Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość slim123

Figura Detox co sądzicie

Polecane posty

Gość slim123

kupiłam herbatkę, odchudzam się od miesiąca (MŻ), zastanawiam czy czy rzeczywiście oczyszcza organizm, ogranicza apetyt?

Gość gość
Bez sensu. Lepiej krople czyszczajace herbapol, kosztuja okolo 10 zł, dolewasz 20-30 kropli do wody i wypijasz codziennie rano.

Gość gość
to jesli robisz to od miesiąca to sama powinnas widziec czy skutkuje czy nie

Gość gość
nie polecam skład tych kropli: Wodno-etanolowy wyciąg (1:10) z: ziela pokrzywy, ziela fiołka trójbarwnego, trawy cytrynowej, liścia czerwonokrzewu i owocu róży, syrop glukozowo-fruktozowy, sacharoza, zagęszczony sok (koncentrat) z czarnej porzeczki, aromat czarnej porzeczki, sorbinian potasu - substancja konserwująca. Zawartość wyciągu w przeliczeniu na zalecaną do spożycia dzienną porcję produktu wynosi odpowiednio 1 - 1,5 ml. Zawiera ok. 20-28% obj. alkoholu etylowego. glukoza, fruktoza, sacharoza, substancje konserwujące, no to oczyszczenie 100% :D

Gość gość
hahaha i nie schodzisz z kibla przez tydzien :D

Gość prawictwo pospolite125
racja

Gość slim123
od miesiąca mam dietę, ale wczoraj kupiłam herbatkę figura detox.

Gość gość
Nie wiem czy wiesz ale skład jest wypisany wg ilosci w jakiej wystepuje, czyli tych dodatkow jest bardzo malo, a musza byc jakies konserwanty, inaczej sie nie da. Ja uzywalam tych kropli, sa swietne i wszystkim polecam. Poza tym chyba lepiej wydac 10 zł niz placic 50 zl na drenafasty i inne podobne

Gość gość
takimi herbatkami i różnymi wspomagaczami odchudzanie można nieźle sobie uszkodzić żołądek,lepiej tylko mż

Gość gość
tak wiem, jak jest wypisany skład;], mimo wszystko ten syrop gluko-fru to syf, konserwanty nie zawsze muszą być Skład Figura Detox: herbata rooibos, jabłko, skórka cytryny, owoc kopru, liść mate, aromat, chlorella, kora cynamonu, winian L-karnityny, kwiat goździkowca, morszczyn, witaminy: wit. E, wit. B6, biotyna, cynk, L-arginina, wyciąg suchy z liścia oliwki. ja pię drugie opakowanie i lepiej się czuję, polecam

Gość gość
Niektore osoby na poczatku odchudzania potrzebują oczyszczenia bo sa za bardzo zawalone roznymi swinstwami. Wiadomo, ze takich kropli czy herbatek nie pije sie caly czas tylko np. 2 tygodnie , max jeden miesiac.

Gość slim123
może i tak, tylko czasem łapie mnie mega apetyt, zwłaszcza przed okresem i szukam czegoś co by wtedy ograniczyło go, nie działają na mnie te błonniki czy zapchanie się warzywami. Narazie schudłam 6 kg, ale nie chce znów złapać wilczy apetyt przed okresem właśnie :D

Gość gość
To wypij dwie szklanki wody, zjedz jogurt naturalny, ogórki zielone. Ja mam płatki firmy granex "zdrowy błnonnik" i jem je w razie napadu głodu.