Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Karo87

Swierzb

Polecane posty

Gość Karo87

Moi drodzy od 2 tyg walcze ze swierzbem Musze podkreslic ze nie mialam tego duzo Odrazu zastosowala Infectoscab smarowalam sie nim cala i zostawilam na 24 h pozniej zastosowalam crominton bez mycia sie ale z przebieraniem sie Prasowalam materac posciel w wysokiej temp i tez je prasowalam Ubrania poselekcjobowalam i prasowalam i do szafki Niedtety w niektorych musialam chodzic ale prasuje je po 3 razy Przescieradla zmieniam codziennie I teraz nie wyskakuja mi krostki ale czasem czuje laskotanie w nocy Czy to znaczy ze ja nie wybilam swierzba???? Nie jest to swedzenie ale n wiem czy on czasem dziad nie przezyl :((((

Gość felixxxxxxxx
Kup sobie zioła piołunu, zaparz kilka torebek w granku, wlej do wanny i dolej wody i się w tym kąp. Przy świerzbicy trzeba też zmienić dietę to bardzo przyśpiesza leczenie, jak wiadomo świerzb to pasożyt, lubi wszystko co słodkie, białą mąkę, a nie lubi kwaśnego, przypraw, ziół.

Gość felixxxxxxxx
a to lekkie swedzenie to mogą byc toksyny które po sobie pozostawił, ale dla pewnosci kup sobie ten piołun, jest tani i b bardzo skuteczny.