Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Agusia02

Tabletki madinette

Polecane posty

Gość Agusia02

witam czy któras z was bierze te pigułki jak sie po nich czujecie macie jakies zastrzezenia co do tych tabletek.A może jakies skutki uboczne bo ja przy pierwszym opakowaniu plamiłam i miałam bóle głowy i nudności.a kiedy robie 7 dniowa przerwe to tak krwawie że masakra.przy 2 opakowaniu juz zadnych dolegliwosci nie miałam teraz zaczynam 3 opakowanie i z moim partnerem od miesiaca kochamy sie bez obaw i konczy we mnie mi te pigulki sprzyjają a wam???

Gość gość
A jakie to ma znaczenie? Jeśli 10 osób napisze, że źle się po nich czujesz to odstawisz? Jeśli 10 napisze, że dobrze się czują to będziesz brać dalej?

Gość Agusia02
nie nie odstawie ale chcialabym wiedziec jakie sa wasze opinie o tych tabletkach poprostu

Gość gość
Ale po co?

Gość gość
Witam, stosuje te pigułki od ponad roku i nie miałam żadnych skutkow ubocznych i czuje sie rewelacyjnie, jakbym w ogole ich nie brała a nawet poprawiła mi sie po nich cera. Przez pierwsze 3 miesiace stosowania antykoncepcji hormonalnej moga sie dziac z organizmem różne dziwne rzeczy, gdyz te 3 miesiace to okres 'przyzwyczajania sie' organizmu do hormonow. Takze bez obaw. Kazdy organizm jest inny i kazda kobieta moze reagowac inaczej na te same tabletki. Pozdrawiam :-)

Gość Agusia02
Dziekuje za odpowiedz chociaz jedna osoba powazna;-)

Gość gość
czy chce któraś z was kupic Madinette (bez 3 tabletek)? Zaczełam je brac lecz juz po 3 dniach bardzo zle się czulam i niestety nie mogę wiecej. Jesli ktoras z was zgubila opakowanie lub potrzebuje kilku dodatkowych tabletek napiszcie komentarz a ja podam swojego maila :)