Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sdslcn3rf438fn

facet 198 cm opinie komentarze

Polecane posty

Gość Fanka wysokich facetów
tak tak mam tu 6 nicków weź człowieku koło i puknij się w czoło wypowiedz się lepiej na temat, a jak nie to znajdź sobie coś innego niż tropienie...... nicków :)

Gość gość
Przy takim wzroście najczęsciej są już zaburzone proporcje i faceci mają np. krótki tułw, a za długie nogi i ręce

Gość sdslcn3rf438fn
A tak w ogóle to prosiłem o opinię tylko i jedynie kobiety, a nie mężczyzn... To tak na marginesie.

Gość Fanka wysokich facetów
aaa widzisz może coś jest w tym sposobie pisania może z autorem wątku mamy jakieś wspólne cechy...... prawdziwy z ciebie detektyw ............ sie uśmiałam:)

Dla mnie to już za dużo, nie podobają mi się tacy. Lubie oprzeć głowę na ramieniu faceta, a przy takim wzroście chłopaka musiałabym na drabinę wychodzić.

Gość gość
Fajnie masz:) To prawdziwy atut:) a kobiety lubia wysokich mężczyzn, bo im się to kojarzy z opiekunczoscia, ochrona:)Także piers do przodu i chodz dumny:) I wybierz dla siebie super kobiete:)

Gość wtedy tam byłam ale nie
pasuja mi 180 z lekkim odchyleniem +- 5 cm:). Ważniejsza jest twarz i ciało. Tak jak ktoś napisał tacy wysocy mają t coś nie ten tego z proporcjami

Gość a moje zdanie
też mam tyle co ta o której piszesz 165 i uwielbiam mężczyzn o twoim wzroście :) i z tego co wiem to wysocy mężczyźni podobają się każdej kobiecie ... a zwłaszcza tym maleńkim o jakich piszesz o wzroście 165 :)

Do kogoś tam wyzej- nie twierdzę że taki mężczyzna nie może się podobać. Mówię tylko ze wszyscy których znam o takim wzroście są raczej osobnikami nieatrakcyjnymi. Jasne czasem się spotka wysokiego i fajnie zbudowanego Ale to jest rzadkość. Mi się taki wzrost kojarzy z rachitycznym facetem na długich nogach a to moim zdaniem nie jest atrakcyjne

Gość YoureScrewedUpAndBrilliant
Moja mama ma 152 moj tata ma 188, wiec byla duuuza roznica m. nimi i teraz ja jetsem beidna 177 laska :D mam szczescie,ze bardzo szczupla,bo nie ma chyba nci gorszego niz wysoka grubaska. Zreszta to samo tyczy sie wysokich grubasow...Jesli masz za duzo tluszczu facet, to wzrost raczej nie pozytywny. Jesli za chudy to tez nei dobrze. Takze do takiego wzrostu musi byc wlasciwa sylwetka. Z tego,co zaobserwowalam niewielu tak wysokich mezczyzn jest fajnie zbudowanych. Bo co widzi kobieta w glowie myslac o facecie 2 metrowym? Na pewno nie przysadzistego, ani wychodzonego czlowieczka, ktoremu wzrost daje tylko komizmu, tylko jakiegos super mena, uosobienie meskosci. Facet powinien byc chyba wielki...Im wiekszy tym lepszy, wzrost rzecz jasna. Ten facet mial wiecej o cm niz Ty http://static1.fjcdn.com/comments/Peter+Steele+_b0ade43ce5e76889f00290ef2ef689b9.jpg i jesli tak zbudowany jestes,to tylko pozazdroscic i chyba tylko zajete laski nie marzylyby o takim samcu :D

Gość gość
ja sama mam 183cm, wiec jak nie zdecydujesz się na ta niziutka dziewczynę hehe:)

czyli jak zwykle wychodzi na to, że to kwestia gustu. :) Co do proporcji, to większość wysokich facetów jakich ja znam wygląda fajnie, ale to przecież subiektywna ocena. To co moim zdaniem jest proporcjonalnie dla innych może wyglądać dziwnie.

Gość gość
super wzrost, mi sie podobaja tacy wysocy, byle nie za chudzi albo za grubi.

Gość sdslcn3rf438fn
Moorland Puenta jest taka, że jednak większej połowie dziewczyn taki wzrost się podoba. Dziwne byłoby to gdyby podobało się to wszystkim, tak być nie może bo świat byłby za nudny :D

Gość miraela
Nie tylko świat byłby za nudny, ale i faceci 160-175 cm bardzo smutni :)

Gość gość
Budowa ciała jest ważniejsza. Wolę fajnie zbudowanego 170 niż jakiegoś dziwnego albo chudego 190

Gość avp2
Niedawno badania na tysiącach studentek w USA stwierdzily że za atrakcyjność faceta w 80% odpowiada tzw shoulder to hip ratio. Czyli szerokość barków albo torsu do bioder. Im wyższa wartość tym większa atrakcyjność. Wzrost miał wpływ jedynie 6% na ocenę i wielkość penisa 5%. Znajdźcie sobie w necie pod hasłem "penis size male attractiveness". Faceci o niskim wskazniku shoukder to hip (wąskie ramiona szerokie biodra) byli tak samo nietrakcyjni zarówno niscy jak i wysocy