Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Spotkania z chłopakiem

Polecane posty

Gość gość

Cześć wszystkim :) Jestem z moim chłopakiem już ponad 3 miesiące, mamy po 15 lat. Wszystko było fajnie, pięknie aczkolwiek podczas naszych ostatnich spotkań on zaczyna powoli pieścić moje piersi, brzuch, plecki, tyłek oraz próbuję dostać się do mojej... :P tyle że mu zabraniam ;p i nie wiem czy to jest dobry pomysł? nie zrażam go? co mam zrobić?

ekhm... jeśli mu "nie dasz" i ciebie zostawi to wiesz po co był z tobą. Poza tym 15 lat to za wcześnie bo nie ma 100% antykoncepcji.

Gość gość
do książek a nie za sex się brać ! mam twoje IP i wszystko powiem twoim starym

Gość gość
nie zostawi mnie przez to :P wiem to ;P tak z drugiej strony mnie to podnieca i sama nie wiem już ;/ to jest przyjemne gdy pieści moje ciało ale gdy to będzie bolało? ;/ jestem dziewicą co chyba nie jest zaskoczeniem ;P i nie wiem jak to będzie wyglądało.

Gość gość
pozwól mu cię pieścić , niech dotyka twoich pleców , później niech włoży ci palce do c*pki , następnie się z nim prześpij .... a później to już będzie z górki .... ciąża , dziecko , bieda ;] życzę powodzenia

Gość gość
wczoraj juz jedna 14-ka urodzila w Opolu bo zamiast do ksiazek zagladac i ksiazkami sie bawic to zagladala do ponisa i ma owoc tego

Gość gość
a niech się r***ają te bezmyślne małolaty , przynajmniej będzie miał kto poźniej z*********ć na naszą emeryturę ;d

co do dziewictwa to ja bym się zastanowił czy nadal nią jesteś skoro dochodzi do jakiś pieszczot seksualnych

Gość nretawq
Jeśli masz pewne obawy, to nie pozwalaj mu się głaskać wszędzie i co najważniejsze powiedz mu o tym, a nie tylko odpychaj bez słowa wyjaśnienia. Zapewne zależy mu na stopniowym urabianiu ciebie, tak aby zacząć od głaskania, a zakończyć seksem. Nie ma w tym nic złego, dopóki ty nie jesteś do czegoś zmuszana, albo nie czujesz się z czymś źle. Skoro piszesz o tym na forum, to znaczy, że się tym martwisz i masz pewne obawy. A pamiętaj, że chłopak nie koniecznie je rozumie. Jeśli ich nie rozumiem, to opowiedz mu o tym, tak żeby je znał i dał ci dużo czasu, pamiętając jednocześnie, że tego czasu nie da się określić jako jakiegoś przedziału, to jest chwila nieokreślona. Może nadejść za tydzień, bo poczujesz się pewnie, a może nadejść za trzy lata. Gdy dla kolesia trzy lata to za długo i p******i tyle czekać na seks, to znajdzie sobie inną. Pamiętaj, że pozwalanie mu na to czego ty nie chcesz, dlatego że się boisz że cię rzuci nie jest dobrym rozwiązaniem. To tak jakby ktoś był z tobą dlatego, że codziennie będziesz mu dawać cukierki, a gdy cukierków zabraknie to powie do widzenia. Nie bądź frajerką wiecznie biegającą do sklepu ze słodyczami, no chyba że masz wielką ochotę nimi kogoś obdarować.

Gość gość
dziękuję za pomoc ;d nadal posiadam błonę dziewiczą ;d

posiadanie błony to nie wyznacznik bycia dziewicą :P bo mozna miec błonę i pieprzyć się z kim popadnie wiec ciężko taką nazwać dziewicą :P

Gość gość
Ja jak rodzilam a mialam 19 lat to przy porodzie mi blona dziewicza dopiero pekla

Gość gość
noo ale nie uprawiałam seksu ;P ani chłopak też tam nie miał dostępu jeszcze :P