Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tgbasd

Zapomnialam jednej tabletki

Polecane posty

Gość tgbasd

Witam mam pewne pytanie, od czerwca moja dziewczyna bierze tabletki antykoncepcyjne ok 20 lipca zgbubila ostatnia tabletke (o ile sie nie myle byl ta piatek, w sobote miala wziac ostatnia a w pon. dostała okresu) we wtorek była u lekarza bo nast. opakowania i zapytala sie co w takim wypadku jezeli nie wziela tej jednej tabletki. Lekarka powiedziala ze nie ma powodow do obaw i ma jak najszybciej wziac tabletke (wziela zaraz po wizycie) przedwczoraj skonczylo sie jej opakowanie i moje pytanie jest nastepujace czy okres w takim wypadku jest mozliwy skoro przerwy w braniu tabletek bylo tylko 2 dni ? Czy byla ona odpowiednio chroniona ?

Gość gość
Przecież dostała okres w poniedziałek? To o jaki okres Ci chodzi? Powinna postąpić tak jak jest napisane w ulotce. To jest obowiązkowa lektura. Niepotrzebnie brała tabletkę od razu. Ochrona antykoncepcyjna jest w pełni zachowana (jesli to tabletki dwuskładnikowe jednofazowe).

Gość gość
czemu piszesz na babskim forum z problemami swojej dziewczyny?!? co to się porobiło z tym światem :O

Gość gość
@UP skoro sie martwi to ma prawo napisac a tobie nic do tego. Moim zdaniem nie masz sie czego martwic. A "gość" z 14:31:29 dostala w poniedzialek z zeszlego miesiaca jezeli dobrze rozumiem :) a teraz czeka.

Gość gość
Chłopaki dlaczego tak się martwicie antykoncepcją dziewczyn.Może tez zmieniacie im podpaski w czasie okresu lub tampony.One wiedzą i muszą pamietać o antykoncepcji.Czy one wybawiają was z pompowania ich.