Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak to jest ze dziewczyny dopiero po 30 tce wybierają porządnych facetów

Polecane posty

Gość gość
atrakcyjnosc nie warunkuje chamstwa facetow i prostactwa😴

Gość gość
kazdy facet jest choojem obojetnie jak by sie nie wypierali tego co niektorzy:D

Gość gość
gość kobiety narzekaja na facetow, bo tacy wlasnie oni sa bez wzgledu na wiek 3243 kobiety narzekają na facetów, bo złych wybierają niezależnie od wieku!

Przedmiot sporu jest tak oklepany, logiczny i prosty, że nie rozumiem powracania go jak bumerang. W zasadzie już pierwsza odpowiedź - 2013-08-11 14:02:32 wyczerpała temat dosadnie.

Gość gość
Dziwne to wszystko jest:-(

Gość gość
gość kobiety narzekaja na facetow, bo tacy wlasnie oni sa bez wzgledu na wiek 3243 kobiety narzekają na facetów, bo złych wybierają niezależnie od wieku! x wybieraja takich jacy sa

Gość gość
Ja jako mlpda dziewczyna zakochiwalam sie w wygladzie . Imponowali mi faceci o charakterze cwaniaczka, lubiacy wypic :( , uwazalam , ze sa zabawni. Zdobylam takiego jednego na wiele lat. Potem nauczona doswiadczeniem rozgladalam sie za porzadnymi.

Gość gość
ales ty głupia

Gość gość
gość gość kobiety narzekaja na facetow, bo tacy wlasnie oni sa bez wzgledu na wiek 3243 kobiety narzekają na facetów, bo złych wybierają niezależnie od wieku! x wybieraja takich jacy sa xxxx Są też i Ci porządni ale jak widać takich nie chcą skoro wybierają innych

problem w tym, że ci porządni najczęściej są "przy okazji" ofermami, pokrakami i chodzącymi kompleksami. i to właśnie te cechy, a nie "porządność" odstraszają.

Gość gość
Dave_Gahan problem w tym, że ci porządni najczęściej są "przy okazji" ofermami, pokrakami i chodzącymi kompleksami. i to właśnie te cechy, a nie "porządność" odstraszają. x o części masz rację ale w większości to kobiety ich tak widzą co nie znaczy, że nimi są.

Gość gość
dave , pijesz to do siebie?

Gość gość
bo wtedy zostają już tylko tacy nudziarze...

Gość gość
gość bo wtedy zostają już tylko tacy nudziarze... xxxx Jak widać kobiety porządnego mężczyznę mają za nudziarza dlatego wybierają złych facetów zdradzających, damskich bokserów, porzucających z dzieckiem itd. tu są emocje i nie jest "nudno"

Gość doEgosciaaa
statystyki i tak mowia, ze sie rozstaniecie :D

Gość gość
do gość . ja napisałam że zostają tylko nudziarze. nie byłabym ze zdradzającym i bijącym ale facet to ma być facet, zbyt porządny nie może być. a na bank nie na tyle żebym ja się czuła jakimś degeneratem... a za porządnych zazwyczaj się podają mamisynki którymi trzeba w życiu kierować i niepewni swojej męskości. tfu..dziękuje bardzo. w związku mam się nie nudzić/

Gość gość
a jak określisz maminsynka

fiku, przecież się śmieje :) caly ten temat jest beznadziejną prowokacją, więc nawet nie próbuję poważnej dyskusji toczyć :)

Gość gość
Moorland nie, porządni faceci nie są wolni po 30. oczko.gif xxx Zdziwiła byś się ilu porządnych facetów jest wolnych.

Gość gość
"Powiem tak , ja jetem po 30stce a i tak za kazdym razem trafiam na nieodpowiednich facetów, no może jest jeden, z którym się przyjaźnimy, ale z tego t raczej nic nie będzie, bo mi sie on nie podoba fizycznie " Chciałaś zapewne powiedzieć że źle wybierasz a nie "źle trafiasz" jak to mawia stare ludowe porzekadło "widziały gały co brały" i tyle w temacie.

Gość Ryszard Lwie Serce
Coś w tym jest, na studiach wielu cichych i spokojnych kumpli dziewczyn nie miało bo te uganiały się za imprezowiczami. Po studiach role się odwracają. kumpel mi opowiadał jak koleżanka ze studiów "nagle przejrzała na oczy" i dostrzegła w nim super faceta. Ten jako że jest porządny nadal, nie w******ł jej tylko szczerze powiedział że nie jest nią zainteresowany. Takich przykładów na prawdę jest więcej, szkoda że te dziewczyny nie widzą jak żałośnie wyglądaj w oczach takich facetów. Trochę jak desperatki, bo imprezowicz kopnął w d**ę a one zostały same. Ot było myśleć za młodu ;)

Gość gość
no co tu powiedzieć poprostu wybierajcie z głową a nie po pierwszym spotkaniu do wyra nikt nie jest idealny i wszechwiedzący

Nie wiem czemu. Po pierwsze z wiekiem czlowiek sie zmienia, dojrzewa i inaczej patrzy na wiele spraw a po drugie kiedys nadchodzi taki czas ze wyciaga sie wlasciwe wnioski z poprzednich bledow i ewentualnych nieudanych zwiazkow. Nie uwazam , zeby bylo to jakas zasada... Wiele dziewczyn kolo 20 jest szczesliwa w zwiazkach i znam laski , ktore sa kolo 30 i ciagle im '' nie wychodzi''.

Gość gość
Nie wiem skąd w ogóle takie założenie, że dziewczyny dopiero po trzydziestce wybierają porządnych facetów. Bardziej bym powiedziała, że to faceci mają klapki na oczach i do trzydziestki traktują dziewczyny przedmiotowo. Myślą tylko o zaliczaniu i imprezach. Zresztą niektórym taki stan zostaje nawet po trzydziestce. Ja z kolei trafiam na "nieprzygotowanych do życia w związku facetów". Zbliżają się do trzydziestki, albo są po trzydziestce, no ale w dalszym ciągu nie wiedzą czego chcą, albo życie z kimś odkładają na później, bo do czterdziestki muszą się dorobić. Smutne jest to, że faceci są teraz tacy niezdecydowani.

Gość gość
To prawda. Mnie "kazano" wyjść za mąż w wieku 25 lat, bo zaciżyłam. Prawda jest taka, że męża mam kretyna. nie rozumiemy się, nie mamy wspólnych zainteresowań, generalnie różnimy się wykształceniem i pochodzeniem. Wpadłam z nim. Tylko to. Niestety nie chciałam się sprzeciwić rodzinie i poddałam się presji. Dzisiaj wiem, że nie popełniłabym tego błędu po raz drugi. Jestem po 30.