Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

bede dziewica do slubu

Polecane posty

Gość gość
o kurcze, to ja chyba na samych prawdziwych facetów trafiałam :) Bo każdy z nich uwielbiał robić minetkę. A swoją drogą, Tenerisa, nie czujesz się dziwnie jak Ci ukochana osoba mówi, ze brzydzi ją Twoja pochwa? A Twojemu mężczyźnie nie jest dziwnie, że włozenie jego penisa w usta wywołuje u Ciebie odruch wymiotny? Z ciekawosci pyatm, nie atakuje. Po prostu nie wiem, czy bym potrafiła normalnie patrzeć na mojego meża, który by mi wyznał, ze go brzydzę...

Gość tennerisa
Nie brzydzi go, po prostu tego nie lubi. I nie jest mi przykro. Dla mnie to normalne. Tak samo jak nie całujemy się po przebudzeniu, bo to obrzydliwe dla mnie. Wiadomo, że oddech jest nieświeży i nie pociąga mnie takie całowanie się. Tak samo jest z oralem. A mój odruch wymiotny jest niezależny ode mnie, nie panuję nad tym. Po prostu zapach mi nie odpowiada i mnie szarpie. Mam tak też na zapach gotowanego mleka, m. in.

Gość nie dowiesz się nigdy
znudziła mi się ta dyskusja. cześć ;)

Gość gość
Cóż, mój facet piwa nie pija, piłki nożnej nie znosi. Jest ciut poza stereotypami. x pedał jak nic ;] x Faceci uwielbiają robić minetkę? Nie trafił mi się taki nigdy. x pewnie masz brzydka c*ppe;p

chciałam coś dodać to tematu...ale ostatni komentarz mnie za bardzo rozłożył :D

Gość gość
tenerisa- Ty mnie coraz bardziej fascynujesz :) Żeby zrobienie własnej kobiecie dobrze ustami, porównać do nieświeżego oddechu?? Co Wy w tym łózku takiego robicie co lubicie, a co sprawia, ze Wasz seks fajny jest?? Weź no napisz bo umre z ciekawości! Bo tak jak sie zastanawiam to oral- on nie lubi, Ty masz odruch wymiotny. Jak nie macie świeżutkiego oddechu to buziak w gre nie wchodzi. Idac dalej tym tropem- anal jest blee no bo w pupie moze być kupa, 6 na 9 odpada, bo oral... Pejczykami sie okładacie??

Gość gość
do ślubu, a czy ten ślub w ogóle będzie?

Gość tennerisa
Nie pedał, tylko facet na poziomie. Pija tylko whisky i nie interesują go sporty grupowe. A p***ę może i mam brzydką. Ona nie jest stworzona do oglądania, tylko do innych rzeczy w końcu.

sugerowanie, że picia piwa i oglądanie sportu w telewizji jest nie na poziomie raczej przeczy stwierdzeniu, że ktoś ten poziom trzyma.

Gość gość
Nie pedał, tylko facet na poziomie. Pija tylko whisky i nie interesują go sporty grupowe. x to trzymajcie się dalej tego poziomu :D

Gość tennerisa
Nie wiem skąd wzięłaś takie stwierdzenie. Bo ja tylko napisałam, że jest facetem na poziomie, pije taki i taki alkohol i nie interesuje się takimi a takimi sportami. Prosta charakterystyka, bez wartościowania.

Gość gość
a co ma piwo i mecze wspólnego z poziomem, ze tak spytam? napisałam o piwie i meczach, bo jakby nie patrzeć można wysnuc pare rzeczy, które łącza wiekszosc mezczyzn. Nie znam żadnego, który nie lubi piwa= no ale ok, niech będzie, ze facet tennerisy nie lubi. Podobnie jak reszty rzeczy, które jednak są pożadane przez meżczyzn- meczyk, dobry lodzik czy strzelenie swojej kobiecie mega minetki.

w jednym zdaniu zabrzmiało jakbyś to właśnie sugerowała :) No, ale niech będzie :P Gość - wyobraź sobie, że faceci to nie jedna, galaretowata masa które może i nierówno się rozlewa, ale stanowi całość. Nie każdy musi te rzeczy lubić.

Gość gość
u mnie w szkole był taki jeden, jak wszyscy grali w piłkę to on piszczał i uciekał, potem został transwestytą

Gość gosciowa na kefe
Ja siebie szanuje mimo tego ze oddalam sie mojemu pierszemu przed slubem. Niestety z tego nic nie wyszlo a teraz jestem juz dlugo ze swoim drugim i jestesmy zareczeni. Nie zaluje ze nie jestem dziewica, nie mialam zamiaru czekac do slubu mimo tego ze jestem wierzaca. Wkurza mnie jak niektorzy tutaj odpowiadaja ze jak by kazda czekala do slubu to nie bylo by tyle dzieci w sierocincu- z tego co wiem to sa rozne sposoby zabezpieczenia i to juz jest glupota ludzka ze zgadza sie na sked bez zabezpieczenia a potem zaluje ze jest w ciazy- to ich glupota ja 3 lata kocham sie z moim narzeczonym i jakos w ciaze nie zaszlam. Autorko szanuje Twoja decyzje ze chcesz trzymac do slubu to co moiwsz jest piekne ale niestety rzadko kiedy realne. Takie myslenie ma wlasnie dziewica tez myslalam ze bedzie tak kolorowo jak Ty niestety tak Sex jest 80 % wazny w zwiazku. Omija ciebie wiele fajtastycznych rzeczy poki jestes mloda i nie masz dzieci. Spontan, adrenalina, dotyk, czulosc to tez moze byc piekne przed slubem. Bradzo mocno kocham swojego narzeczonego i uwarzam ze uprawiajac seks z nim przed slubem jest tak samo piekny czuly i namietny jak i po.

Gość tennerisa
Nie wiem, może ja się obracam w innym środowisku, bo wśród moich znajomych nie ma ani jednego fana piłki nożnej. Panowie wolą dobrą książkę, teatr, jakąś dyskusję. Ewentualnie grzebią przy samochodach, ale mój tego nie znosi i go to nie interesuje. Co do minetki, to nie mam pojęcia co facetów może w tym kręcić, bo dla mnie to jest ohydne, ale co kto lubi.

Gość gość
ksiażka, teatr i jakaś dyskusja.... Tenerisa, błagam Cie :) Moze jeszcze nad wypad z kumpalmi na piwo (którego nie lubią) przekładaja wernisaż ze swoja kobieta? :)

Gość gość
tennerisa ja też się zastanawiam z jakiej planety pochodzicie - ty i twoje towarzystwo

Gość gość
Moze jeszcze nad wypad z kumpalmi na piwo x oni nie piją piwa przecież, sączą drineczki cosmopolitan albo sex on the beach:)

Gość tennerisa
Wszyscy jesteśmy wykładowcami akademickimi :) Mój chodzi tylko na wernisaże fotograficzne i to najczęściej z kumplem, który wykłada na ASP. Ja się nie znam na tym, więc nie chodzę. A popijawy organizujemy w mieszanym towarzystwie, w sumie to częściej ja wychodzę z facetami niż mój facet. Jak idzie gdzieś sam to nie mam z tym najmniejszego problemu. Ale piwa faktycznie pije, nie lubi tego smaku.

Gość gość
tenersia- że sprawia niezwykła przyjemnosc swojej kobiecie? To kreci facetów w minetce. Ale dobra, ja sie poddaję. To wolę juz faceta z krwi i kosci, który i piwa się napije, i obejrzy ze mna mecz (bo kiedys nie lubił) i porządnie mnie zaspokoi. Sorki za szczerosc, ale znam naprawdę różnych facetow- i dyrektorów w koroporacjach (gdzie sama pracuje) i budowlańców. Ba, nawet PR-owców, którzy na różne konferencje też muszą chodzic a potem o tym dyskutować. I naprawdę jednak cos ich łączy. I bynajmniej nie jest to wyjscie do teatru :):) Ale ja chyba w innych kręgachm nie na poziomie się obracam :) Raporty porobiłam, spadam do mojego nieokrzesańca. Pozdrawiam i szczęscia zyczę!

Gość gosciowa na kefe
tennerisa Wszyscy jesteśmy wykładowcami akademickimi Mój chodzi tylko na wernisaże fotograficzne i to najczęściej z kumplem, który wykłada na ASP. Ja się nie znam na tym, więc nie chodzę. A popijawy organizujemy w mieszanym towarzystwie, w sumie to częściej ja wychodzę z facetami niż mój facet. Jak idzie gdzieś sam to nie mam z tym najmniejszego problemu. Ale piwa faktycznie pije, nie lubi tego smaku. x x Zgadzam sie z toba ... towarzystwo tez ma duzy wplyw na czlowieka a ludzie tacy jak ty i twoi znajomi istnieja ... Masz prawo nie lubiec seksu oralnego w koncu nie kazdego to podnieca tak jak nie kazdego podnieca seks analny.

Gość gosciowa na kefe
Moj Tez nie lubi pilki noznej. nie oglada ale oglada martial arts i boks. Kazdy fgacet ma swoje wady NIE MA IDEALOW

Gość tennerisa
Mój też ma mnóstwo wad, nie jest ideałem. Spot nie ogląda, bo nie lubi, ale za to wszelakie programy o konstruowaniu jakiś dziwnych robotów i tym podobnych syfilisów, to pasjami. A potem siedzi w garażu i robi podobne poczwary na kółkach. Ale nie mogę na niego narzekać, mógł mi się trafić o wiele gorszy facet.

Gość tennerisa
Ja też, póki mnie nie atakują jak wchodzę do garażu :)