Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ukradliście kiedyś coś

Polecane posty

Gość gość

Przyznajcie sie bo ja bluzke z Reservda kilka lat temu, mialam 14 lat, niewiem czemu to zrobilam, mialam wtedy pieniadze :D ale jakos zal mi bylo ich wydac, no kurde nie wiem :D wzielam urwałam klipsa zalozylam pod sweter i wyszlam. Raz nie zapłaciłam za cale zakupy w sklepie (zapomnialam dopiero w domu zauwazylam ze mam w torbie jeszcze herbate i dwa zolte sery :O)

Gość gość
Chyba nie,przynajmniej nic takiego nie pamiętam.

Gość gość
bardzo duzo rzeczy. ciuchow nigdy. kiedys lalke barbie, z kumpela. ona jedna ja druga. duzo kosmetykow, zarcia.

Gość gość
Ja keidyś ukradłam klocki z przedszkola xD

Gość gość
nie ja konkretnie, ale z moja kuzynka i jej chlopakiem chodzilysmy po Schleckerze w Niemczech (jej chlopak byl niemcem, zeby nie bylo, ze tylko polaki kradna :P ) on mial duza torbe i ladowal tam co popadlo: szampon, lakier do paznokci, zarcie dla kota, okulary p. sloneczne) i normalnie wychodzilismy, zpotem szlismy przez rynek, przed sklepami staly kosze z roznymi rzeczmi, ladowal do tej torby: dwa plakaty na sciane zwiniete w rolki (neipamietam juz co przedstawialy), koc w plastikowej torbie, i mase jakichs innych niepotrzebnych p*****l :D ja tylko szlam z tylu za nimi, ale myslalam, ze zemdleje ze strachu :D

Gość gość
haha dobre :D moja koleżanka zrobiła podobnie :) kiedyś pojechała sobie na rynek do innego miasta i gdy juz miała iść na autobus zobaczyła stojącego przy wejściu na ten rynek cygana, mial stoisko z bielizną. Upatrzyla sobie fajne stringi, akurat jedne byly z takim wzorkiem, szkoda jej bylo wydawać 5 zł :D więc zwinęła i poszła. Facet się zorientował i ponoc zaczął ja wyzywać od złodziejek itp, ona przebiegła ulice i poszla na autobus, on jej nawet nie gonil bo sam tam stał ;) kolezanka zadowolona ze jej sie udalo i w ogole, a po powrocie do domu zalozyla jej i w ciagu kilku sekund pekly jej na tylku :D:D byla taka zła ale przynajmniej zaoszczedzila te 5 zł.... :D

Gość gość
ja kiedyś dawno temu w supermarkecie wynioslam kilka majtek i bluze, tez sie ubralam w to w przymierzalni, i potem sobie wyszlam... Raz ukradlam tampony ze sklepu, bo akurat mialam okres, chcialam isc kupic ale zabraklo mi kasy bo myslalam ze będą tansze, a ponieważ bardzo ich potrzebowalam, wiec po prostu sobie wzielam i wyszlam. ale to bylo wieeeeki temu, teraz juz tego nie robię.

Gość gość
serce pewnemu panu

Gość gość
mężowi pięniądze......bo wrócił pijany,nastepnego dnia szukał w kieszeniach

Gość gość
a ja w zerówce takie fajne flamastry kolezance i kolorowanke

Gość gość
jak mialam z 10 lat, kolezance ukradlam jakas pamiatke z gor, cos tam zatopine w 'krysztale' tak mi sie to podobalo, ze szok, a po dniu wywalilam to bo sumienie mnie zzeralo a bylam za duzym tchorzem by jej to zwyczajnie oddac :(