Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zagubiona5647

Dziwny stan chęć ślubu

Polecane posty

A co do czarnego ekranu... Już od dawna tak to nie wygląda ;) Teraz są programy, które pomagają pisać, pokazują w której linijce są błędy (a często same poprawiają), podpowiadają komendy itp ;) Teraz są takie duże, przyjazne programy, które już mają zawarte biblioteki potrzebne do zrobienia aplikacji, można rozszerzać o nowe biblioteki itp ;) Programowanie teraz a jeszcze 5 lat temu to ogromna różnica. Nie mówiąc o bardziej zamierzchłych czasach - wtedy to była magia :)

Gość ostatni gosć
Zagubiona, o kurcze, ale fajnie:) Możesz sobie potem wziać takiego "aja" (jak mawia moj kumpel) i pomysleć - Ha, ja jestem twórcą tego dzieła:) No no, ja ostatni raz widziałam to programowanie parę lat temu- tylko cyferki na czarnym ekranie.

No bo programowanie dzieli się na wysokopoziomowe i niskopoziomowe ;) Niskopoziomowe to pisze się praktycznie w językach rozumianych przez maszyny - ale to jest czarna magia po prostu. Ale wysokopoziomowe programowanie jest całkiem lekkie i przyjemne. A patrzenie na zrobioną aplikację rzeczywiście całkiem przyjemne ;) To w końcu jakieś "wymierny" skutek pracy, taki namacalny.

:D Dziewczynki jeszcze tylko 20 minut i jestem wolna :D Słonko mnie ciągnie do siebie ogromnie :) Mam nadzieję, że dziś się zmobilizuję i w ramach dalszego ciągu walki z wrednym PMS-em porządnie potrenuję na siłowni :D Zagubiona-zawsze mi się wydawało, że programowanie to zajęcie typowe dla facetów :)

hej dziewczyny! a ja dzis przezylam zalamanie z rana, wczesniej wazylam se dnia poprzeniego i waga pokazala 61.9 uczieszylam se ze zgubilam 2kg, w sumie to nie wyczyn w miesiac ale zawsze dzisiaj z samego rana pokazala 62.9 :/

Camile mnie moja trenerka osobista na siłowni zapewniła, że nie ważna jest waga, tylko wymiary. Często w pierwszym etapie odchudzania przybiera się na wadze.. Lepiej się mierzyć :) Poza tym możesz być przed okresem a wtedy kobieta przybiera lekko na wadze. Nie stresuj się 😘 ja już będę zaraz uciekać, więc zmykam z kafe. do jutra

no niestety ciezko mi i nie wiem czy to cos z tarczyca (juz kilka razy zabieram sie za testy bo TSH wyszlo mi 3.2 a niby powinno byc ponizej 1) czy to przez tabletki anty bo od kiedy je biore nie moge nic schudnac :-/ jem do 1500kcal unikajac macznych i zatykajacych weglowodanow i nic ehh

Gość TakaOnaZKsiazkiTej
SETUNIA czemu nie zawalczysz o klucze do wlasnego domu!?! Cholera kobieto wez w koncu sprawy w swoje rece! YELLOW nie uwazasz ze robisz z siebie kure domowa?? Po zajeciach zamiast odpoczac od razu obiad robisz dla faceta! Dziewczyno on tez ma rece! Tak? Lolla za bardzo wychodzisz z planami na przyszlosc.

Hej:) Juleczka:) U mnie sloneczko juz swieci od rana:) Moj kociak chyba sie rozchorowal? Od wczoraj caly czas kicha i nie chce jesc, dzisiaj jade z nim do weterynarza.

Yellow :) U nas też pięknie...i weekend taki zapowiadają. Mam nadzieję, że się sprawdzi ta letnia prognoza :D Zaraziłaś kocurka? :P Nieładnie...mama Lubego też często jeździ z kocurem do lekarza.. Jakieś te kociaki wrażliwe się zrobiły....

hej dziewczyny!! u mnie pada i zimno dzis mam wolne i chyba nosa nie wychylam z domu ;) spedze go z jakas ksiazka i herbata z miodem pod kocykiem ;) dopaadla mnie choroba nie poddawalam sie ale jednak zwyciezyla :-/

hej laski ;-) U mnie cieplutko, ładna pogoda, aż chce się żyć :-). Tylko to przeziębienie daje mi się we znaki ;/. Cały nos zapchany, zachrypnięta. Masakra. Brałam polopirynę, gripex i nic. Na rozgrzanie zrobiłam sobie świetną herbatę mięta z żurawiną. Pycha ;-)

Jula no ja się strasznie boję o mojego kaciaka, on jest jeszcze taki malutki. Ale mam nadzieję że bedzie ok. Umówiłam się w lecznicy na 13. Camille 🌼 Malinka 🌼 :) Oj dziewczyny widzę ze wszystkie zakatarzone chodzimy;) :) Mam pytanie, naprawiała któras z Was kiedyś zamek w drzwiach?:) Od tygodnia proszę mojego P. o to aby naprawił zamek w dzwiach do łazienki bo się zacina. Dzisiaj po południu przyjeżdzają juz teściowie a zamek nadal nie naprawiony.

Zakatarzołki witajcie :) Ja na razie uniknęłam przeziębienia, ale wszystko zapewne przede mną :P Dziś zaczęłam kobiece dni, więc weekend zapowiada się równie milutko :P

Dzień dobry ;) Yellow a kociak szczepiony? Mógł złapać koci katar ale jak się szybko reaguje to niegroźna choroba ;) Juleczka nie wiem czy koty bardziej wrażliwe, czy ludzie bardziej zwracają uwagę na kocie zdrowie ;) A u mnie pogoda brzydka, mokro i fuj. Ale mnie to cieszy, przynajmniej nie kusi. Z zamkiem Yellow nie pomogę bo jedynie wymieniałam, nie naprawiałam ;)

Malinka już obczaiłam tę firmę. Miałam kiedyś perfumy- śliczne z tej firmy. Dostałam je na urodziny od jednego kumpla, który kiedyś działał w tym interesie. Z tego co wiem już dawno się z niego wymiksował- jak sam stwierdził "zbyt babskie zajęcie", ale zapach był bardzo intensywny i długotrwały. Czułam go nawet po 3 dniach od aplikacji...

Moj maly ma tylko na szczescie koci katarek,dostal leki i witaminy na poprawe apetytu:) mam nowego weterynarza, calkiem przystojny, i przyjal nas wczesniej:D nie mogl sie nadziwic ze moj maly ma taka gesta i puszysta siersc, jak u persa:P Gdy wracalam widzialam mojego brata, z dziewczyna!:) szli pod raczke:P szok:D

Yellow :) a ja kontempluję właśnie co zrobić na obiadek. Mam ochotę na racuszki z jabłkami, ale tato nie może jeść smażonych dań. Skończy się pewnie na ryży/kaszy z warzywkami i rybką :P A co u Was dziś na obiadek? Masakra jak mnie brzuch boli. Kocham być kobietą :D

No i mam w planach upiec tę Twoją szarlotkę...mam nadzieję, że moje samopoczucie pozwoli na kuchenne szaleństwa :)

Gość ostatni gosć
witam:) Dziewczyny, byłam na tej rozmowie wczoraj- i wiecie co? Nie decyduję się...Gadaliśmy wczoraj z męzem do późna i tak postanowiliśmy. Praca fajna, towarzystwo młode ale stare wyjadacze, że się tak wyraże "pełna profeska":) Przemaglowali mnie od lewej do prawej, bardzo pozytywnie zaskoczeni, od razu stwierdzili, ze pasowałabym ale... Kasa niby dwa tysiaki większa, dodatkowe ubezpieczenie zdrowotne (już mamy), jakies karnety (bzdety)- za to zakres obowiązków?? Mega duży i mega odpowiedzialny. Nie jestem w stanie temu sprostać i wychodzić o 16... Zresztą od razu zostałam poinformowana, ze firma wymaga pełnej dyspozycyjności, wyjazdów do wawki, kraka w razie konferencji- i to nie na dzien tylko na czas całej organizacji. Nie wydolę czasowo :( Szkoda, strasznie mi zal... Ale w sumie tego się spodziewałam, bo nikt nie będzie płacił, szczególnie w tej branży sporej kasy za pracę od..do.. Kurde, szkoda mi! Gdybym nie miała dziecka brałabym w ciemno!! Szansa na zbudowanie od nowa własnej bazy dziennikarzy, spotkania, ustalanie całej strategii. No nic, to tyle, bo obiecałam, że napiszę. Dzownili jeszcze dzisiaj, ale kurcze, no nie dam rady. A wiecie, ze mój mąż nawet przez chwilę zastanawiał się, ze może w takim razie on będzie częsciej przy synku? No słodki jest:) Ale ja sama sobie tego nie wyobrażam. Nie teraz, kiedy jest jeszcze mały. Trudno. Zapominamy o temacie:)

Jula polecam herbatke mietowa:) ja mialam kiedys straszne bole brzucha podczas okresu,mnie bolalo caly czas. Wyprostowac sie nie moglam. Bywalo tez ze z lozka nie moglam wstac. Mi ketonal nawet nie pomagal. Ale odkad biore tabletki nic mnie nie boli. Ja bede robila schabowe dzisiaj:)