Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

bede dziewica do slubu

Polecane posty

Gość gość

Pewnie czesc mnie skrytykuje, czesc powie, ze wartosciowa itp to nie ma dla mnie znaczenia interesuje mnie bardziej to czy w dzisiejszych czasach, gdzie seks jest na wyciagniecie reki, sa faceci potrafiacy czekac na ukochana?

Gość tak mi się zdaje je je
dla mnie jesteś dziwna i tyle. ja swój pierwszy raz spędziłam z kimś z kim wiąże przyszłość, ale nie mogłabym czekać, nie utrzymałabym rąk przy sobie w jego towarzystwie w końcu go kocham i on mnie kręci. może i są tacy co by poczekali, ale raczej ich byś musiała nie kręcić albo musieliby mieć małe libido.

Gość gość
Rozumiem. Tak tez myslalam, ze malo ktory chcialby czekac skoro moze zwiazac sie z kobieta otwarta i chetna.

Gość sobotnie ranne pantofle
wiesz zastanawia mnie... czy byłaś w związku, czy kogoś kochałaś . wtedy sama raczej nie chciałabyś czekać.

Gość gość
Chcialabym czekac i bede czekac, to juz postanowione. Mozna okazywac sobie czulosc w inny sposob, a z seksem poczekac do slubu.

Gość gość
tak sa sam czekam z tym do slubu . kuj pom

Gość gość
ja żałuję,że nie jestem dziewicą, bo zrobiłam to : - z ciekawości - żeby nie odstawać od innych, miałam 19 lat . teraz mam 25 i żałuję, bo jestem dojrzałą osobą i mam chłopaka na całe życie, któremu chciałabym oddać cnotę i już jej nie mam, czuję się jak śmieć.Oddałam cnotę jakiemuś impotentnowi :(

Gość gość
pewnie nie miałaś jeszcze faceta, albo miałaś, ale go nie kochałaś na 100% lub też napatrzyłaś się jak rodzice się traktują i z domu to wyniosłaś.

Gość sobotnie ranne pantofle
gratuluję, chociaż nie mam czego. w życiu ważna jest tylko miłość.

Gość gość
ten wpis z libido to jakieś dziadostwo, ja mam ogromne libido mój chłopak też, gdy leży obok mnie myślę, jakby to łatwo było zjechać reką nżej z jego brzucha na... albo on gdy mnie przytula też mogłby łatwo mnie dotknac, nawet w piersi, nawet przez ubranie, ale szanujemy sie i nie robimy tego, bo potrafimy odroczyć gratyfikacje :)

Gość Pani Pasztetowa
hehe Tez tak mowilam ;) ... a tak na serio dlaczego maja ciebie krytykowac? twoja decyzja wspolczuje bo w tych czasach raczej trudno znalezc faceta ktory bedzie czekal do slubu wiec moral jest taki ze - Ty bedziesz do konca zycia dziewica bo kazdy facet jak sie dowie o twoich planach to ucieknie :)

Gość gość
Stracilam dziewictwo jak mialam 21lat. Bylam zakochana bylo wyjatkowo i romantycznie, nie zaluje. Teraz mam meza, ktory byl prawiczkiem jak go poznalam. Jest fajnie miedzy nami. Obojetnie co sie robi byle by tego chciec i czuc sie szczesliwa!

Gość gość
ten wpis z libido to jakieś dziadostwo, ja mam ogromne libido mój chłopak też, gdy leży obok mnie myślę, jakby to łatwo było zjechać reką nżej z jego brzucha na... albo on gdy mnie przytula też mogłby łatwo mnie dotknac, nawet w piersi, nawet przez ubranie, ale szanujemy sie i nie robimy tego, bo potrafimy odroczyć gratyfikacje :)

Gość gość

Gość Pani Pasztetowa
ja żałuję,że nie jestem dziewicą, bo zrobiłam to : - z ciekawości - żeby nie odstawać od innych, miałam 19 lat . teraz mam 25 i żałuję, bo jestem dojrzałą osobą i mam chłopaka na całe życie, któremu chciałabym oddać cnotę i już jej nie mam, czuję się jak śmieć.Oddałam cnotę jakiemuś impotentnowi x x x Wiesz tak naprawde to sama z siebie ta szmate zrobilas- jezeli poszlas do lozka z kolesiem tylko datego zeby nie odstawac od reszty ? to dla mnie plytkie. Ja mialam 18 lat jak stracilam dziewictwo ale zrobilam to z milosci bylam z kolesiem 2 lata niestety sprzecznosc charakterow. Teraz jestem narzeczonym od 3 lat i nie zaluje ze stracilam dziewictwo z tamtym, raz ze nabylam doswiadczenia wiem czego facet chce w lozku a 2 to ze go kochalam. Moj terazniejszy partner tez nie byl prawiczkiem wiec nie wiem o co biega :):) Kocham go nad zycie ale jakos nie zaluje ze nie jestem dziewica.

Gość autorkatematu
Coz, łudzę sie, ze ktos bedzie w stanie poczekac...

sporo ludzi na poziomie czeka z tym do ślubu . ale człowiek jest slaby a pokusa spora wiec jest jak jest ..,., wpisy typu pasztetowej osłabiają ludzka moralność . seks tak ok ale w miejscu gdzie chcemy już dzidzi .dla sportu z gumka to jest śmieszne haha.,.

Gość gość
ja nie chciałabym czekac do ślubu, to trochę niesprawiedliwe, bo np przyszły mąż sobie już z niejednego pieca chleb jadł, a ja co tylko z nim :D, ee życie za krótkie, no chyba, że i on byłby prawiczkiem to tak, ale prawiczek po 2o roku życia to trochę ofiara losu :D aa zaraz będą lecieć hejty;]

Gość autorkatematu
Byc moze jest sporo kobiet, ktore chca czekac, facetow chyba niewielu...

Gość Pani Pasztetowa
PanKarol Pani Pasztetowa ale ty jesteś GŁUPIA x x Ty za to taki madry ze o la la :)... Pisze jakie sa realia. Zadko teraz mozna spotkac faceta ktory jest prawiczkiem i czeka z seksem do slubu. Ja bardzo kocham swoejgo narzeczonego i nie moglabym sie do niego nie dobierac bo mnie podnieca. To calkowicie normalna reakcja czlowieka. Panie Karolu czy masz dziewczyne ktora kochasz? Jezeli tak to powinienes znac to uczucie .

Gość autorkatematu
Ale ja chce uprawiac seks tylko z jednym mezczyzna, to jest dla mnie piekne. Chce byc tylko dla Niego.

Gość Pani Pasztetowa
RZADKO R mi zjadlo *

Gość gość
a jak nie jestem dziewicą, a powiem partnerowi, że jestem to się zczai? w sumie mozna walnąć ściemę, że przebiłam sobie sama niechcący

Gość Pani Pasztetowa
PanKarol sporo ludzi na poziomie czeka z tym do ślubu . ale człowiek jest slaby a pokusa spora wiec jest jak jest ..,., wpisy typu pasztetowej osłabiają ludzka moralność . seks tak ok ale w miejscu gdzie chcemy już dzidzi .dla sportu z gumka to jest śmieszne haha.,. x x Checemy juz co ? hehe dzidzi hehe... Uwazasz ze nie jestem osoba na poziomie bo kocham sie ze swoim partnerem ? Smiech na sali w takim razie 99 % dziewczyn na tym swiecie to D Z I W K I a faceci to meskie k u r w y i nie jestesmy ludzmi na poziomie. Za to Pan Karol to porzadny czlowiek bo nie bzykal jeszcze. Dla Twojej wiadomosci ja z narzeczonym niczym sie nie zabezpieczamy :) Jestesmy juz na takim etapie w zyciu ze jak bedziemy mieli to DZIDZI to bedziemy sie cieszyc jak nie bo sie nie staramy to tez bedzie git.

Gość tak mi się zdaje je je
ja nie żałuję. pierwszy raz miałam z kimś kogo kocham, z kimś z kim nadal jestem. jest wspaniałym mężczyzną. kogo kocham , pożądam, z kim chce być, z kim mi jest dobrze i w życiu i w łóżku. mogłabym co najwyżej żałować gdybym poczekała, ominęło by mnie tyle namiętnych chwil.

Gość autorkatematu
Prosze, nie obrazajcie sie tutaj...

Gość Pani Pasztetowa
autorkatematu Ale ja chce uprawiac seks tylko z jednym mezczyzna, to jest dla mnie piekne. Chce byc tylko dla Niego. x x Tez chcialam miec tylko jednego ale niestey nie wyszlo ... nawet jak bym czekala z tym do slubu i potem, by nam nie wyszlo to bym wziela rozwod i co tak samo wiec po co czekac? Sex przed slubem to tez nie glupi pomysl. Poznacie swoje cialo wiecie czego oczekujecie od drugiej osoby wiecie ze ta druga osoba moze wam to zapewnic. Jezeli nie zadawala was calkowicie mozecie z siebie zrezygnowac jesczez przed slubem... jak by nie bylo sex podtrzymuje zwazek w 80% i tylko prawiczek lub dziewica sie ze mna nie zgodzi.