Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kurde teraz to juz sie naprawde zalamalam

Polecane posty

Gość znawca obrzydliwości kobiet
jak już pisałem dla kobiety presja społeczeństwa to najskuteczniejszy bodziec do działania. pozbywa się dziewictwa bo inne tak robią. dlatego nie rozumiem co jest z tobą nie tak? dlaczego pozbycie się dziewictwa nie jest u ciebie na pierwszym miejscu tylko jeszcze ustępuje czemuś innemu miejsca?

Gość gosciec
znawca obrzydliwosci kobiet - nie rozumiem za bardzo o co ci chodzi...mozesz jasniej? w kazdym razie nie mam presji by stracic dziewictwo, chce tylko byc wreszcie w zwiazku, miec faceta, ktory bedzie mnie kochal...

Gość znawca obrzydliwości kobiet
"w kazdym razie nie mam presji by stracic dziewictwo" no to wyobraź sobie że masz już.. 28 lat! nadal byś nie czuła presji? podejrzewam że zamiast marzyć o związku skorzystałabyś z okazji romansu z jakimś zajętym facetem.

Gość gosciec
"podejrzewam że zamiast marzyć o związku skorzystałabyś z okazji romansu z jakimś zajętym facetem." - w takim razie masz zle wyobrazenia.... Nie wyobrazam sobie seksu bez milosci i nie wyobrazam sobie rozwalac czyjegos malzenstwa, rodziny, zajeci faceci sa dla mnie aseksualni...

Gość gosciec
"podejrzewam że zamiast marzyć o związku skorzystałabyś z okazji romansu z jakimś zajętym facetem." - w takim razie masz zle wyobrazenia.... Nie wyobrazam sobie seksu bez milosci i nie wyobrazam sobie rozwalac czyjegos malzenstwa, rodziny, zajeci faceci sa dla mnie aseksualni...

Gość gość
podnosze