Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

benihimex

doradzcie wózek

Polecane posty

Mam dylemat ... Niby błacha sprawa, ale jednak nie do końca bo chodzi o komfort dziecka i mój. Problem dotyczy wyboru wózka :P Podobają mi sie dwa i nie umiem sie zdecydować. Tako baby heaven line classic - kolor szary, Lonex classic retro - granatowy w białe kropki. Miała lub ma któraś z Was te wózki ? o Tako jest wiecej info jeśli chodzi o wymiary, ale w Lonex jest wiklina a ja uwielbiam styl retro.. I bądź tu kobieto mądra :P Który byscie wybrały ? Inne modele NIE wchodzą w grę.

Gość gość
Oba brzydkie ,tanie i tandetne ,ale jak już to ten cały Tako .

Gość kolorowelove
zdecydowanie ten pierwszy . jest śliczny ;)

gościu 11:55 - skoro Tobie nie jest szkoda wydać 3tys na wózek, który i tak posłuży gora 2 lata, to nie znaczy, że masz krytykować innych. Poza tym Tako to renomowana solidna marka wózków, podobnie jak Lonex. Tandetą są wózki ze skrętnymi kołami wg mnie - każdy ma inne zdanie na ten temat. I nie uważam by te wózki były tanie, tanie i tandetne to są te do tysiąca zł.

Nie chcę Roan Marity bo u mnie w miescie ostatnio jest wysyp tych wózków :P Lubię być oryginalna :D

Gość wózek do tysiąca
ja miałam wózek do tysiąca i nic się z nim nie stało, był w stylu retro i wszystkim się podobał. To że tani nie znaczy że gorszy.

Gość gość
Ja mam quinny buzz. Ale jeszcze podobają mi się Tako Laret i bebetto luca czy jakoś tak.

Gość gość
Wcale nie miałam wózka za 3 tyś i też nie miał skrętnych kół bo ich nienawidzę ,ale wyraziłam swoja opinię z klasycznych wózków to podoba mi Bebecar ,i niekiedy zależy w jakim kolorze emmaljunga a te wybacz nie ,Tako owszem znam bo kupę lat temu jeździły wózko-czółgi z tej firmy ,ale tego drugiego za Cholerę nie znam .

Ten to Tako Ballila, też o nim myślałam, jest nawet na promocji w jednym sklepie w internecie, ale jak wyszedł tako baby heaven line classic to go pobił :D

Gość gość
Mnie się bardziej podobają Emmaljungi i z tańszych Jedo lub Mamas & Papas/Peg-Perego Xcell Utima. Fajne są jeszcze Delti Leo ze skóry (szczególnie cały czarny).

Gość gość
Ja mam wózek trzyfunkcyjny Zipp Adbor, do tysiąca zł i jestem zadowolona, spisuje się super.

Gość maszkarada22
my mamy Graco Evo i moge go polecić śmiało jest lekki, wygodny dla malucha no i dla mnie. Fajnie mi sie go prowadzi, ma pakowny kosz na zakupy,jestem zadowolona