Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość samajedna

SAMOTNOŚĆ

Polecane posty

Gość zakręcona w lewą stronę
na poczatku tego tematu zaznaczyłam, że piszę małymi literami na forach pilnuj swojego ogródka nie wcinaj się między wódkę i zakąskę

wiadomo tam tyle milionów turystów najechało, że oni już są europejscy jednak zrezygnowałam z kambodży, ponad 10 h lotu+postój na tankowanie..i ten masakryczny klimat z komarami i dengą...

Gość samajedna
🖐️ Hej samotnicy :) Jak się miewacie w sobotni poranek? Co porabiacie? Zakręcona, kiedy wyruszasz w podróż?

Gość samajedna
🖐️ O rany, tak jeszcze nie było - nikt się wczoraj nie odezwał??? To może dzisiaj napiszecie co u was?

Gość gość
pogoda brzydka :p

🖐️ zaglądałam wczoraj, ale cisza oglądam jordanię na kamerkach, temp. 9 st, ptaszki śpiewają, słoneczko świeci wylot za pare dni; spakowana, teraz zaczynam wyrzucanie...rzeczy niepotrzebnych, letnich..i doczytuję informacje..

Gość gość
U nas tez cieplutko 4 st,ptaszki spiewaja słoneczko swieci,a po co Ty tam jedziesz???

będę brać kąpiele błotne i w m. martwym zwiedzać petrę amman, adabę dżipem pustynię wadi rum

Gość gość
No tez mozna zakrecona,

Gość samajedna
No to zakrecona, będziesz miała ekstra wakacje :) Wrócisz jak nowonarodzona :)

Gość gość
wez ze soba nanosrebro,bo tam moze Ci sie przydac

Gość samajedna
🖐️ Witajcie :) Nie chcecie o pogodzie, to nie będzie :) Widać mało samotnych tu zagląda, albo nie chcą się dzielić swoją historią. A szkoda, bo czasem "wygadanie się" na wątku pomaga... Życzę wszystkim miłego dnia :)

Gość gość
Tak wygadasz sie to cie wezma na jezyki i beda sobie z ciebie jaja robić,nich nie ma juz zaufania do takich ludzi :(

Gość gość
ale jaką pogodę macie u siebie?

Gość gość
do mnie przyszła zima:(

Gość gość
jakiś słaby ten topik, bzdety piszecie. Ja jestem samotna.Samotna. Samotna. Nie mam do kogo ust otworzyć nie raz przez kilka dni :(

Gość gość
to idż na aerobik!!!!!!!!!!!!!!

Gość gość
Ma porozmawiać z instruktorką aerobiku czy wycierać spocone panie? :P

Gość tezsama
Szkoda, że już nie piszą tu samotni, fajnie było poczytać.

Witajcie ᠋ Chyba nikt nie poczuje się dotknięty, kiedy napiszę że forum to miejsce dyskusji... Jeżeli nie chce się brać udziału w dyskusjach czy proponować tematów tychże, można skorzystać z bogatego archiwum kafe i poczytać sobie inne topiki... Jest też parę aktualnych samotnych topików...choćby temat Czujnej czy pokrewne... ᠋ Ja nie czuje się osamotniona :D Zakrętka jak widać również :D...nawet Samajedna ma wypełniony dom :D i przez to Jej samopoczucie jest lepsze :D:D:D każdy orze jak może i tak należy do tego podejść...albo zaakceptować i pogodzić to, w jakiej sytuacji jesteśmy albo ją zmienić... I nikt nigdy nie mówił że życie jest łatwe... ᠋

Witajcie , kochane samotne i drodzy samotni.. wilczku i samotna..pozdrówka🖐️ u mnie totalny chaos z pakowaniem, przepakowywaniem,czytanie info, oglądanie kamer i zdjęć... jutro wylot! jadę sama i mam już wprawę w samotnych wyprawach...wiem, poznam nowe osoby, na krótko się zakręcimy w tematach wycieczkowych i znów wrócimy do czterech ścian..bogatsze w nowe wrażenia, z tysiącami zdjęć...pamiątkami.. ..wczoraj towarzyszyłam w chemii mojej koleżance, przykre to, i nikomu nie życzę chorób! cieszę się tym, co daje mi nowy dzień życie biorę pełnymi garściami :classic_cool: odezwę się po powrocie pozdrawiam i zdrowia wszystkim życzę :classic_cool:zakręcona w lewą stronę:classic_cool:

Gość samajedna
Miłego pobytu, dużo wrażeń i wracaj szczęśliwie Zakręcona :) TWA jak zwykle mądrze prawi :) Dasz linki do tych aktualnych "samotnych" topików? Wiem, że mogę wyszukać, ale może uda mi się pójść na łatwiznę ;) U mnie życie towarzyskie kwitnie, nie mogę doczekać się wiosny :)

Gość samajedna
🖐️ Dzięki TWA :) U mnie nadal w miarę dobrze. Robię teraz za pocieszycielkę pewnej nieszczęśliwie zakochanej, która zdecydowała się zakończyć niefortunny związek i teraz cierpi. Znajduję też czas na randki. Niestety napadało wczoraj śniegu z deszczem a dziś wszystko zamarzło, jest cholernie ślisko, z trudem dotarłam do pracy. To mnie zniechęca do umawiania się, bo boję się o moje biedne kolana :( Przełożyłam więc dzisiejszą randkę na lepszy czas a teraz marzę już o powrocie do domu i wskoczenie pod kocyk :) Życzę wszystkim miłego dnia :)

hej ᠋ Samajedna cieszę się że dobrze... A koleżanka niech da sobie spokój...bo desperacja do niczego dobrego nie prowadzi, są rzeczy które trzeba posiadać na własnych warunkach... Wizytę sobie już załatwiłaś ? bo myślę że kilka rozmów z fachowcem pomoże Ci ogarnąć problem. Pozdrówka dla Samotnych ❤️ Ciekawe czy Zakrętka poderwała jakiegoś Beduina ?:) ᠋

Gość samajedna
🖐️ TWA, na razie wszystko bez zmian. Nie zaglądałam to wczoraj ale widze, że pustki nastały. Ty pewnie dziś zajęta, a co słychać u innych samotnych???

Gość samajedna
Witajcie samotnicy :) Dziś przypada najbardziej depresyjny dzień w roku - naukowcy tak wyliczyli he he ;) A jak tam u was? Dobre macie humorki?