Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ukryta prawda

Wasz dzisiejszy plan dnia jaki jest bo mój taki

Polecane posty

06:00-07:15 Wstaje, toaleta, herbata z cytryną, kawka z mleczkiem i czekoladą. Na śniadanie: 4 pączki, 2 drożdżówki z czekoladą, kawałek sernika, kawałem murzynka, kawałek czarnego lasu, kawałek tortu tiramisu 07:15-10:00 ATM rozrykwa, azur i asmar oraz rodzina zastępcza a także inne programy 10:00 - drugie śniadanie dwa rogaliki, kanapki z szynką, później poszłam na kebab 11:00 - 2 litry sprite, 0,5 litra pepsi orange, oraz chipsy paprykowe 12:00 - obiad stołówka - filet z kurczaka, ziemniaki, burczki 12:30 - zupa pomidorowa 12:40 - filety z kurczaka w sosie unclubench od 12:50 - do 19:00 - będę siedziała tutaj, potem idę na pizze

Gość gość
ile wazysz? 150kg? :D

Gość gość
Wstaję, jem śniadanie i wchodzę z powrotem na łózko z laptopem. i tak se siedze cały dzień z przerwami na jedzenie i toalete :-P

Gość gość
Mój dzisiejszy plan to 06-07-młócić capa 07-08-fałdować muflona 08-09-czesać pafnucego 09-10-marszczyć pytonga 10-11--targać wichajstra 11-12-obiad 12-13-naciągać jasia 13-14-kręcić śmigło 14-15-imać drąga 15-16-pukać ćwieka 16-17-prężyć strunę 17-18-odprawianie mszy świętej 18-19-grzać muła 19-20-targać łosocha 20-kolacja

Gość gość
a kiedy spowiadasz?

Gość gość
na spowiedź już nie mam siły