Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sylesyle

Bardzo małe piersi

Polecane posty

Gość gość
pushapy to sprawiedliwość bo kobiety też nie wiedzą co faceci mają w spodniach !!!

Gość gość
no właśnie to trochę nie fair ,że kobiety muszą "byc ok" i nie nosić pushapow a facetom nie widać ich rozmiarów...

Gość gość
mam identycznie "mały problem" jak Ty ;) nie przejmuję się tym, ale uważam że noszenie push up to grube oszustwo, właścieie to rzadko noszę staniki, a jak noszę to ladne koronkowe miekkie, uwierz mi facet bedzie duzo bardziej podniecony gdy bedzie widzial piersi lekko odznaczajace sie sutkami pod materialem niz ogromne .. poduchy z gabki

Gość gość
ale facetom jakoś nie widać penisów ...a jak sie rozbiorą też nie raz jest rozczarowanie ale nik sie tym nie przejmuje...więc gdzie tu sprawiedliwość ?

Gość gość
Kto powiedział, ze czuje się bardziej seksi? Napisałam, że ładniej wygląda mój dekolt - bo po prostu on JEST a nie plaska decha. Poza tym nie noszę gąbek jak to mówicie, jakies chinole za 15 zł tylko normalne mięciutkie staniki z koronką seksowne które mają leciutkie gąbeczki podnoszące lekko biust do góry przez co już lepiej wyglądają. Do obcisłych bluzek jest to lepsze ładniej wygląda. A tak w sumie nie wiem po co ten temat, ktoś lubi to niech nosi push upy, nie to nie.