Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sylesyle

Bardzo małe piersi

Polecane posty

"A poza tym jem jak każdy .tyle ile powinnam" | no widać jednak nie, skoro masz wagę jak 14-stoletnia dziewczynka. może nadczynność tarczycy albo coś, radziłabym się wybrać do lekarza.

Gość gość
no własnie, chudzielec z ciebie, przytyj z 10 kg to i cycki będą większe, na pewno.

Gość gość
ja mam taki sam problem niestety, ale w życiu nie zdecydowałabym sie na operacje. Lepsze małe i naturalne. Tylko dlaczego tak jest że niektóre gowniary w gimnazjum mają takie duże piersi, a ja... szkoda gadać

Gość gość
A co zrobisz jak okaze sie ze malego ptaszka??

a co my oczu nie mamy? najpierw nosicie te push-upy czyli ściema i kłamstwo, a później dylematy na forum i płacz co będzie jak się rozbiorę? nie trzeba było kłamać od początku.

Gość iii yes
ja bym ci proponowała jeść olej z wiesiołka (kapsułki) i naturalne hormony wzrostu. o jeden numer mojej kumpelce to dało rezultat ale je od przeszło pół roku, robi ćwiczenia na klatkę i masuje sobie delikatnie piersi, wiesiołek zawiera kwasy i tłuszcze obecne w mleku kobiecym i jest w aptece a suplement na mase bierze stąd http://superfood.pl/sklep/natural-hgh-support.html?acc=8f14e45fceea167a5a36dedd4bea2543 powodzenia !

Gość sylesyle
Będąc grubszą nic to nie zmieni,genetycznie uwarunkowane ,mojej mamy mama ma małe,mama ma małe ja mam małe ... I żadna waga niczego nie zmieni ,nie wmawiajcie mi znam swoje ciało i moją przemianę materii Taka jestem i była ... Piersi to mój kompleks,bo nie dosyć ze zawsze mnie biorą za smarkulę .to jeszcze cycki jak dziecko jest to mój kompleks,ale staram się nie wpadać w paranoje ratuje się większymi stanikami one sprawiają ,ze zapominam o mojej płaszczyźnie niestety gdy z kimś już jestem w związku,i ma do czegoś dojść ,jest w mojej głowie ten problem ...ze muszę zdjąć moją tzn "protezę"piersi

Gość gość
zmieni zmieni. Ja też jak przytyję 2,3 kg to nie widzę efektu bo tylko w biodra mi idzie. Ale jak kiedyś przytyłam 10 to i biust lekko się powiększył.

Gość sylesyle
aale ja nie chcę być karlicą słonicą w biustem małym A... Chcę być i jestem jaka jestem... A biust albo poprawię ,ale się wreszcie pogodzę z tym co mam

Gość gość
po ciąży powinny się powiększyć ;) mi w ciąży urosły i po ciąży zostały większe :) polecam

Gość gość
łatwo wam mówić "po co ten push up" jak nie wiecie co to za trauma dla kobiety nie czuć się 100% kobietą :o łatwo się ocenia, oj łatwo a strój mozna ubrac taki z falbanką na dekoldzie ja bym właśnie poszła z facetem na plażę i ubrała strój w którym by było widać że za dużo nie mam żeby facet wiedział

Gość gość
co to jest za rozmiar stanika 34/75 ?

Gość sylesyle
ok posłucham was,jak się z nim zobaczę ,ubiorę naj miejszy bez gąbki stanik,wiem,ze będę się czuła jak pasztet,ale co tak tak będę wiedziała o co mu chodzi tak naprawdę

Gość Gosc0
po karmieniu mojego maluszka gdy zobaczyłam w jakim stanie jest mój biust byłam załamana.piersi w ogóle nie były jędrne i sterczące jak kiedyś.strasznie opadły(miałam wrażenie że do pasa) bardzo źle się czułam i wstydziłam.spróbowałam tabletek i na efekty nie musiałam długo czekać. po 3 miesiącach stosowania zobaczyłam ogromną różnicę. piersi jędrne sterczące skóra napięta większy rozmiar stanika.wyglądam lepiej niż kiedykolwiek nie mogę się nadziwić jestem zachywcona!!! http://intymnosc.pl/uff/lekarz/zestaw-perfect-bust-150ml-p-812.html

Gość gość
75 cm pod biustem, 45 to brytyjska miara.

Gość gość
czyli to jest dopowiednik jakiej miski? C, B? a coś wkłądasz do tej miski, skoro nic nie masz to co one są puste?

Gość gość
gwarantuje wam że 99% z was z deską zamiast biustu właśnie by nosiła wypchane staniory i push upy

Gość sylesyle
wiecie co,nie rozumiecie mnie,mi takie specyfiki nic nie dadzą,ponieważ mi nie ma co sterczeć i się powiększyć,ja mam zerówkę ,nie wiem czy wy wiecie jak to wyglada mieć rozmiar 0 i nie móc kupić stanika to jest taki widok www.stylistka.pl/typy-kobiecej-figury/zdjecie/13803/

Gość gość
one naprawde działają! nigdy nie byłam zadowolona z wyglądu swoich piersi.nie były jędrne za to małe i w żadnym staniku nie wyglądały dobrze.koleżanki w pięknych sukienkach z dekoltem a ja mogłam im tylko zazdrościć.nie chciałam nigdzie wychodzić.nie wierzyłam w efekt tabletek ale już po 4 miesiącach stosowania jestem zachwycona.biust jest większy jędrny i w ogóle piękny a mi wróciła pewność siebie.warto postawić na siebie i czuć się piękną polecam wszystkim http://intymnosc.pl/aff/lekarz/zestaw-perfect-bust-150ml-p-812.html

Gość miam
Ja push up zdecydowanie mówię nie! Sama mam małe piersi, a dla nich nie przytyję zresztą z moją przemianą materii... Jak facet mierzy mnie tylko w cyckach to mówię żegnam i tyle. Nie rozumiem czemu tak wiele kobiet ma kompleksy. Zresztą nie tylko piersi są, ale również inne części ciała.

Gość gość
Próbowałem kiedyś być z dziewczyną o minimalnym biuście. Początkowo jakoś było, ale potem ciągle marzyłem o dziewczynie z większym biustem. No i rozstaliśmy się.

"Ja push up zdecydowanie mówię nie! Sama mam małe piersi, a dla nich nie przytyję zresztą z moją przemianą materii... Jak facet mierzy mnie tylko w cyckach to mówię żegnam i tyle. Nie rozumiem czemu tak wiele kobiet ma kompleksy. Zresztą nie tylko piersi są, ale również inne części ciała." Brawo! wolę uśmiechniętą kobietę z małym biustem, niż narzekającą babę, marudę. a bo nos za garbaty, a bo wargi zwisają, a bo słońce za mocno świeci. litości ile można?

Gość gość
Biust jest atrybutem kobiecej urody i partią ciała, która przyciąga wzrok mężczyzn! Rozmiar, jędrność i twardość biustu decydują o jego atrakcyjności! Perfect Bust to naturalny suplement diety dla młodych kobiet 25+, które chcą poprawić wygląd biustu, bardziej go wypełnić i ujędrnić, tak by nadać mu seksowny kształt. Naturalne składniki zawarte w Perfect Bust jak nasiona kopru włoskiego i chmiel zwyczajny bogate w fitoestrogeny działają od wewnątrz organizmu, pomagając wspierać pełny kształt piersi. Dodatkowo mogą korzystnie wpłynąć na skórę biustu i dekoltu. Stosując składniki aktywne zawierające izoflawonoidy zawarte w Perfect Bust w niedługim czasie można uzyskać efekt jędrnych i pełnych piersi, a skóra na długo zachowa młodzieńczy wygląd. Regularne zażywanie izoflawonoidów wpływa także na poprawę wyglądu włosów i paznokci. Działanie Perfect Bust Zawarte w suplemencie fitoestrogeny, czyli związki naturalne pochodzenia roślinnego działają podobnie do hormonów. To naturalne substancje o wszechstronnym działaniu, które mają zdolności stymulujące rozrost tkanki gruczołowej w piersiach prawie z taką samą siłą jak kobiece hormony- estrogeny. Suplement diety Perfect Bust zawiera starannie dobrane, naturalne składniki roślinne. http://intymnosc.pl/aff/lekarz/perfect-bust-90tab-tabletki-stymulujace-zwrost-piersi-p-709.html

Gość gość
no soryyy ale co to za facet byłby , który zrezygnowałby z kobiety albo nagle stała by sie dla niego od razu mniej atrakcyjna z powodu wielkości biustu ? To tylko dobrze dla tej kobiety ,że pozbyłaby się wybrakowanego emocjonalnie partnera. Jak facet kocha kobiete to nie robi mu różnicy co będzie pod stanikiem jak do zdejmie.

Gość gość
Mojemu facetowi nie przeszkadza, że mam mały biust, ale muszę ostrzec - lepiej na początku nie oszukiwać. W jakiś sposób przygotować go na to, że nosimy push upy. Ja mojemu nie mówiłam i jak pierwszy raz zdjął mi stanik, lekko się zmieszał. Nie wiedział jak ukryć swoje zdziwienie tym, więc i mi zrobiło się głupio i była bardzo niefajna sytuacja.

Przede wszystkim stanik 60/65 A czy B jak najbardziej są. I wcale nie muszą kosztować 100 czy 200zł. I mam dokładnie taką wagę i wzrost jak autorka a wymiary jakoś inne (chociaż i tak to jedynie suche liczby które nie oddają figury), taka uroda po prostu. Dokładnie, należy patrzeć po rodzinie, matce, babci jak wyglądały w tym wieku. Ja od kiedy pamiętam mam niedowagę i od kiedy pamiętam mam zawsze dobre wyniki i odżywiam się normalnie. ­ Jak już po czymś mają cycki urosnąć to po hormonach a nie po jakiś cudacznych suplementach:P ­ A staniki pushup tylko pogarszają kompleks, i są mega niewygodne. Lepiej zaakceptować siebie takim jakim się jest.

Gość gość
Czemu niewygodne? ja mam małe push upy i są bardzo wygodne ;) poprawiają też moje samopoczucie - i lepiej leżą na mnie obcisłe bluzki. Naturę czasem trzeba oszukiwać i tyle. Co mam się okłamywać że jestem seksi z tymi małymi cyckami? Jestem z nimi pogodzona, lubię je, ale w ciuchach wolę oszukać i je nieco powiększyć - wyglądają lepiej.

Gość gość
Ja mam miseczkę B i czasem nosiłam staniki z push-upem i moj facet ich nie cierpi, mówi że to jest najgorsze oszustwo świata i powinno byc zabronione, i że powinnam nosić zwykłe staniki bo wtedy mimo że male będą mięciutkie a nie usztywnione jakimiś drutami i gąbkami. Też źle się czuję z moim małym biustem i też myslalam kiedyś o operacji, ale z drugiej strony teraz przynajmniej sa naturalne

Nie wiem po co se cycki gnieść:P A jeśli kilka sztucznych cm w cyckach sprawia, że czujesz się seksi to współczuję ;) Ja kiedyś bardziej przejmowałam się małym biustem, teraz świetnie czuję się i w stanikach i bez.