Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

pomozcie otrzymalam propozycje pracy zagranica czy zostawic wszystko i jecha

Polecane posty

Gość gość

prosze o pomoc, planowalam wyjazd ale dopiero na jesien, a dzis otrzymalam telefon ze mam w pt wyjazd... nie wiem co robic jestem w szoku, to fajna praca biurowa, zalatwil mi ja kolega, tutaj pracuje za 1041 zl juz 6 rok i wysiadam, mam faceta nie stac mnie ani na auto ani na slub... pojechalibyscie?

Gość Anna22124432
oczywiscie! Ja wyjechalam, poczatek byl ciezki bo nie mialam zalatwionej pracy zaczynalam w fabrykach itd ale i tak bylo dobrze stac mnie bylo na wszystko. Zalezy gdzie chcesz wyjechac ja mieszkam w uk ale daleko od londynu - wszystko tutaj jest duuuzo tansze wiec za minimalna moglam zyc calkiem dobrze. teraz zarabiam duzo wiecej stac mnie na wszystko, jak chce to ide na zakupy i wydaje 200 f nie patrzac, moge jutro jechac na wakacje jesli dostane urlop w pracy - zycie jak w bajce.

Gość gość
pomozcie :(

Gość gość
jestem jedynaczka rodzice zalamani, ja juz nie wiem co robic :( a jak facet nie zaczeka?

Gość gość
Oczywiście :)

jak masz taką szansę to się nawet nie zastanawiaj . będziesz odwiedzać rodziców a rodzice Ciebie, samoloty nie są takie drogie.

Gość gość
dziekuje kochani jestescie, bo ja bardzo zestresowana