Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość weeooofkidjnnn

czy mogłybyście być z takim facetem prosze o opinie wszystkie panie

Polecane posty

Gość gość
W kameralnym, znanym gronie też można potańczyć.

Gość weeooofkidjnnn
i szanuje twój wybór :) ić

Gość weeooofkidjnnn
widocznie takie lalki się podobają ochroniarzą, to oni decydują kto wejdzie

gdzie? w ogródku? na środku dywanu w Twoim salonie? Czy wynajmujecie całą salę taneczną, DJ, światła itd?

Gość weeooofkidjnnn
co innego mała domówka w piatkę i muzyka która nie pobudzi sąsiadów a impreza na której masz wielki parkiet, dziesiatki przyjaciół i głośnią muzyke :)

Gość gość
Ić, podobają ochroniarzą. Ze swoim półanalfabetyzmem idealnie się wpasowujesz w to towarzystwo.

myślę, że to "ić" było celowe ;) Gość, poważnie. Jeżeli nie lubisz tańczyć to ok, ale w domu nie ma warunków na taką imprezę. Z szacunku do sąsiadów nie puściłabym głośno muzyki i z obawy o moje własne rzeczy nie tańczyłabym tak żywiołowo jak w klubie.

Gość 125874233
Dziewczyno kup sobie słownik ortograficzny!!!!!!!!!!!!!!! WACHAŁAM,OCHRONIARZĄ,tylko dwie Twoje wypowiedzi przeczytałam.Jak Wy szkoły kończycie,nie potrafiąc pisać????

Gość weeooofkidjnnn
haha literówki będa wytykać bo w życiu się nudzi, pozdrawiam środkowym placem bo serio brak mi słów :)

Gość gość
To nie są literówki tylko poważne błędy ortograficzne tępaku.

Gość gość
z tego co napisałas wynika, że koles ewidentnie bajerował i szukał być może dziewicy. Zaskoczyłaś go, że jesteś starsza. Skoro tam siedzi, to mu to pasuje. Laski na niego lecą bo wyglada jak wygląda. Sama polecialaś, bo dałaś mu numer i nawet się starać nie musiał. Pewnie pomyślał, że cię zbajeruje kilkoma chwytliwymi zdaniami, że inne padały na kolana. Jesteś od niego sporo młodsza, i dobrze myślisz. Nie daj się dziewczyno, bo sensu nie ma. Będziesz ciągle zazdrosna o takiego bawidamka? Nigdy nie będziesz wiedziała co w danej chwili z jaką wyprawia. A on jest cwany i ma juz wprawę w bajerowaniu dziewczyn. Zastanów się dlaczego szukał młodej. Bo starsze nie dają się tak łatwo nabrać mimo wszystko? I jaki bajer już na temat przyszłości. Taki jaki lubią panienki heh. I chciała byś takiego co spał z wieloma dziewczynami? Na 1 spotkaniu złapał cię za rękę bo mu numer dałaś łatwo i myślał że właśnie taka jesteś... Sprawdził cię szybko, bajerę ma opanowaną. Chcesz być jedną z wielu - giń.. Ale jeśłi jesteś mądra, to sobie z nim poradzisz. Może wtedy z nim wygrasz, a z pewnością się przekonasz o co mu chodziło.

Gość 125874233
Nie dość,że głupia ,to jeszcze chamówa i prymityw!!!idealna jesteś dla ochroniarza..

Gość weeooofkidjnnn
z resztą najgorsze plebsy o tej porze witają na kafeteri bo dzieci śpią to można poszaleć na forach :) w każdym bądź razie ja ide spać, dobranoc wszystkim :) i dzięki za rady :))

gość - no i się zaczyna. Wyzywamy rozmówcę od tępaka, bo przecież musimy pokazać swój poziom, co?

Gość weeooofkidjnnn
ajjj oceniaj sobie mnie jak chcesz, mi to jakoś życia nie zmieni a ty wyładujesz ten swój jad w internetach :)

Gość weeooofkidjnnn
dałam sobie spokój ale dziękuje za wszystkie komentarze na temat, dobranoc :)

Gość 25kijj
c*pe umyj zanim mu sie wypniesz i usta

Gość weeooofkidjnnn
a co, ostatni klient powiedział Ci że śmierdzisz, i teraz dzielisz się radami?:)

Gość 25kijj
zresztą lodziaro,nie z resztą,chyba,że o tą resztę Ci chodzi co mu za loda oddasz