wam powodzenia, ale z drugiej strony naprawde nie wiem jak to sobie wyobrazacie.

Gość nataszkaaaaaa
chciałabym wlasnie wczesniej zalatwic sobie prace a pozniej mieszkanie. Mieszkanie nie jest problemem raczej. Gorzej z pracą. Jechac w ciemno to można kupe kasy wywalic na zycie nie zarabiając nic. gorzej jak sie oszczednosci skonczą a pracy sie nie znajdzie.