Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość samajedna

SAMOTNOŚĆ

Polecane posty

Gość gość
dzięki tobie ma szansę

Gość zakręcona w lewą stronę
wilczku cieszę się,że żyjesz i maszzzzzzzzzz się dobrze...

Gość gość
eeetam zimno.Zima jest to ma być zimno:classic_cool:

Gość samajedna
🖐️ Zakręcona podładowała baterie, Wilczyca jak zwykle ma się dobrze, Nina74 pozdrawia z Poznania, a ja się czuję jak kret - jadę do pracy - ciemno, wracam - ciemno. I tak w kółko praca-dom. Zimno w Wa-wie jak cholera, na dodatek rano myślałam, że mnie zdmuchnie wiatr, tak mocno powiało. Ale na samopoczucie nie narzekam. Byle do wiosny kochani :)

Gość gość
hej hej jest tu kto?????

Gość gość
odrzekłyście się tego forum?

Gość gość
ja się zmagam i co z tego i tak tu nikt nie pisze!

Gość gość
witam zakręcona próbuję tu pisać ale cały czas forum wyrzuca wpisy jako spam nie wiem , jak mogę tu z wami pisać pozdrawiam wilczka i samą

hej Kobietki Zakrętka 🌻 i Samajedna 🌻 Tak myślałam że się odezwiesz. Spam jest tu problemem od wprowadzenia tych durnych zmian, jak widać nikt z redakcji nie widzi problemu i nie chce tego naprawić. Cóż mogę napisać...po prostu próbuj, może za którymś razem się uda :D

Gość gość
warstwa odezwę się wieczorem zakrętka

Gość gość
i odeszły

Gość samajedna
Cześć kochani :) Dawno tu nie zaglądałam. Dziś tłusty czwartek, ciekawe ile pączusiów pochłoniecie? Ja na razie jestem po jednym :) Co u mnie? Jakoś leci, samotność mi na codzień mało doskwiera, gorzej jest w weekendy, kiedy nie chodzę do pracy, ale i tak lepiej niż kiedyś... Zawarłam ostatnio kilka interesujących znajomości i latam na randki, kiedy czuję się samotnie ;) Poza tym odzyskałam apetyt i już nie jestem tak przeraźliwie chuda, buźkę mam okrąglejszą i pełniejsze niektóre części ciała ;) Wiem, że wątek zamarł, ale może jednak ktoś się jeszcze odezwie?

᠋ Samajedna widzisz kochana czas i czyny czynią cuda :D Wystarczyło zaakceptować i znaleźć nową ciekawą stronę swojego życia. A randki to jest ta najprzyjemniejsza cześć bycia z mężczyzną. Bo bez żadnych zobowiązań, no i dwie strony się starają :D ᠋ A co do ostatniego wpisu gościa, nikt nigdzie nie odszedł...cały czas prawdziwe życie toczy się w realu i na nim trzeba się skupić. Poza tym każdy może tu coś napisać, bo najpierw się daje z siebie, a potem żąda a nie na odwrót :D:p ᠋

Gość gość
sama jedna, co u ciebie, masz faceta?

Gość gość
pozdrawiam Kobietki:D

Gość gość
Hej hej, jak tam żyjecie samotnice? Samajedna co u Ciebie? Samotna Wilczyco jesteś tam, jak się miewasz? Nigdy tu nie pisałam ale z przyjemnością czytałam, co porabiacie i jak się czujecie. Pozdrawiam, odezwijcie się :)

Gość zatwardziała samotna wilczyca
Witam. Pozdrawiam Fankę :D Żyje i mam się dobrze. Zakrętka 👄 i Samajedna 👄

Gość zakręcona w lewą stronę
pozdrawiam co u was? kobietki?

Gość gość
A dobrze wszystko,ok,goraco bardzo uffffff

Gość gość
co tam u was?

Gość gość
A kto pyta?

Gość mevelka
Też kiedyś czułam się bardzo samotna. Bez perspektyw na przyszłość. Skorzystałam wtedy z portalu www.wrozka.tv i dowiedziałam się, że w niedługim czasie spotkam właściwego męzczyznę i zmienię pracę. Rozglądałam się co prawda za nową pracą, ale jakoś tak niespecjalnie chciałam pewnie wynikało to z jakiegoś strachu przed zmianą. Znajoma poleciła mnie swojemu pracodawcy, akurat szukali u niej kogoś z moim doświadczeniem zawodowym. Dostałam tą pracę, a wkrótce potem poznałam tam mojego obecnego partnera. :-)

Gość gość
Witajcie w Klubie.Mam to samo.Dzieci z "gniazda" uciekają.Mąż nie daje wsparcia,nie okazuje uczuć bo sam wymaga opieki po udarze mózgu i zawale serca.Wyję i płaczę do księżyca,czuję się taka samotna,niepotrzebna.Do tego jeszcze obwiniam się o wszystko co złego działo się w naszej rodzinie.Teoretycznie wiem że nie powinnam jednak psychika płata mi figla i dalej jestem w dołku.

Gość gość
Gdy powiedziałam swojemu partnerowi, że prawdopodobnie mam depresję, zlekceważył to i stwierdził, że sobie wymyślam bo nic nie robię. Obwiniałam się o wszystko i czułam się bezwartościowa. Robiłam co muszę i nic więcej. Czasem nie dawałam rady i musiałam uśmierzyć jakoś ból więc piłam. Codziennie. Wiedziałam ze muszę coś z tym zrobić. Postanowiłam zdecydować się na opcje w którą wcześniej raczej nie wierzyłam- zwróciłam się o rytuał oczyszczenia aury na stronie http://moc-energii.pl . Od tego czasu me życie zmieniło się na lepsze. Przestałam pić i zajęłam się swoim życiem, robię po prostu wszystko, aby iść do przodu i żeby było lepiej. Póki co daję radę, mam nadzieję że będzie tak dalej.

Gość jaccekk445
Czujecie się kompletnie samotni i nie wiecie co dalej ze swoim życiem ? Jeśli nie chcecie być sami na starość poznacie inne ciekawe osoby, https://www.samotneserca.pl/samotni/ na tym portalu randkowym dla singli macie takową możliwość !