Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Chcemy mieć porządne żony

Kobiety czemu tak szybko chodzicie do łóżka z facetami

Polecane posty

My chcemy mieć porządne żony, które nie miały żadnych przygód

Gość gość
zeby cos wymagac trzeba tez dac od siebie😴 mamy rownouprawnienie podobno😴 zapomniales?

Gość gość
żeby głupi miał zagadkę na reszte dnia

Gość gość
Jak bede miala 80 lat na plecach to bede chodzic wolno----rozumiesz autorze

A jeśli facet sam za sobą przygód nie ma, to czemu ma brać pannę która na prawo i lewo dysponowała swoim ciałem? Jak ma w takiej widzieć księżniczkę?

Gość gość
a komu kobiety wchodzą do łóżek ? Czy przypadkiem nie facetom ? W takim razie Panowie czemu tak szybko wpuszczacie Panie do łóżka ? My chcemy porządnych mężów...

Gość gość
faceci, dlaczego tak szybko chodzicie do lozka z kobietami ?!

Gość 17 sierpnia
Bo chcemy. Jeśli kobieta spotyka mężczyznę swoich marzeń, który bardzo ją pociąga to oczywistym jest, że pragnie by jak najszybciej znaleźć się w jego łóżku.

Tylko często jest tak, że jeśli facet jest przeciętny, nosi okulary i spotyka dziewczynę to na seks musi sobie poczekać, a inni mieli z nią ten seks wcześniej od razu?

Gość gość
/Chcemy mieć porządne żony Tylko często jest tak, że jeśli facet jest przeciętny, nosi okulary i spotyka dziewczynę to na seks musi sobie poczekać, a inni mieli z nią ten seks wcześniej od razu? / i co w zwiazku z tym? 😴

Gość gość
a kto każe ci cwelu brać laski co maja za sobą przygody? Ten pretensjonalny ton wypowiedzi... żałosne

Gość gość
"A jeśli facet sam za sobą przygód nie ma, to czemu ma brać pannę która na prawo i lewo dysponowała swoim ciałem? " A czy ktoś Ci każe brać taką ? Weź sobie taką jaka będzie Ci pasować. Kobiet , które sie szanują wbrew pozorom nie brakuje. A jeśli tylko Ty lecisz na pofarbowane i wytipsowane lalki barbi to czyja to już wina ?

Gość gość
kobieta idzie do lozka z kim ma ochote, nie wy tu decydujecie!

Gość shaF 87
Ja uwielbiam okularników :)) Tylko na mnie lecą tylko łysi dresiarze :(

Gość gość
A jeśli facet sam za sobą przygód nie ma, to czemu ma brać pannę która na prawo i lewo dysponowała swoim ciałem? x rozumiem c*po że jesteś zmuszany do związków z takimi kobietami - z tego co piszesz tak to wyglada

Gość gość
autorze, a dlaczego ma kobieta isc od razu do lozka z brzydalem skoro wy z brzydulami do lozka nie chcecie chodzic? 😴 ... sam widzisz (badz tez nie) , ze byloby to sprzeczne

To nie my decydujemy o waszych przygodach, ale decydujemy o tym z kim się wiążemy. Czasem można się zauroczyć w dziewczynie, która nie sprawia wrażenia że chodziła z facetami do łóżka szybko, poza tym większość dziewczyn jest taka: poznają kogoś, szybko idą do łóżka ze sobą, tylko się ze sobą spotykają, za związek się jeszcze nie uważają :( I to często są zwykłe, normalne dziewczyny

Gość shaF 87
"Tylko często jest tak, że jeśli facet jest przeciętny, nosi okulary i spotyka dziewczynę to na seks musi sobie poczekać, a inni mieli z nią ten seks wcześniej od razu?" / Wychodzi na to ,że Twoja "porządność" to tylko kwestia zrządzenia losu a nie wyboru bo jak byś sam miał okazje to r*chałbyś na prawo i lewo a nie robisz tego bo nie możesz...i Ty śmiesz prawić morały ?

Gość gość
rece opadaja jak faceci zadaja tak glupie i niedojrzale pytania😴, sami puszczaja sie na prawo i lewo, posuwaja wszystko co spotkaja na swojej drodze, a kobietom nakazywaliby by czekaly na nich do slubu az sie wyroochaja ze stadem innych lasek i wpadna nam w ramiona:D:D

Gość gość
a nie pomyslales chlopcze, ze skoro chcecie miec taaaaakie doswiadczenie w lozku to musicie tez z kims spac w tym lozku? :D ... z drugiej strony faceci coraz czesciej oczekuja i chca dziw-ki w lozku a damy na salonach, wiec tez MUSIMY gdzies zdobyc to doswiadczenie😴

To nie jest tak, że sam bym chciał szybko chodzić. Po prostu wkurzające jest to, że panna od przygód wolna nie jest

Gość gość
ile masz lat autorze :) ?

Ponad 20

Gość gość
jesteś prawiczkiem :) ? bo ja chciałabym jakiegoś poznac a sami r*chacze w moim otoczeniu :)))

Nieważne co robiły przed , ważne czy są w porządku dla Ciebie . Oczywiście skrajne przypadki pomijam .

Gość gość
niestety panny myślą ze jak pomalują bwłosy na czarno to już są inteligentne. Tymczasem idą jak gęsi. Facet na sciemnia im i już idze w diabły nie patrzy na męża dzieci . Teraz się mówi że się realizuje

Na razie jeszcze jestem. I jak poznałem dziewczynę, która miała za sobą przygody to czułem niesmak

Gość gość
To nie jest tak, że sam bym chciał szybko chodzić. x oczywiście, że byś chciał, natury nie oszukamy.