Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

on nie chcę kontaktu ze swoim przyrodnim bratem

Polecane posty

Gość gość

mój partner ma dorosłego syna, z którym nie miał kontaktu do jego 18 roku życia. obecnie jego syn ma 22 lata, mój syn jest o rok młodszy, jednak 2 tygodnie temu urodziło nam się dziecko. nieplanowane. syn mojego partnera nie chcę nawet zobaczyć swojego przyrodniego brata. twierdzi, że to nie jego sprawa, i że przyrodnie rodzeństwo to nie rodzeństwo. jak go nakłonić do normalnych kontaktów z dzieckiem? przecież są rodziną.

Gość gość
Mlody chlopak ale juz ma w glowie poukladane. To NIE JEST jego rodzina i przyrodnie rodzenstwo to NIE RODZENSTWO. Sam bym nie chcial miec kontaktow z drugim dzieckiem mojego ojca ktore rocznikowo mogloby byc moim dzieckiem. Zreszta o jakim kontakcie my mowimy. 22 lata roznicy, patologia!

Gość gość
a co cie obchodzi syn partnera? zajmij sie swoja wpadka

Gość gość
jak to co mnie obchodzi? zależy mi na dobrych kontaktach...

Gość gość
Tobie zalezy. Jestes na innej pozycji. Troche empatii bys wykazala :O

Gość gość
jakiej empatii? nasz syn jest także dzieckiem jego ojca, więc są rodziną, a to, że to była wpadka nie ma nic do rzeczy. skoro nie chce kontaktu ze swoim przyrodnim bratem... to chore.

Gość gość
Nie rozumiem co Cię dziwi, też bym nie chciała mieć kontaktów z 22 lata młodszym ode mnie bękartem tatusia.

Gość gość
Chore jest nazywanie obcego dziecka przyrodnim bratem. Ot wasze dziecko i tyle w temacie.

Gość gość
jakim bękartem? mój partner miał żonę przez 7 lat, kontakt ze swoim synem stracił jak miał 5-6 lat (wtedy też się rozwiódł), a nawiązał go ponownie jak młody skończył 18 lat.

Gość gość
a, przepraszam. chyba źle zrozumiałam, bo jednym okiem oglądam "dlaczego ja?" na polsacie. w każdym razie, żadne wspomniane tutaj dziecko nie jest bękartem :(

Gość gość
Ojciec opuscil rodzine,malego syna pierworodnego. Nic dziwnego,ze mlody nie chce kontaktu z dzieckiem,dla ktorego ten czlowiek jest ojcem. Dla swojego pierworodnego nie byl. Waasze dziecko to nie jest jego rodzina!

Gość Ale to już było
Bardzo słusznie że nie chce kontaktu z wami.Ojciec Go opuscił, a teraz ma być więż rodzinna? Przeciez to żadna rodzina😠