Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sylesyle

Bardzo małe piersi

Polecane posty

Gość sylesyle

Jak myślicie Gdy kobieta się bardzo podoba facetowi a on nie widzi jej piersi w rzeczywistości bo ona nosi staniki z pushapem gdy dojdzie do pierwszego bliskiego kontaktu a on zobaczy ze jest prawie płaska jak zareaguje :( może spaść jego popęd seksualny albo zainteresowanie jego nią ??

Gość gość
Jesli jedrne to spoko zreszta takie tez sa fajne mieszcze sie cale do buzi

Gość gość
Jesli jedrne to spoko zreszta takie tez sa fajne mieszcze sie cale do buzi

Gość gość
Pewnie troche tak i nie ma sie temu co dziwic. Najpierw widzi, ze masz spory biust, a po zdjeciu stankia okazuje sie malutki - to na pewno bedzie dla niego zaskoczenie, jak zareguje - nie wiem. Najlepiej powiedz mu o tym ewentualnie przyjdz na spotkanie w normalnym staniku. Tu juz nie chodzi o to, ze on widzi tylko cycki, tylko po prostu jest przygotowany na cos innego, a tu zonk.

Gość gość
ja nie noszę push up ale zwykłe staniki a wiadomo, że w takich biust i tak wydaje się większy. Swojego faceta lekko ostrzegłam, oczywiście nie narzekając, że mam małe cycki ale tak subtelnie, żartobliwie. I tak powinno się robić, dla mnie to porażka, jak facet zdejmuje stanik push up a pod spodem nic, to za duży szok.

Gość sylesyle
prawda,zaskoczenie mogło by go zbić z nóg lecz przygotować to ja sie powinnam,ponieważ nigdy nie nosiłam staników w swoim rozmiarze,ponieważ takich nie robią /żal :(((

Gość gość
a jaki masz rozmiar? ile w biuście i ile pod?

Gość gość
Ale widac chociaz, ze to sa kobiece piersi? :-)

Gość gość
płaskie fakt ohydne no ale nie można mieć wszystkiego jedna nie ma cycków za to ma ładne nogi i na odwrót

Gość sylesyle
pod 68 w biuście 72

Gość gość
Rzeczywiscie male, ale nie przejmuj sie, jak sie facet zakocha to zaakceptuje. Na forum o powiekszaniu biustu naturalnymi metodami wiekszosc kobiet ma facetow/mezow mimo malego biustu. Ale to prawda, facet moze przezyc lekki szok. Jaki stanik nosisz na codzien? Duzo powieksza Ci biust? Jezeli tak to moze byc nieciekawie, jezeli nieznacznie to ok.

Gość gość
biust to nie wszystko, jeśli byś była na prawdę fajną dziewczyną to by mi to różnicy nie robiło, byłby nawet jeden plus tej całej sytuacji

Gość gość
Nie ma sie co martwic. Jak sie znajdzie jakis wielbiciel, to na pewno urosna. :-D Troche masazu i bedzie ok :-D

Gość sylesyle
noszę stanik z pushapem 34/75 powiększa mi o dużo piersi,bo ja mam praktycznie jak 7latka,nie wykształcone piersi. Nie jest to totalna płaszczyzna,ale można powiedzieć prawie Jeśli miałabym szukać stanika w moim rozmiarze ,to zapewne na dziale dziecięcym...Nawet takiego nie mam w domu, bo gdy takie ubieram to czuje się jak 15latka,a mam 27lat,jestem niska 162 i chuda 43kg Więc nie czuję się jak kobieta i często myślą ludzie ze mam 17lat :(

Gość gość
Ja noszę taki stanik , który mi zmniejsza optycznie biust , żeby zniechęcić facetów , bo mam za duże powodzenie:-(( i tak nie chcą się odczepić;-)

Gość sylesyle
gdybym ja miała taki problem :( Spotykam się teraz z facetem,problem jest tego typu ze prawdopodobnie jedziemy nad morze na dwa dni jak to na plaży muszę wyskoczyć w staniku zazwyczaj wychodziłam w tym z pushapem Ale przecież jeśli djdzie do czegoś między nami będę musiała się pokazać bez stanika Chyba się spalę ze wstydu

Gość damskiii gość
ty z dużymi idź na inny topik, poklasku szukasz ?, tu rozmawiamy o małych...

Gość damskiii gość
kup sobie strój też z pushapem i nie doprowadzaj do tego byś go ściągała, wystarczy, że ściągniesz majtki :P

Gość gość
Hej Tereska z przodu deska z tylu deska.

Gość gość
Nie przejmuj sie, nie krepuj, badz soba, jezeli cie pokochal to biust nie bedzie mial dla niego znaczenia na plazy masz wygladac pieknie, jestes szczupla, zgrabna, zaloz jakies super bikini, gore wez usztywniana z jakas gabka, ale nie za duza.

ja nie wiem po cholerę wy nosicie te push-upy? przecież to oszustwo jak każde inne. równie dobrze można nosić szkła kontaktowe zmieniające kolor oczu. | gdyby facet w spodniach nosił skarpetkę to też czułabyś się potem zawiedziona, nieprawdaż? | a z tą wagą musisz wyglądać ogólnie jak jakiś szkielet bez tyłka i mięśni, weź się za sport i jedz zdrowo, to może nabierzesz jakiejś masy i cycki ci urosną :)

Gość sylesyle
zobaczymy co się da zrobić,ale stanika raczej nie zdejmę,jeśli rzeczywiście do czegoś dojdzie Czy to słaby "pierwszy " raz z nim,gdzie u góry będę ubrana?

Gość gość
Autorko ty chyba problemow z facetami nie masz bo na innym topiku pisalas, ze mialas 6 facetow a mloda jestes, wiec chyba krepacja w lozku z powodu piersi to ostatnia rzecz ktora cie dotyczy

Gość sylesyle
dobre sobie Mam 27lat i zawsze tak wyglądałam NIe urosną mi ani cycki ani cała ja nie ten wiek A poza tym jem jak każdy .tyle ile powinnam Taka już jestem

Gość damskiii gość
jak się za szybko rozbierzesz to facet szybciej odejdzie jeśli się rozczaruje, rozkochaj go trochę w sobie i powoli uświadamiaj, że masz kształty dziewczynki, niektórzy akurat w takich gustują. A on taki idealnie zbudowany ?

Gość sylesyle
rzeczywiście miałam 6facetów a mam27lat,natomiast żaden z tych facetów nie był mi obcy Były to związki mniej lub bardziej byłam w nie zaangażowana,trwały też jakiś czas,więc byłam gotowa i spodziewałam się reakcji

Gość gość
to tylko masz 4 cm różnicy, ja mam około 12. To może zbieraj na operację? Faceta i tak znajdziesz, bo nie cycki są najważniejsze ale po co masz się męczyć z własnymi kompleksami.

Gość gość
gdybym miała takie pieniądze,nie wiem ile teraz kosztuje taka operacja powiększenia piersi To natychmiast bym ją zrobiła niestety to spore koszta jak dla mnie

Gość sylesyle
gdybym miała takie pieniądze,nie wiem ile teraz kosztuje taka operacja powiększenia piersi To natychmiast bym ją zrobiła niestety to spore koszta jak dla mnie