Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Facet z Internetu wysłał mi swoje zdjęcie ehh

Polecane posty

Gość gość

Piszemy ze soba od pol roku, z osobowosci mam wrazenie ze to moj typ...nie widzielismy sie na fotkach, jemu sie bardzo spodobalam ale on mi nie... :( co teraz?:( spotkac sie z nim czy dac sobie spokoj ?

Gość gość
wymieniac sie fociami na poczatku

Bez sensu jest takie pisanie. Trzeba szybko weryfikować wyobrażenia z realnym stanem spotykając się. Zdjęcie to tylko zdjęcie, czasem nei oddaje w 100% rzeczywistości. Z drugiej strony jeżeli facet cie odpycha to nie ma sensu.

Dokładnie, należy szybko w rzeczywistości wszystko weryfikować. ­ A teraz decyduj sama. Tak czy owak w realu powinno się poznać, bo może charakter też Ci nie odpowiada jednak. Zresztą na kimś nam zależy,gdy jest się zauroczonym osobowością to jego wygląd traci na znaczeniu, więc zastanawiaj się czy facet jest wyjątkowy czy poznasz podobnego, ale z lepszym dla Ciebie wyglądem. Tylko potem nie płacz, że nie ma porządnych facetów;)

Gość gość
spotkaj sie co ci szkodzi ? jak sie nie uda to trudno

Gość gość
Fotka malo znaczy Moze byc wysoki, miec ladny usmiech itp moze ci sie spodobac spotkajcie sie

Może być wysoki?! O ja, na samo to słowo już mi pociekło... Dodaj, że może być bogaty. Wszystkim kobietom czytającym to będzie bardziej mokro.

Gość gość
Spotkac. Moj tez nie spodobal mi sie za bardzo na zdjeciu, ale na zywo jest bardziej przystojny. Nic nie tracisz.