Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

bede dziewica do slubu

Polecane posty

Gość gość
czy są faceci gotowi czekać do ślubu? Hehehe, to musiałabys zapytać na jakimś meskim forum, a nie typowo babskim. Zreszta powiem Ci tak- seks niesamowicie łączy ludzi. Wiec Twój potencjalny, przyszły mąż, czekając na ten ślub moze po prostu gdzieś "zboczyc" i bedzie po pikusiu. Ale rób jak uważasz. Jak życze Ci,a by wszystko było tak pięknie jak to sobie wyobrażasz. Pozdrawiam

Gość Rassssa
Ja Cię szanuję. Gdyby wszystkie kobiety czekały z tym ślubu, nie byłoby tylu dzieci z domów dzieckach i niechcianych dzieci wychowywujących się bez ojców.

Gość tennerisa
autorkatematu - ja też jstem normalną kobietą, mnie członek brzydzi i nie robię loda, bo sama myśl o tym powoduje, że szarpie mnie na wymioty. Minetki tez nie uznaję, bo mnie obrzydza, że miałabym go potem pocałować. Jestem po trzydziestce, jestem zaręczona, mój facet jest moim pierwszym. Na początku seks to był koszmar.

Gość gość
autorkatematu - ja też jstem normalną kobietą, mnie członek brzydzi i nie robię loda, bo sama myśl o tym powoduje, że szarpie mnie na wymioty. Minetki tez nie uznaję, bo mnie obrzydza, że miałabym go potem pocałować. Jestem po trzydziestce, jestem zaręczona, mój facet jest moim pierwszym. Na początku seks to był koszmar. x x x skąd się biora tacy ludzie?! :O

Gość tennerisa
Znikąd. Po prostu nie akceptuje takiego seksu i już. Każdy ma inne preferencje, nie każda kobieta musi lubić minetkę i loda, to chyba oczywiste? Ty się godzisz na wszystko, nawet wbrew swojej woli? Bo ja nie.

Gość gość
czy ja napisałam, że się godzę wbrew mojej woli?! dla mnie to jest nienormalne jak się kocha faceta i brzydzić jego członkiem, nie robić mu loda, nie pozwalać żeby tobie zrobił dobrze ustami, przecież to jest super! dziwne jesteście i szkoda mi waszych facetów

Gość Rassssa
A mi szkoda niekochanych dzieci. Gdyby się kobiety powstrzymywały z seksem, nie byłoby połowy dzieci w domach dziecka.

Gość autorkatematu
Ja sie podniecam myslac o seksie oralnym. Z tym pytaniem to chyba rzeczywiscie nie trafilam, same kobiety mnie krytykuja.

Gość tennerisa
Minetka nigdy mi nie sprawiała przyjemności, więc po co? A loda nie robię, brzydzi mnie zapach miejsc intymnych. Co z tego, że się umyje, skoro jego sperma ma taki zapach, że mnie szarpie. Kocham go, ale nie chce tego robić i nie robię. A on nie ma na co narzekać, ma dobry seks, tylko bez orala.

Gość najgorsze że takie
aseksualne ułomy żyją w przeswiadczeniu o swojej lepszości nad tymi pozostałymi obrzydliwymi co ustami sobie genitalia (bleeeeeeeeeeee :D) dotykają

Gość martiniqqq
A on nie ma na co narzekać, ma dobry seks, tylko bez orala. *tylko się nie zdziw jak dowiesz się, że inna robi mu tego loda :D

Gość gość
Co kogo obchodzi Twoja błona dziewicza? Durny temat bo i durna autorka

Gość nie dowiesz się nigdy
są faceci o dziwo który loda nie lubią i można mieć bez tego super seks tak więc. ale żeby się z seksem ociągać jak kogoś kochasz i pragniesz to tego nigdy nie zrozumiem.

Gość miroooosz
"są faceci o dziwo który loda nie lubią i można mieć bez tego super seks tak więc. ale żeby się z seksem ociągać jak kogoś kochasz i pragniesz to tego nigdy nie zrozumiem." x x pewnie tak ci mówi, że nie lubi, no bo co ma zrobić, kocha to jakoś to znosi(do czasu!) a i jak masz małe cycki, a facet mówi, że te duże są ble i woli twoje cytrynki - podobna sytuacja :D

Gość gość
mateczko, jak facet moze nie lubic loda? To chyba nie facet, albo z jakimiś zaburzeniami. No ale nie moja sprawa jak sie ludzie kochają. Ja tam miałam 6partnerów i dla każdego seks oralny to było "coś" :)

Gość Monooou
Mam takie same przekonania i poglądy jak autorka ;-) Powodzenia Ci życzę!

Gość autorkatematu
Dziekuje. Tylko jak widze sa tutaj rzeczywiscie same kobiety.

Gość gość
sredniowiecze wiecznie zywe

mirooosz, a zdziwię Cię, mimo iż się niezbyt fajnie wypowiedziałeś. robiłam mu loda parę razy i bardzo mi się to podobało, ale on za oralem nie przepada, więc nic nie poradzę. ale za to seks z nim jest tak niesamowity że mi ten brak wynagradza. wielokrotne orgazmy zawsze spoko.

Gość gość
pewnie źle robiłaś, albo zębiskami pokaleczyłaś, to co miał mówić, nie chciał cię urazić :]

Gość gość
nie dowiesz się nigdy- pewnie Ci ten oral nie poszedł to nie dziw sie facetowi. Poczytaj troche jak zrobic dobra laskę, a zobaczysz, ze sie drugi raz zakocha :) Pamietam jak pierwszy raz zrobiłam loda mojemu mężowi- jakoś po pół roku. Normalnie facet za mna chodził i zaczepiał pół nastepnego dnia. A on Tobie robi minetkę? Tak z ciekaowści pytam.

Gość tennerisa
No tak, bo dla faceta oral jest najważniejszy i nie może bez tego żyć. Oj ludzie, ludzie...

Gość gość
heheh, no jakby nie patrzeć seks dla facetó jest chyba na pierwszym miejscu. I nie sądzę, żeby po latach współżycia z ta sama dziewczyna, zadowalał ich ciągle ten sam rodzaj. Sorry, ale ja jestem kobietą, a lubie urozmaicenia- a co dopiero normalny, zdrowy, facet bez kompleksów, który kocha i pożąda swoja kobietę?

było widać że był podniecony i słychać było że mu dobrze, więc chyba tak źle mi nie poszło. stawiam na to, że też ma jakieś chore rojenie, przynajmniej tak sugerował , że to be jest. no ale nic. seks poza tym z nim jest super, więc wybrzydzać nie mam na co , bardzo satysfakcjonujący seks ;).

Gość tennerisa
A kto powiedział, że uprawiamy tylko jeden rodzaj seksu. To, że nie robię loda, nie znaczy automatycznie że bzykam się po ciemku i pod kołdrą

Gość gość
było widać że był podniecony i słychać było że mu dobrze, x a kobiety też potrafią doskonale udawać, że im dobrze;] to co pewnie mu w kakalca dajesz?:D

ja nie uznaję udawania i całe szczęście nie muszę. a czy on udawał? nie sądzę. szukasz dziury w całym :P. mam cudne życie seksualne ze swoim ukochanym. różne pozycje w różnych miejscach, namiętność i wgl. ale i tak będziesz mi wmawiał że coś jest nie tak i czegoś nam brakuje. człowieku warto może pomyśleć że to całkiem fajny świat jak komuś jest dobrze z kimś a nie szukać problemu ;)

Gość gość
tenerisa- faceci moga życ bez orala.Tak jak bez piwa, czy meczy :) ba, znam takich co z żona kochają sie od świeta i też nie zdradzają, no bo onanizm nie jest zdradą. Pytanie jest tylko jedno- Skoro nie pozwalasz facetowi zrobic sobie dobrze ustami, a wiekszosc z nich to uwielbia, skoro nie pieścisz go oralnie, czy mozesz twierdzic, ze macie dobry seks? Szczerze, między nami kobietami, nie sądzę. Trzeba by Twojego faceta, anonimowo zapytać- mysle, ze może mieć zdanie w stylu "mogło by byc lepiej". Ale w seksie nie powinno sie nikogo do niczego zmuszać, więc sie nie czepiam już.

ja i tennerisa to dwie różne osoby. :P myślę że jakby nas zapytać to ja bym stwierdziła że chciałabym mu czasem robić loda ale i bez tego przeżyje. a jak by jego zapytać to myślę że byłby równie zadowolony jak ja z tego jak dobrze nam jest :P .

Gość tennerisa
Cóż, mój facet piwa nie pija, piłki nożnej nie znosi. Jest ciut poza stereotypami. Staram się, żeby był w sypialni zadowolony, ale akceptujemy to, że coś nam nie sprawia przyjemności. Faceci uwielbiają robić minetkę? Nie trafił mi się taki nigdy. Mój narzeczony też za tym nie przepada, przyznał się wprost w trakcie rozmowy. Z resztą, nie ma nic bardziej seksownego, niż widok twojej kobiety, która w trakcie robienia loda ma odruch wymiotny. Na pewno każdy facet o tym marzy.