Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem zla matka bo nieche jechac w odwiedziny do dziecka

Polecane posty

Gość gość

corka juz 2 tyg. jest na wakacjach. ma byc do konca sierpnia. a ja mam plany i wyjazd je posuje.

Gość gość
Ile lat ma córka?

Gość gość
Jak juz masz plany to zrozumiale ze nie chcesz jechac. Tobie tez sie nalezy odpoczynek od corki nie wazne w jakim jest wieku.

Gość gość
ale juz obiecalam bo tesciowa naciska. chcialam zrobic corce pokoj a wiadomo czas mamy tylko weekendy. a jak corka bedzie to juz nie zrobimy. a jak nie zrobimy w tym roku to juz nie zrobimy przez kiolejny rok.

Gość 10298432
w tytule napisałaś że NIE CHCESZ jechać a nie że nie możesz bo macie remont, więc po prostu się wykręcasz. I jeżeli nie pojedziesz mimo iż obiecałaś córce to tak, jesteś złą matką.

Gość gość
bo chcialam juuz w sobote zaczac robic. bo pozniej boje sie ze niezdazymy przed przjadem corki. bo jqk zaczniemy dopiero w nastepna sobote a wszyetko bedzie na mojej glowie a do tego jeszcze praca.

Gość 10298432
no to odpowiedz sobie na pytanie co jest dla ciebie wazniejsze: nowy pokój czy nadszarpniete zaufanie 5-letniego dziecka które z utęsknieniem czeka na ciebie? Zresztą, ty już podjęłaś decyzję, tylko czekasz na poparcie od obcych osób

Gość gość
i to i to jest wazne. moj maz to taka d**a nie facet.

Gość gość
też mam córkę 5 lat i gdyby była 2 tygodnie poza domem, beze mnie, chyba bym już usychała z tęsknoty i nic by mnie nie powstrzymało aby reszte wakacji spędzić z nią a nie jakiś głupi remont!!! (zresztą z tym remontem to twoja wymówka) a kochasz ty to swoje dziecko w ogóle????

Gość gość
sama piszesz że czas dla córki masz tylko w weekendy, teraz wakacje też dziecko bez ciebie.... a ty jeszcze chcesz rozłąkę wydłużyć..... fajna z ciebie mama....

Gość gość
TAK jesteś ZŁĄ matką!!!!! dziecko to dla ciebie balast... wolisz sie obijać teraz bez dziecka.

Gość gość
" Tobie tez sie nalezy odpoczynek od corki nie wazne w jakim jest wieku." xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx przeciez dziecko juz 2 tyg u babci a jej jeszcze mało... ale co tam baw sie! dziecko nie zając tylko nie płacz potem ż enie macie ze sobą dobrych stosunków.

Gość gość
moglam nie dawac corki na tak dlugo. ale i tak bym nie miala co znia zrobic w wakacje. bo wypisalam ja z przedszkola na dyzur wakacyjny, a pracowac musze.

Gość gość
pieprzysz że możecie tylko w weekendy, moja mama jak chciała najszybciej zamieszkać ze swoim obecnym mężem to remont w mieszkaniu robili przed/po pracy... jak byśmy wszystkie były takimi d****i wołowymi to biedne te dzieci by były ojj biedne

Gość gość
do dziwne ze ten czas chce wykorzystac na zrobienie corki pokoju. bo tak to niema jak. w domu bedzie balagan wszystko na 1 kupie. z 1 pokoju robimy 2.

Gość gość
jak maz wraca dopiero po 18 z pracy. a jak sie scianke dzialowa stawia trzeba to wszsytko odrazu zrobica nie na raty. a to dosc dlugo schodzi. to jest na ciezsza robota. ] bo malowanie, sprzatanie potem to juz wieczorem po pracy moge zrobic. wszystko z pkoju corki trzeba wstawic o naszego i nawet ruszyc sie nie bedzie jak. wiercenie pelno kurzu.

Gość gość
Znowu ty z ta córka Qrwa nie ma dnia żebyś nie założyła jakiegoś tematu na kafe. Naprawde nie umiesz żadnej decyzji podjąć w zyciu bez kafeterii?

Gość gość
nie nie potrafie. bo ze wszsytkim jestem sama. dlatego tu szykam rady.

Gość gość
Jak sama ? masz męża .Z nim powinnas rozmawiać.

Gość gość
z mezem. nasza rozmowa wyglada tak. ja mowie on niby slucha i to tyle. moj maz nie jest dla mnie zadnym wsparciem dlatego ciagle taka rozbita jestem.

Gość gość
Ok rozumiem . Rozmawiałaś z córka ? wie ze macie robić pokój?

Gość gość
mój ojczym potrafił wrócić do domu o 23 (praca na produkcji i to naprawdę ciężka) i jeszcze remont robić, więc nie pieprz, że jak wraca o 18 to nie może ścianki postawić-jak nauczyłaś tak masz!

Gość gość
to miala byc dla niej niespodzianka. dopiero nie caly mieszkamy w nowym mieszkaniu. i niebylo jak zrobic jej tego pokoju. i teraz jak corka pojechala do dziadkow pomyslam ze fajnie by bylo ten pokoj jej zrobic. a nie przedzielone mebloscianka. a wiem ze jak teraz nie zrobimy do konca sieprnia to juz nie zrobimy, bo jak corka bedzie w domu to nie damy rady,

Gość gość
ja wiem ze mozna zrobic. bo na starym mieszkaniu tez tak roblismy po nocy. tez robilkismy corce pokoj. ale to byly 2 osobne pokoje. wiec my na 1 we 3. a 2 pokoj sie robilo. a tu nie ma tak. 1 duzy pokoj chcemy przedzileic na pol. wszystkie meble z naszego pokoju i corki trtzeba przestawic w 1 miejsce, mebloscianke tez wtedy trzeba bedzie przestwic na 2 sciane. wielki balagan bedzie. tu remont a tu zajmij sie dzieckiem ciekawe jak.

Gość gość
Dziewczyno to zrób ten pokój . Mała ucieszy się jak go zobaczy:)

Gość gość
juz takie ladne w necie wypatrzylam pokoje. slicznie zrobione. tak sie uparlam na ten pokoj. ja to wszsytko robie dla mojej corki.

Gość gość
Autorko ale dlaczego ty się tak zadręczasz?

Gość gość
znowu ty kobieto!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!. Tobie to się chyba naprawdę nudzi rób ten pokój a nie siedzisz na necie i tematy co chwile zakładasz, fajna z Ciebie matka