Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Po tygodniu siedzenia na badoo stwierdzam

Polecane posty

Gość gość
każdy może się wydawać na początku miły, przyjemny, kulturalny ale to tylko maska tego syfu. Tak naprawdę takie gierki są po to by zniszczyć życie drugiej osobie. Moja była jak zrozumiała że to koniec po zdradzie, zaczęła niszczyć mój przyszły nowy związek, z zazdrości. Zniszczyła, ale nowa dziewczyna też nie lepsza , zamiast wiedzieć co się święci to odchodzi ode mnie zamiast wzmocnić przyszły związek, ale miała wywalone, wolała innego. Cóż jej wybór, chociaż to ja sie pociłem, gdyby ta szmata była mi tego nie zniszczyła.

Gość gość
Ani be ani me ani kukuryku.

Gość gość
21:28 coś mi się wydaje że jedną i druga uciekla bo jesteś psycholem i nazywasz kobiety szmatami xD

Gość gość
Ja siedziałem dosłownie to 4 lata, zmarnowane , dużo psychopatek, zwykłych szmat, i panienek co to myślą że są najważniejsze na tym świecie. Otyłych dziewczyn tam jest masę, nawet tak otyłych że... jak raz mi się wyświetlił taki baleron,, myślałem że się zrzygam, zaraz następna i następna tłusta, ja nie wiem co one tam szukają . Do roboty by sie wzieły sa siebie, jak mi to jedna powiedziała "liczy się to co masz w środku a nie na zewnątrz (chodziło o wygląd) " no to wpsółczuje takiemu myśleniu. Zero ambicji.

Gość gość
ale ludzie ktorych poznajecie na badoo w normalnym zyciu tez mozecie spotkac. to az tylu ludzi by bylo psycholami?? to skad te udane zwiazki? tak po prostu sie zastanawiam....

Gość gość
gość dziś 21:28 coś mi się wydaje że jedną i druga uciekla bo jesteś psycholem i nazywasz kobiety szmatami xD x NIE!? Jedna mnie zdradziła. a druga odeszła do innego bo ta była co mnie zdradziła zniszczyła mi ten związek z nową dziewczyną.

Gość gość
Skad udane związki? udane związki maja ludzie w realnym świecie. Czasem po prostu tak już jest że los zsyła nam ludzi, wtedy kiedy jest najgorzej. Kiedyś czytałem o związku kobiety z facetem, kobieta na wózku inwalidzkim a facet o zdrowych siłach jej pomagał, - szacunek!

Gość gość
Być może jak ktoś jest sparaliżowany bardziej docenia obecność drugiego człowieka,

Gość gość
Tam jest mnóstwo oszustek. Nie polecam tego portalu i płacenia za niego.

Gość gość
gość dziś Tam jest mnóstwo oszustek. Nie polecam tego portalu i płacenia za niego. x no właśnie skoro zapłaciliśmy oczekujemy jakiś rezultatów inaczej mogę stwierdzić że zostaliśmy oszukani płacąc za nic tak naprawdę

Gość gość
Pipeprzycie jak potłuczeni-poznałam na badoo partnera, jesteśmy 3 lata razem.Fakt-dużo idiotów,ale nie generalizujcie.

Gość gość
Idiotów może dużo ale idiotek więcej.

Gość gość
22:04 ja byłam że swoim 4 lata z Badoo ,i zostawił mnie dla innej z Badoo ,powodzenia ,nie ciesz się zbyt szybko

Gość gość
22:04 - nie przywiązuj się tak po za tym, ja byłem prawie tez 3 lata i co z tego skoro mnie zdradziła. Związek dojrzały to jest wtedy gdy umiecie przetrwać najtrudniejsze chwile, gwarantuje ci że jak zacznie sie pieprzyć to odejdzie od ciebie

Gość gość
22:08- Nie cieszę się-nie wiem co będzie za jakiś czas-chodzi mi jedynie o to, ze można tam poznać tez normalne osoby i istnieje szansa stworzenia związku.

Gość gość
22:16 Dodam, ze planujemy slub i mamy dziecko nie wiem na jakiej podstawie Ty mi GWARANTUJESZ,ze mnie zostawi jak zaczynie sie jak to stwierdziłeś pieprzyć

Gość gość
22:16 o toto słowem w punkt

Gość gość
A myślisz że dziecko ci coś gwarantuje ? Poczytaj tematy jak faceci zdradzają mając dzieci i nie odejdą od partnerki tylko że względu na dziecko

Gość gość
gwarantuje ci że jak zacznie sie pieprzyć to odejdzie od ciebie xx taki koles poznany na uczelni tez moze zostawic

Gość gość
22:22 nie teierdzę, ze dziecko cos mi zagwarantuje, tylko nakreślam nasza sytuacje i wciąż nie wiem na jakiej podstawie twierdzisz, ze mnie zostawi? Bo poznaliśmy sie na badoo? No nie sądzę, ze to jest jakiś wyznacznik

Gość gość
No jakiś jest bo on ciągle może tam siedzieć

Gość gość
Ja nie mówię że ok niech ci się powodzi, życzę ci szczęścia. Ale to oboje macie pracować nad związek. Zresztą ja z internetu nie zamierzam poznawać przyszłej kandydatki na żonę, czemu? Bo wolę być pewnym w tym jaką osobę wybiorę, i tez czy będzie to odwzajemnione. Tak tak.. ludzie sobie obiecują cuda wianki, a jak co do czego to zdradzają. Ja dziewczynę poznaję ale w odpowiednich miejscach, napewno nie w necie. Już mi niejedna gruszki na wierzbie obiecywała, najgorsze sa takie puste dziewczyny na utrzymaniu rodziców, co to tylko czekają aż chata będzie wolna żeby się popieprzyć. Jedna dziewczyna też miała ambicje studia , nawet jej matka na czesne dawała, a ona w d***e to miała , chociaż jej awantury o to robiłem, i wylądowała ze ścierą w ręku, zmywając podłogi. Ale dla niej to byl istny szczyt możliwości.... soory ale jak ludzie na kogoś takiego bez ambicji będą patrzeć

Gość gość
z badoo związek ? to jakas ironia chyba.

Gość gość
nie rozumiem ludzi którzy idą na studia i myślą że będzie sielanka...

Gość gość
ja tez

Gość gość
Życia nie macie co musicie wchodzić na takie portale?!

Gość gość
Życia nie macie co musicie wchodzić na takie portale?!

Gość gość
Powiem tak wyjdźcie do ludzi to nie będzie was ciągło do takich portali

Gość gość
jak ładna i ma tam profil to zawsze jakaś ściema;) albo dziecko z byłym,albo wogole ukrywa status że mężatka,albo po prostu zajęta a zakłada konto dla atencji porazka nie oszukujmy się atrakcyjnych i wolnych osób tam się nie znajdzie one już dawno kogoś mają

Gość gość
Tam siedzą same narcystyczne kobiety