Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Lubię filigranowe dziewczyny z małymi dupeczkami kto tez tak ma

Polecane posty

Gość gość
Filigranowapoznanianka to zazdrosna, otyla kobieta.

Gość filigranwapoznanianka
Kiedy się podniece na już nie taka mała po te że mam punkt g dobre 18cm od wejścia pochwy lubię orgazmy

Gość gość
"macie zadatki na pedofilów ..." - wysoka żyrafa sie odezwała :) A może nie żyrafa bo gruba do tego i potężna taki babochłop. Jak Grodzka

Moja oferta jest poważna chętnie poznam kogos z poznania od kilku tygodni doskwiera mi samotność

Gość gość
mam na imie Brygidda poznajmy sie

Gość Tars Tarkan
"Kiedy się podniece na już nie taka mała po te że mam punkt g dobre 18cm od wejścia pochwy lubię orgazmy" - przyznaj sie ze jestes zwyklym glupim malolatem. punk g 18 cm od wejscia pochwy hahahahahha mistrzowski zart. x Jesli chodzi o te aqzjatke ze zdjecia to jest boska. Takie wlasnie lubie.

Gość gość
Male i drobne sa piekne,szczegolnie jak maja dlugie wlosy Wysokie, grubsze, z krotkimi wlosami niezbyt

Chyba znam lepiej swoje ciało, a ile chiales ciemnoto. Właśnie dlatego tak wiele kobiet udaje orgazm bo panowie nie są w stanie go dostarczyć :-( i nie wiem jak mogą się wam podobac jakieś chińczyki przeciesz oni mają szczurze mordy :O jak lubicie egzotyke to jak coś latynoski też są niziutkie

Gość gość
Nie osmieszaj sie. Chcialbym zobaczyc ten punkt G 18 cm od wejscia do pochwy. Taka z ciebie kobieta jak ze mnie gwiazda filmowa hahahahhaha