Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jakie wymagania wzgledem kobiet maja dojrzali mezczyzni

Polecane posty

tamten cytat to przedżeźnainie Maciusia :D To on ma takie absurdalne oczekiwania, oczekuję służącej -bizneswoman :D:D

Gość gość
chyba oszaleję ze szczęścia spełniam wszystkie wymagania :classic_cool:

Gość gość
15.08.13 [zgłoś do usunięcia] gość /teksty typu " w szpileczkach ma podawać jaśniepanowi obiad albo pracować na 2 etaty" to ewidentnie kobieta pisała prowokacyjny tekst./ a moze swoim zachowaniem pokazujecie jakimi jestescie prymitywami xxxx To, że większość kobiet leci na prymitywów to już nie nasza wina ale uświadom sobie, że jest masa mężczyzn nie patrzących na kobietę takimi kategoriami.

Gość gość
taaaa a gdzie oni są??? ja się pytam..

Gość gość
/To, że większość kobiet leci na prymitywów to już nie nasza wina ale uświadom sobie, że jest masa mężczyzn nie patrzących na kobietę takimi kategoriami./ ze slowem 'masa' delikatnie mowiac przedobrzyles:D gdybyscie nie pokazywali swojego 'myslenia' fiutem moze mialybysmy inne zdanie o prymitywnym wygodnym gatunku meskim, ktoremu wydaje sie ze cos mu sie nalezy z racji gatunku😴

Gość gość
slowo 'dojrzali' odnoszace sie do facetow w tym temacie jest irracjonalne😴

Gość cafeta
Dojrzali mezczyzni wymagaja od kobiety inteligencji. Jesli nie sa dojrzali uciekaja od inteligentnych kobiet, zwyczajnie boja sie....

Gość gość
15.08.13 gość ze slowem 'masa' delikatnie mowiac przedobrzylessmiech.gif gdybyscie nie pokazywali swojego 'myslenia' fiutem moze mialybysmy inne zdanie o prymitywnym wygodnym gatunku meskim, ktoremu wydaje sie ze cos mu sie nalezy z racji gatunkuspioch.gif xxxx Problem polega na tym, że innych facetów nie chcecie lub nie potraficie dostrzec i fakt ze słowem masa przesadziłem. Ciągle się słyszy jacy to faceci źli a jest też tylu dobrych i często są niezauważalni przez kobiety. Zobacz też zachowanie dzisiejszych kobiet do zachowania kobiet z 10 lat też jest inne często gorsze.

"Problem polega na tym, że innych facetów nie chcecie lub nie potraficie dostrzec i fakt ze słowem masa przesadziłem. Ciągle się słyszy jacy to faceci źli a jest też tylu dobrych i często są niezauważalni przez kobiety. Zobacz też zachowanie dzisiejszych kobiet do zachowania kobiet z 10 lat też jest inne często gorsze." Czytaj: jestem emocjonalnym prawiczkiem ze skrzywionym światopoglądem:classic_cool: Który nawet nie potrafi dopasować adresatów wypowiedzi tylko zwraca się do jakiś 4 miliardów kobiet i dziewczynek na świecie. Moja rada? Celibat od złych i coraz gorzej zachowujących kobiet. Wtedy zaznasz pełnię szczęścia:classic_cool: Ewentualnie znajomość z jakimś wartościowym prawiczkiem;)

Gość 2003
pewne jest tylko jedno: dla kazdego co innego ;) ale na podstawie obserwacji mojego mezczyzny, ktory wydaje sie byc i dojrzalym, i usatysfakcjonowanym bytnoscia ze mna, to najbardziej przychylam sie do wypowiedzi: "15.08.13 pulchny Kochająca , ciepła , wierna , potrafiąca pójść na kompromis " . poza tym taka, z ktora mozna rozmawiac na podobnym poziomie intelektualnym i tematycznym. no i o estetycznym wygladzie ;) zainteresowania tez nie moga byc rozbiezne (a przynajmniej nie wykluczajace sie), zeby przyjemnie bylo wposlnie spedzac wolny czas. (sprzatanie i gotowanie dorzucam jako bonus, bo lubie, ale tylko wtedy, gdy nie musze czuc zadnej presji pod tym wzgledem ;) )

Gość gość
] kapitan Hastings @FM: bede jaki bede. @gosc: jak ktos pisze o "pracy na dwa etaty" i "podawanie obiadu jasnie panowi", to znaczy ze nie garnie sie do obowiazkow domowych i w ogole nie lubi pracowac. Taka osoba bedzie robila problem ze zwyklego posprzatania czy zrobienia odbiadu dla dzieci, bo dla niej to "praca na drugi etat". xxxxx bo tk jest , przyjdz z pracy i zrob to wszystko i bedzie fajnie i nie mow , ze to drugi etat czasem

Gość 2003
dbac o sprzatanie i gotowanie dla dwojki osob, to male piwo. ale gdy jest duzy dom i kilkoro dzieci, to juz powoli staje sie drugim etatem. pracujac zawodowo, mozna sobie poradzic z pomoca drugiej osoby, nawet gdyby ta pomoc byla mniejsza niz pol, bo wiadomo, druga osoba tez ma jakies inne obowiazki.

Gość gosc na 100
"gość a wy wszyscy faceci, co sie tutaj wypowiadacie macie dobre zrobki, roznorakie zainteresowania, jestescie pracowici, gospodarni, zaradni, oczytani, inteligentni, macie poczucie humoru, dobry wyglad, macie wklad na mieszkanie, potraficie cos zrobic w domu, jestescie tolerancyjni, kochajacy, wierni, szanujecie kobiety i potraficie isc na kompromis ?" - Nie wiem jak wszyscy ale ja tak, i ponad to niektorzy z nas maja mieszkanie albo 2 i nie tlyko w Polsce, po 3cie, jezdzimi drogimi niemieckimi samochodami, pachniemy np perfumami tom form private blend, zabieramy nasze kobiety na wkacaje 2 razy do roku i czeste eskapady za miasto (bungee, rower, quady, 4x4 off road,) Malo tego doprowadzy nasze kobiety do orgazmy za kazdy razem kiedy sie z nimi kochamy, mamy najnowsze lektroniczne gadzety i milion innych rzeczy. Aha gotowanie ? potrafi sam wysmienicie gotowac, ale stac mnie na jedzenie w restauracjach, wiec no problem. I szczerze moja Najukochansza, jest podobna do mnie i nie nigdy od niej nieczgo nie wymagalem, ama wie ze w domu ma byc czysto (ja nie balaganie), obiad tez nie jest problemem, bo jesli kobieta kocha faceta to az problem jest jemu przyzadzic posilek, no powiedz mi ? Przeceirz to przyjemnosc.

Gość gosc na 100
@2003 dbac o sprzatanie i gotowanie dla dwojki osob, to male piwo. ale gdy jest duzy dom i kilkoro dzieci, to juz powoli staje sie drugim etatem. pracujac zawodowo, mozna sobie poradzic z pomoca drugiej osoby, nawet gdyby ta pomoc byla mniejsza niz pol, bo wiadomo, druga osoba tez ma jakies inne obowiazki. - nieogarniasz zycia. Jakos moi znajomi, ich amtki babacie itd, mialy jeszcze ciezej i nikt nigdy nie narzekal, kazdy chodzil usmiecheniety, zadabny i mial czas dla siebie. Zalezy chyba jak wychowujesz swoje dziecie, czy maj descypilne, czy wchodza ci na glowe.:/

Gość 2003
przyrzadzanie posilkow jest przyjemnoscia, pod warunkiem, ze ktos to lubi ;) ja akurat bardzo lubie, bo to jest relaksujace, a przy tym mozna ciagle robic cos innego, poznawac nowe smaki i sie nimi rozkoszowac, zyc nie umierac ;) i do tego byc szczuplym i zdrowym, bo sie je dobrej jakosci jedzenie. ale niektorzy po prostu nie maja do gotowanie zamilowania, cierpliwosci i to wcale nie znaczy, ze nie kochaja tej drugiej osoby :) czesto slyszy sie o zwiazkach, gdzie to wlasnie facet uwielbia kucharzyc i upatruje wielka przyjemnosc w kulinarnym dogadzaniu ukochanej :)

Gość 2003
gosciu100, nie zrozumiales chyba sensu mojej wypowiedzi ;) ja nie twierdze, ze tego nie da sie ogarnac, tylko, ze jesli jest duzy dom i wiecej dzieci, a przy tym kobieta pracuje zawodowo i np. ma dlugie dojazdy, to duzo wszyscy beda bardziej usmiechnieci i wypoczeci jesli maz tez dolaczy do odciazenia jej w pewnym stopniu z prac domowych :) bo skoro ich oboje nie ma w domu po 8-10 godzin, to oboje potem maja malo czasu na wszystko inne. poza tym szkoda dzieci, ktore musza sie chowac z obcymi, no ale jak im nie szkoda, to ich sprawa.