Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Po tygodniu siedzenia na badoo stwierdzam

Polecane posty

Gość gość
Każda tylko cycki prawie na wierzchu, zdjęcia to gorzej niż w paincie zrobione , a juz wgl plastików to jest cała chmara. I tu zdziwienie.. mądre też sie znajdują, ale to tylko chwilę, gdy już się taką madrą zainteresujesz ona zwieje po ciekawie zapowiadającej sie rozmowie Oczywiście żeby nie było że tylko badoo jest do d**y Nie polecam też portalu a raczej kopii badoo o nazwie TWOO, tam są jeszcze gorsi, marginalna ilość ludzi online, a na konta nie wchodzą od ponad roku.

Gość gość
frustraci , patologia, można by wymieniać w nieskończoność , bynajmniej ten portal nie jest dla normalnych ludzi

Gość Val Go Decha
badoo to dziwny portal z mnóstwem fejków, które w rzeczywistości są kontami założonymi przez prawdziwych ludzi, ale też przez nich opuszczonymi, zapomnianymi ... administracja bawi się tymi kontami generując sztuczny ruch ... te konta nie odpisują na żadne wiadomości, choćbyś najmądrzejszą, najciekawszą czy najsprytniejszą wiadomość wysłał to i tak ci nie odpiszą, bo to są BOTY ... Ludzie piszą do botów i nie otrzymując odpowiedzi roją sobie myśli o własnej głupocie i beznadziejności .. a to nieprawda. Beznadziejni to są twórcy tego góófna. Pozdrawiam!

Gość gość
To nie są boty ,tylko one się tobą nie interesują , wzięcie ma garstka najlepszych facetów a odrzuty są olewane tak jak być powinno

Gość gość
Z resztą na Badoo nigdy nie logowali się wartosciowi ludzie , z moich koleżanek tylko typowe idiotki miały tam konta , mądre uczące się dziewczyny stronily od takich portali ,mówiły że boją się poznać kogoś na necie , ot cała prawda

Gość gość
Z resztą Badoo to miejsce lanserow, zdradzajacych, szukających cholera wie czego , idiotow, którzy nie mają poza netem życia ... lekarza szukającego żony tam się nie znajdzie ,chyba że jakiś który chce młodej tepej gesi na pukanie w anus

Gość gość
Ja na badoo poznałem największą sciere w życiu , byłem z nią 4 lata a po 2 okazało się za konto nadal aktywne i zarywa facetów ,wybaczylem i usunela, po kolejnych 2 latach mnie zostawiła ,ja patrzę a tam co ? Konto na badoo znowu aktywne ,ludzie stamtąd nie nadają się do związków , oni są uzależnieni od tego chorego portalu

Gość gość
gość dziś już nie przesadzaj że garstka tam jest sporo przystojnych facetów i dużo atrakcyjnych kobiet ale takie stronki są dla debili - kazdy kogo znam nie poznał swojego partnera przez badoo i inne takie gooooowna tylko w realu

Gość gość
gość dziś w sedno lepiej sie tego pisac nie da, no ludzie pomyslcie na logikę czy ktoś naprawdę wartosciowy z zasadami musiałby szukać partnera w sieci?:) Jak ktoś jest ok to kogos w tym realu znajdzie,badoo to rosyjska ruletka,nie znasz tej drugiej osoby,ba nie nie wiesz nawet czy jej foty nie są sprzed 10 lat:D Badoo polecił mi znajomy,totalny taki lamus i idiota, i dla takich właśnie jest ten portal - facetów szukajacych szybkiej jednorazowej okazji , ukrytych k..ek i ksiezniczek z nierealnymi oczekiwaniami

Gość gość
Ja miałam 2 związki z facetami z Badoo ,żaden nie wypalił ,jeden okazał się patusem po roku drugi pokazał mordę dopiero po 3 latach , ogólnie nie polecam takich związków bo skoro nie znasz środowiska tego faceta nie masz nawet kogo wypytac o jego przeszłość , oczywiście tak samo jak ktoś pisał u góry ,obydwoje po zerwaniu znowu się pojawili na tym portalu , ludzie z Badoo to nie są ludzie do związku , oni zabawia się zabawia a później znowu wracają na pozycję łowiecka

Gość gość
a ten znajomy tak zachwalał to badoo właśnie, tyle że sam był raptem chyba tylko u 3 dziewczyn, z żadną nie wyszło dłużej jak tydzień, no a na końcu poznał w końcu kogoś w realu i usunął konto.:) A tak nakręcał że ono jest mega. Serio takie portale to już wogóle porażka, jak w realu nie wychodzi to w sieci tym bardziej,ale ja myslę ze już prędzej czy później sie w realu kogoś znajdzie niż pozna totalnie nieznajomą osobę w sieci jako partnera.

Gość gość
Lepiej się chyba poznać u wspólnych znajomych bo wtedy taki facet będzie się wstydził ci zrobić krzywdę , a taki z neta to inne środowisko jemu nie zależy na opini bo nikt go nie zna tak jak w moim i exa przypadku

Gość Uwolniony od tego szamba
Łudziłem się kiedyś że poznam tam fajną ciekawą dziewczynę nie nie poznałem! choć było ich conajmniej z 20 może więcej przez 3- 4 lata nawet te mądrę, wykształcone się tam pchają, zapowiadał się przyszłościowy związek z kobietą która była wykształcona , kulturalna, miła. Nie nie to tylko maska... naprawdę była na badoo tylko dla picu, pobawić się, a jak znajdzie się inny to do widzenia. Na badoo są łatwe i nie warte zachodu. ale oprócz jednej mądrej, same szmaty szukająe tylko okazji do upojnej nocki, jedną co poznałem od razu chtciała aby ją przeleciał, jak sie nie zgodziłem to wielka obraza... rzuciłem to g****o w cholerę. Teraz poznałem wartościowych ludzi w realu, z którymi można pogadać. Ta banda księżniczek, szukających księcia, o nierealnych wymaganiach, już mnie nie obchodzi. To było moje postanowienie na nowy rok, wreszcie jestem wolny od tego szamba. I wiecie co... czuję się znacznie lepiej.

Gość gość
Bo jak poznajesz faceta z bliskich okolic to on czuję presję społeczną się jakoś "zachowywać " a jeśli masz faceta 40 km dalej i nikt go nie zna to on może szybko zacząć sobie popuszczac

Gość gość
Jak dziewczyna wychowała się w patologii to taka będzie całe życie, a naiwni myślą że zmienią takie patologie one się nie zmienią , będą ciagle szukały naiwnego,

Gość gość
gość dziś Bo jak poznajesz faceta z bliskich okolic to on czuję presję społeczną się jakoś "zachowywać " a jeśli masz faceta 40 km dalej i nikt go nie zna to on może szybko zacząć sobie popuszczac x to zależy wyłacznie od środowiska w jakim się wychował. Nie dziwne jak rodzice sie leją, to co dziecko ma za wartości. Trzeba uczyć szacunku do kobiet. A najbardziej to szacunku do siebie.

Gość gość
To samo jest na czatach, niekorzy wiszą tam latami ,znikają na jakiś czas jak kogoś poznają i powracają jak boomerang , mój żałosny ziomek poznał na czacie 4 laski i wszystkie go oszukaly albo znalazły innego , on sam do tej pory 3 lata stalkuje jedną ,która dała mu do zrozumienia ze go nie chce ,dla ścisłości od siedzi na tym czacie od jego powstania ,czyli jakieś 8-10 lat

Gość gość
jak ktoś szuka tylko seksu bez zobowiazań to prędzej czy później kogoś tam znajdzie - o ile nie będzie miał nierealnych oczekiwań bo tak tak nawet te kur...ki z badoo maja wymagania hehehe:) wiem ciężko uwierzyć ale taka prawda ponadto armia księzniczek z nierealnymi oczeiwaniami samotne matki dziewczyny tak tragiczne pod względem wyglądu że podziwiam je mimo wszystko za odwage że wrzucają taką facjatę w celownik frustraci świry kur....e szukajacy tylko okazji na szybki numerek Żony czy tam męza sie tam raczej nie pozna - słyszałem że o ile chodzi o seks to lepszy jest tinder.

Gość gość
pisałem tam z taką jedną "inetelktualistką" dość długi czas, wszystko fajnie, pięknie, laska miała poczucie humoru, waliła bardzo dojrzałe teksty, również bardzo ładna, co rzadko idzie w parze. Tyle że na końcu pokazała swoją prawdziwą twarz. Typiarka była tam tylko dla atencji, podczas gdy faceta już miała. Pewnie dalej tam jest, a jemu to chyba nie przeszkadza.

Gość gość
A ja się przyznam że miałam konto na badoo będąc w związku zeby dostawac komplementy ,nie chodziło o romans tylko o to żeby mnie adorowali

Gość gość
Ostatni raz jak byłem w tamtym roku na badoo poznałem fajną dziewczynę 4 lata starsza ode mnie ale to nic... ale spoko ciągnąłem pisanie rozmawiało się ok.. zaproponowałem spotkanie, zgodziła się bez mrugnięcia oka. Wiecie kobieta ładna , wykształcona.ale w pewnym momencie zacząłem mieć wątpliwości po co starsza kobieta w wieku 28 lat leci na młodszego o 5 lat faceta... czerwone światełko mi się zapaliło... spytałem czy jest po rozwodzie.. odparła że jest i że ma dziecko... szybko uciąłem dalszą dyskusje.. wpadła w jakiś szał... dosłownie.. ze spodobałem jej się , że to nie fair idt idt... i w tym momencie to była moja ostatnia wizyta na tym popieprzonym badoo

Gość gość
gość dziś A ja się przyznam że miałam konto na badoo będąc w związku zeby dostawac komplementy ,nie chodziło o romans tylko o to żeby mnie adorowali x mam nadzieje że twój facet od razu z tobą zerwał

Gość gość
gość dziś A ja się przyznam że miałam konto na badoo będąc w związku zeby dostawac komplementy ,nie chodziło o romans tylko o to żeby mnie adorowali x dla mnie to juz zdrada.. i granice w związku przekroczone.. a co adoracja twojego faceta ci nie wystarczała.. trzeba było nie pchać się w związki.. skoro obracasz się na innych.. adroacja.. jasne .... każda tak mówi a potem zdradza

Gość gość
ale dziwne że w sieci nie ma związków aż do grobowej deski a w realnym świcie są wynika to z tego że sieć nie ma nic wspólnego z realnością

Gość gość
gość dziś ale jak była wykształcona mądra i miała swoje mieszkanie i kasę to jeszcze ok - wiem że faceci mają awersję do samotnych matek ale co innego matka patola bez prac z dzieckiem co innego kobieta business woman z własnym dochodem trochę ciulowo zrobiłeś i jestem facetem - dziecko jak dziecko slubu z nią brać nie musisz ale piszesz że łączyło was wiele - obyś nie żałował.

Gość gość
Do mnie podbijala ostro laska w moim typie ,zakochałem się na maksa , po 2 miesiącach okazało się że ma męża i im się "nie układa " , najpierw ja zwyzywalem a potem kontynuowalem romans , ale później okazało się za mamila jeszcze innych mlodszych od siebie i starszych też, mało tego zdradzala męża (pisała na prawdę ostre wiadomości ) a facetom z ktorymi pisała robila awantury ,że piszą z innymi , wychodzi na to że zdradzala męża a sama była zazdrosna o harem facetów ,którym robila mega ostre sceny

Gość gość
Tak więc stwierdzam że użytkowniczki badoo to psychiczne patolki

Gość gość
gość dziś gość dziś ale jak była wykształcona mądra i miała swoje mieszkanie i kasę to jeszcze ok - wiem że faceci mają awersję do samotnych matek ale co innego matka patola bez prac z dzieckiem co innego kobieta business woman z własnym dochodem trochę ciulowo zrobiłeś i jestem facetem - dziecko jak dziecko slubu z nią brać nie musisz ale piszesz że łączyło was wiele - obyś nie żałował. x co niby źle zrobiłem. Po co kobieta w wieku 28 lat leci na młodszego... i to jej zachowanie jak uciąłem rozmowę. Normalny nikt tak się nie zachowuje. Nie ma wsród kolegów wiekowo facetów ?! Ze zaraz musi na młodszych lecieć?! troche to dziwne. "obyś nie żałował" - ja niczego nie żałuje . W moim wieku jest o wiele lepszych dziewczyn, ale zrozumiałem to jak skończyłem z tym chorym badoo.

Gość gość
Trochę desperacka ta dziewczyna z dzieckiem że na młodszego poleciała.

Gość gość
Nie wszyscy na badoo są źli. Tam poznałam faceta z którym byłam 3 lata i przyznaję, że chociaż związek się zakończył, to była chyba najbardziej udana relacja w moim życiu :)