Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ukryta prawda

Ile dzisiał wydałam to brak słów

Polecane posty

RACHUNKI: 1. Czynsz - 250 złotych 2. Kredyt mieszkaniowy - 100 złotych (kredyt współdzielczy) 3. Prąd - 160 złotych 4. Gaz - 130 złotych 5. Telefon stacjonarny - 80 złotych 6. Telefon komórkowy - 150 złotych 7. Internet - 50 złotych 8. NC+ - 199 złotych 9. Cyfrowy Polsat - 140 złotych (ponieważ mam jeszcze dodatkowe kanały itp.) ŚRODKI CZYSTOŚCI: 1. Mydło - 2 złote 2. Proszek Vizir do białego - 6, 50 3. Proszek Vizir do kolorów - 6, 30 4. Pasta do zębów - 6 złotych 5. Płyn do mycia naczyń - 5 złotych 6. Calgon - 15 złotych 7. Kostki do zmywarki - 23 złote 8. Płyn do zmywarki - 140 złotych JEDZENIE: 1.3 Chleby - 9 złotych 2.20 dk kiełbasy krakowskiej - 5, 50 3.15 dk sera żółtego - 4,00 4. Serek almette - 3, 80 5. Nutella - 9 10. 3 kilo ziemniaków - 2 złote 11. buraczki - 2,50 12. 4 pomidory - 1,80 13. 4 ogórki - 4,80 14. Ogórki - konserwowe - 9 złotych 15. Majonez - 4 złote 16. Chrzan - 4 złote 17. Bułka tarta - 3 złote 18. Mąka - 3 złote 19. Arbuz - 8 złotych 20. Kilo mandarynek - 5 złotych 21. 30 dk truskawek - 4 złote 22. Kilo jabłek - 5 złotych 23. Kilo gruszek - 5 złotych 24. Trzy paczki papierosów - 35 złotych 25. Trzy piwa reds - 9, 60 Oprócz tego na mieście: Pizza z serem szynką i pieczarkami oraz ketchupem 16,50 oraz kebab 8,90

Gość gość
I powiedzcie jak tu zaoszczędzić. Do końca 16 zostało mi 300 złotych. Chyba że sobie dorobie to tu to tam i zawsze jakiś dochód dodatkowy będzie.

Gość errteeeee
po cholere powielasz tematy?

Gość gość
to okolo 2000 zl na lape masz ! Radze madrze wydatkowac pieniadze i co sie pierwsze nasuwa zlikwiduja nc + i polsat zaoszczedzisz 350 zl!

Gość gość
Po co kupujesz Calgon ? wiesz ze Calgon trzeba dodawac do KAZDEGO prania inaczej nie ma to sensu? Lepiej kupic kilka paczek kwasku cytrynowego, nasypac do srodka, wlaczyc na gotowanie i sie wyczysci, raz na 2-3 miesiace a jak rzadko pierzesz to raz na pol roku, moja mama robi tak od 10 lat i ma pralke jak nową zadnego kamienia

Zlikwidować: -NC+ -Polsat -i Telefon Stacjonarny Tylko że mimo wszystko to bardzo fajne urządzenia. A zamówiłam je dlatego że widziałam iż wszyscy na balkonach mają cyfrowe Polsaty i cyfre plus to ja chciałam mieć dwa takie same talerze z takim samym napisem.

Gość gość
NC+ =199 Polsat=140 telefon stacjonarny=80 suma=419 zl ! Po co ci te p*****ly widzisz ile mozna zaoszczedzic !

haha.. mydło 2 zł, haha a co to jest NC+? Sama mieszkasz? Czy kupujesz to dla rodziny 6 osobowej?

Gość gość
NC+ to dawna Cyfra+, nawiasem mowiac straszne badzieiwie do tego drogie

W cyfrze plus wzięłam ten najdroższy abonament, w Polsacie również... Umowy kończą mi się dopiero za 14 miesięcy. Podobnie telefon komórkowy.

Gość gość
przeciez ty masz 16 lat i nie pracujesz, jak moglac cokolwiek wziąc na abo ?

Gość gość
masz bardzo tanie mieszkanie, stacjonarny telefon do zlikwidowania, komórka też bardzo droga-chyba, że prowadzisz działalność, która uzasadnia posiadanie tak drogiego abonamentu, bo jeżeli, to idzie na denne rozmowy o doopie Maryni, to porażka. tak samo te wszystkie telewizje- nie wiem zresztą po co, to komu skoro wszystko można zedrzeć z netu. reszta, to twój wybór

Gość gość
Widac ze masz slaba wole i dalas sie zmanipulowac atrakcjami telefon cyfra czy polsat to teraz nie jecz ze ci nie starcza , nie umiesz oszcedzac raczej na p*****ly wydawac potrafisz :D

Gość gość
gdzie ty jeszcze znalazłas truskawki?

Gość gość
calgon i serek almette - widac na biednego nie trafiło

Gość gość
pewnie stare te truskawki:-\

Gość gość
"Oprócz tego na mieście: Pizza z serem szynką i pieczarkami oraz ketchupem 16,50 oraz kebab 8,90" . sama to wszamałaś?

Nie.. Świeże. Teraz wyszłam na chwilę do sklepu kupić dżem truskawkowy z łowicza. Ale będę miała dzisiaj pyszniutke kanapeczki c*peczki.

Oczywiście że sama. Więc trochę dzisiaj wydałam. Ale przynajmniej zapłaciłam sobie rachunki. Teraz muszę kupić takie rzeczy jak nowa lodówka, piecyk do łazienki oraz kuchenka i opiekarz. Muszę na to odłożyć trochę pieniędzy.

Gość gość
a to zarcie co kupilas to na ile Ci sterczy?